3 bin tl nin altında burun ameliyatı yapan doktorlar

arkadaşlar istanbulda bildiğiniz iyi diye tavsiye edbileceğiniz 3 bin ve altında fiyata burun estetiği yapan doktor tavsiye edebilir misiniz acaba?

Tabi ki edebiliriz :) Özel Ceylan Tıp Merkezi Doktor Hasan Hüseyin Ceylan kesinlikle mükemmel bir doktor ben burnumu yaptıralı 4 gün oldu çok memnunum sadece şişler yuzunden biraz bunalıma girmis durumdayım ama o benden kaynaklanıyor.2000 tl ye yaptırdım her şey dahil ameliyatları Bakırköy Özel Yaşar Hastanesinde yapıyor 25 yataklı küçük bir hastane hemşireleri hasta bakıcıları hepsi çok iyi ama önemli olan doktor hastanede 1 gece kalıyorsunuz zaten

Tabi ki edebiliriz :) Özel Ceylan Tıp Merkezi Doktor Hasan Hüseyin Ceylan kesinlikle mükemmel bir doktor ben burnumu yaptıralı 4 gün oldu çok memnunum sadece şişler yuzunden biraz bunalıma girmis durumdayım ama o benden kaynaklanıyor.2000 tl ye yaptırdım her şey dahil ameliyatları Bakırköy Özel Yaşar Hastanesinde yapıyor 25 yataklı küçük bir hastane hemşireleri hasta bakıcıları hepsi çok iyi ama önemli olan doktor hastanede 1 gece kalıyorsunuz zaten

canım resimlerini görebilme şansımız varmı

canım resimlerini görebilme şansımız varmı
evet albümde var resimlerim burun estetiği sayfasına konu açtım orda da var bakabilirsiniz $IMG_9226 - Kopya.webp
ben tekrar ekledim olmuştur umarım

kızlar ersal kayanın sekreteri o kadar gereksiz birisi ki ameliyat ücretini kişinin mesleğine göre kendisi belirliyor. Abim telefonu hoparlöre alıp görüşmeyi bize dinletti, gereksiz sekreter sırf abim polis diye yüksek maaş aldığını ve kredi kartına tek çekim yapacağını ısrarla saçmaladı. Henüz ersal beye ulaşamadım durumu kendisine muayene olurken anlatacağız, müşteri kaybettiren bir sekreteri olduğunu ona bahsedeceğiz

Bende Bağcılar eğitim arastirmanin doktoruna oldum Ümit taskin 4. Günüm şuan nefes anlamamak ve devamlı akmasi dişinda sisliklerim inmeye basladi . herşey dahil 3 bin e yaptirdim. Arkadasima da ayni doktor yapti o memnun kaldi diye bende ayni doktorla yaptirdim. Bana kalırsa 3 bin i gözden cikarin yok cubku ben kendim saglikci ve cevrem olmasına rağmen 3 bin Cok çok uygun geldi 4 5 bin sen asabi yok :S

evet albümde var resimlerim burun estetiği sayfasına konu açtım orda da var bakabilirsiniz Eki Görüntüle 801863
ben tekrar ekledim olmuştur umarım

Merhaba Elcin hanım burun ameliyatınızı dr.hasan ceylan bey e mı oldunuz memnun musunuz ? bende bu doktora olmayı dusunuyorum ama guzel ve dogal olsun ıstıyorum vede küçük

Basarılı evet gayt ıyı duruyor:)gecmıs olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X