Yatak Odası Dekorasyonu 3 bin tl ye yatak odası alınabilirmi?**

kardeşimin nişanı bozulduğu için aldığımız yatak odası takımı kaldı isterseniz 3500 tl ye size verebiliriz
takım istikbalin pretij takımı

İstikbal prestij yatak odası takımı fiyatı ve modeli | Mobilyagruplari.Com

bu model 6 kapılı gardrop baza yatak şifonyer ayna komidin sandalye

hepsi dahil sadece dolabın sol yan tarafında birkaç çizik var onuda mobilyacıda yeniletebilirsiniz

biz aldığımız da 6000 tl ye almıştık
bana bu mailden ulaşabilirsiniz
sergumus@hotmail.com

walla cnm ılla marka olsun dıe bısey yokkı kalıtelı olması yeterlı her marka kalıtelı dıe bısey yok bende 3.000 tl ye begendım gayette saglamdı onu alıcam bende super bıseydı hemde

canım bende tam 3000 tl ye yatak odası aldım. bende senin gibi düşünüyordum yani o kadar yüksek fiyatlarla alamazdım ama doğtaşın arte yatak odası var hem nakit indirimi yaptılar hemde teşhir ürünü olduğu için çok kaliteli ürünü bu fiyata aldım. bence doğtaşa bir uğra.

canım bende tam 3000 tl ye yatak odası aldım. bende senin gibi düşünüyordum yani o kadar yüksek fiyatlarla alamazdım ama doğtaşın arte yatak odası var hem nakit indirimi yaptılar hemde teşhir ürünü olduğu için çok kaliteli ürünü bu fiyata aldım. bence doğtaşa bir uğra.

gerçekten mi çok uygun fiyata almışsınız yatak bazalı mı bunun içinde diğer yatağı da var mı gerçekten çok şaşırdım bi tanıdığım almış yeni evleniyolar 6000 lira dedi fiyatına güle güle kullan çok güzel bi yatak odası takımı

Bizde çok güzel bir yatak odası aldım ama bu yeni modeller değil daha yüksek şimdikiler yerdeyse yer yatıyorsun. Baza ve başlığı 2.500 ama yataklar pahalı ya 1000 tl ile 4000 tl arası biz 1.800 aldık ama biraz sert gelmeye başladı. Yani parayla konforun alakası yok sadece kalitelidir. Konfor için en güzel ve iyisini seçmek zorundasınız.:16:

Kızlar konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum ama ,3 bine marka mobilyalar dışında yatak odası alınabilir mi?Çok kalitesiz olurmu,fikirlerinize ihtiyacım var.Marka mobilyalarda ortalama 6 7 milyar:( okadar bütçe yok malesef

canım siteye yeni üye oldum adres vermem yasak mı bilmiyorum.o yüzden resim koyucam.benm alacagm takım 3,196 tl..int sitesinden buldm oturdugum yerdeki mobilyacılara sordm.firmanın ürünlerini satıyomş getirecek bize.sitede pahalı ürünler de var ama uygunlar da var.istersen adresini ulaştırırım... $FO,16378,24,karamel-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-018.webp $FO,16380,24,karamel-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-018.webp $FK,16384,24,karamel-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-018.webp $FO,16383,24,karamel-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-018.webp

Back
X