3.bebek ve desteğe ihtiyacım var

Esenruzgargulu33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
16
5
1
30
Arkadaşlar hiç istemezken üçüncü bebeğe dün hamile olduğumu öğrendim kızım beş yaşında oğlum bir buçuk yaşında dünden beri ağlıyor. Kahroluyom evlilik zaten sıkıntılı çok bunalımda çaresizim lütfen bana yaparken düşünseydin diye yazmayın desteğe ihtiyacım var konuşmaya ihtiyacım var

Dünyaya geleceği varmış ne deseniz boş nasip olmş ben sağlıkla gelmesi için dua edin Allah kolaylığını verir mutlaka şöyle düşünün istenmediğini hissedersen ne kadar üzülür yavrunuz ben kendi kendine hamile kalmayı lütüf gibi görüyorum artık şükür edin

Şimdi kızacaksın ama madem kesin istemiyordun neyle korundun da hamile kaldın.. çünkü kesin istemeyen biri net bir şekilde korunurdu..
Eğer aldırmayacaksan ağlaman boşa vardır bundada bir hayır diyip kabullenmen gerek.. sonuçta o da senin bir parçan canın..

Eşim korunuyodu hap kanama yapıyordu içmiyordum ama oldu çokta dikkatliydim iki çocuğumda da çok mutluydum ne demek istediğinizi anlıyorum .nasi bı duygudaoldugunuzu anliyom ama buda farklı bı durum saskinim valla

Morenna biliyon mu oğlumu doğum yaptım üçüncü gün odun kömür çıkardım üçüncü kata annem gelmez sıkılır burda
bu durumu konuşacak kimsem yok ben moral istiyom daha moralimi bozmaya çalış iyolar isteyerek hamisin mutlulugunu bende biliyom cevremdekilere bidaha doğum yapmicami söyledim kafam allah pullah

Sağlıkla gelsin bebisiniz :) Olan olmuş artık demekki nasibi varmış. Allah elbette ki kolaylığını verir sıkmayın canınızı.

Canım bende 3. Gebeliğimi oğlum 15 aylıkken öğrendim zaten hamileliklerim çok zor geçer tam bir şok olmuştu benim için bi taraftan oğlumu sütten kesmek zorunda olmak bir taraftan bulantılar bi taraftan oğlum bi taraftan ev işleri tam bi buhran hali ama sabrettim aldırmayı hiç düşünmedim ama şimdi küçük oğlum 4.5 yaşında iyiki doğurmuşum diyorum hepsinden bi başka sanki o

Morenna biliyon mu oğlumu doğum yaptım üçüncü gün odun kömür çıkardım üçüncü kata annem gelmez sıkılır burda
bu durumu konuşacak kimsem yok ben moral istiyom daha moralimi bozmaya çalış iyolar isteyerek hamisin mutlulugunu bende biliyom cevremdekilere bidaha doğum yapmicami söyledim kafam allah pullah
Çevredekileri boş verin.
Yani aldıracak mısınız?

Peki eşin eşin anayin evine git aldırıyon mu nspiyosan yap dese iki saat sonra hediyelerle gelse napardiizz lütfen yeterince moralim bozuk
Siz nasıl şaşırdıysanız eşinizde şaşırmış olabilir.
Nasıl yeteceğim psikolojisine girmiş olabilir. Bakın hatasını anlamış ki hediyelerle gelmiş :)
Siz dirayetli olun. Şuan zor bi süreç ama emin olun geçecek. Zaten 2 kez anne olmuşsunuz. Annelik çok güzel birşey bilirsiniz.

Herkesin icinde bulundugu durum farkli evet ust uste cocuk dogurmak herkesin altından kalabilecegi bisey degil korkmaniz normal yeterki isyan etmeyin nereden cikti diye bu bebek diye hem daha baska seylerle imtihan olabilirsiniz hemde istenmeyen bebekler cok hircin ve aglak oluyor ben kardeşimden biliyorum annem son ana kadar istemedi o kadar cok aglardi ki kardesim sanki intikam alir gibi, biz sorduk mu ki dunyaya gelirken bebelerimizde bize sorsun, sana verilmis bir bebek olarak dusunme dunyaya gelmesi gereken yasamasi gereken bir kul o sen bir vesilesin, hic uzulme Allah hastane kapilarinda bekletmesin hic birimizi sağlıkla sihhatle gelsinler dunyaya ne skntin varsa cozmeye geliyodur belki :)) olumsuz seylerde dusunme

Nasip kısmet canım benim 4.yolda surpriz bir sekilde, benim gebeliklerim hep sorunlu ve cocuklarimda premature doğuyor.Ama şuana kadar iyi giden bir gebelik yaşıyorum.Vardir bundada bir hayr diyorum.Allah yardım eder ona sığın...

Arkadaşlar güzel yorum atmissiniz sağolun beklemekten başka yapacak bişey yok zaten peki insanlardan utanmadiniz mi ben şuan utanıyor kimseye de söylemem heralde

Arkadaşlar güzel yorum atmissiniz sağolun beklemekten başka yapacak bişey yok zaten peki insanlardan utanmadiniz mi ben şuan utanıyor kimseye de söylemem heralde
Birincisi bebeğiniz hayırlı olsun üzümeyin hepsi birer mucize bence
İkincisi başkaları ne der, ne düşünür diye düşünmeyin bu hayat sizin hayatınız ve bi kere yaşama hakkınız var
Milletin saçmasapan sözleriyle kendinize zehir etmeyin
Aklı olan önce kendine bakar sonra yorum yapar ama ne yazık ki ağzı olan konuşuyor. En iyisi kimseyi sallamamak.
Utanılacak hiçbir şey yok
Millete daha çocuk yapmicam demiş olabilirsiniz ama sonuçta bilinçli hamile kalmamışsınız olan da olmuş en iyisi vardır bunda bi hayır deyip sakin olmak ve hayatınıza devam etmek

Benim oturma odam boydan camlı oraya oturup yağmuru karı izlerdim kıs ben demekti hamilelik okadar zor geçiyor ki yerde sürünüyorum kasılıyor yağmurun yagcana sevinemiyom bile boşluğa düştüm konuşacak oturcam kimse yok burda daha oğlumun ağrı sancı geceleri unutmamisken çok erken oldu ve sezeryen korkulu rüyam o riskte hala var kaynanamla karşılıklı oturuyoz eltilerimde var iş güç var burda yapmasan laf ederler yaşadığımız dünya çevre çok kötü hergun ölüm haberleri duyuyoruz Allah'ım kafayı yiyom galiba

Back
X