3. burun estetiğimi oldum!!!

sailormoon11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
27
21
3
30
Selam 3. kez burun estetiği oldum 1 hafta oldu. Sorularınız varsa yazın bu konuya oooldukça hakimim

Merhaba bir ay önce ameliyat oldum bende şişliklerim büyük oranda indi doktor bile şaşırdı ama karşıdan bakıldığında burun deliklerimin biri yukarı doğru sivri diğeri yana doğru yatay düzelir mi sizce bu

selam fotografınızı gördüm henüz 1 ay olduğu için bence 6 ay kadar bekleyin geçmezse hala emin olun doktor hataasıdır. ama şuan çok erken çok değişiyor yerine oturdukça

ilk ameliyatımı 4 yıl once oldum
2. 1 yıl önce
3. 1 hafta önce
doktor ismi vermek istemiyorum isteyenlere özelden yazabilirim
Benim neredeyse 1 sene olacak, çok az kaldı, bir tarafı düz iniyor bir tarafında hafif kemik var. Özçekim yaparken belli oluyor yamukluğu ama arka kameraya göre ve arkadaşlarımın demesine göre normal. Psikolojimi anlarsınız, toplum içinde berbat hissediyorum. Benim merak ettiğim şey ilk 1.5 senede de değişim oluyormuş, 1-1,5 sene arasında fark edilir bir değişim varmıydı? Aynı mı kaldı. Tamamen düzelmesinden ümidi keseli çok oluyor, sadece beni 2-3 yıl idare etse yeter yani normal görünsem .Bir de ikinci ve üçüncü ameliyat fiyatları giderek artıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…