Doğuma Hazırlık 3.bebişe isim bulamıyorum.:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
158
Diğer
3.bebişe isim bulamıyorum.:((kızlar benim 3.bebiş kısmetse gelicek.oğlumun adı onur,kızımın adı öznur.sizce bu isimlerin yanına yeni kulağa hoş gelen anlamı güzel hangi kız isimi yakışır.3.bebiş kız olucak ne koysak bilemedim.:52::52::52:

3.bebişe isim bulamıyorum.:((kızlar benim 3.bebiş kısmetse gelicek.oğlumun adı onur,kızımın adı öznur.sizce bu isimlerin yanına yeni kulağa hoş gelen anlamı güzel hangi kız isimi yakışır.3.bebiş kız olucak ne koysak bilemedim.:52::52::52:

gaffur dermişim tabiki şaka...
efsanur
ebrar
gülnur
mislina ismini çok beğeniyorum bu sıralar....

gülnur,ve özden güzelmiş.başka bildiğiniz isimler varmı liste yapıp eşime ve çoculara sorucam.eşim eski isimler koyuyo diye ban bulayım dedim.çocuklarımın da ismini ben koydum.

selam yasmincim hayırlı olsun kızın:64:gebelik haberini almıştık şimdi de kızın olcağı haberini aldık.ben de önereyim sana bi kaç isim

oylum
ömür
öykü
buse
göksu
eylül
gökçe
ikra
zümra
hüma
derin buğçe berika

Son düzenleme:
selam yasmincim hayırlı olsun kızın:64:gebelik haberini almıştık şimdi de kızın olcağı haberini aldık.ben de önereyim sana bi kaç isim

oylum
ömür
öykü
buse
göksu
eylül
gökçe
ikra
zümra
hüma
derin buğçe berika

saol canım.ömür ve öykü ismi çok güzelmiş.tavsiyen için tşk ederim canım

bence de ömür güzel bi isim. bide ''övgü'' var benim bi tanıdığımın adı benim cok hoşuma gidiyo

BANUR ??

çok sevdiğim akrabamın ismi.. hoş olur hem uyuyo da.)

Son düzenleme:
Kendi ismim: Esra:34:

Begendigim bir kac isim:
Aylin
Sedef
Sezin
Esin

Öznur ve Onura uygun olarak:
Özlem
Özde
Olcay
Olgaç