3 cm Açıklık ama??

morwenfb

Çilekli Turtam Öykümm :)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
1.844
58
158
Evet kızlar 3 cm açıklığım var ama ne ağrım ne sızım ne suyum hiç bir belirti yok.... Bu arada 37+5iz bugün.

Ama her kontrole gittiğim de nst ye giriyorum bugün kasılmalarım 50 60 lardaydı.Hissediyormusun dedi yok dedim.

Doktorum her an herşey olabilir.Suyuna dikkat et dedi.Azar azar da gelebilir bırden foşş diye de gelebilir dedi... Uff bu belirsizlik çok kötü cidden...

Sizce ben ne zaman doğururum..:26::26::26:

Dr.unuzda demis zaten heran hersey olabilir diye azda olsa kasilmalariniz baslamis bu kasilmalar duzenliyse cok beklemezsiniz sanirim..tabii bellide olmaz..benim 35. Haftamda 2cm acilmam vardi ve 39+1 de suni sanciyla dogum yaptim ama benim nst de hic mi hic sancim cikmiyordu son ana kadar..hayirli kolay dogumlar dilerim

Ah ne güzel bitmiş sayılır beklemelerini kavuşmanıza az kalmış minik yavrunuza.Ben kızımda 38.haftamda 3cm açıklık vardı sancı nst de vardı ama bana sorarsanız yoktu ve 40.haftamda sunni sancı ile doğum yaptım Allah hayırlısını versin inşallah

Saolun kızlar bakalım 38 e girdik şükür herhaşde benım sonumda suni sancılı olacak...

ay boyle aciklik olup daha bir kac hafta surebiliyor mu??? :44:

ya kızlar ne diyosunuz benimde sancım yok ama 2 cm açıklık var doktorum banada dedi heran herşey olabilir diye ama kaç hafta önce açıklığı olup 2 hafta bekleyenler var ya ben çok daralıyorum ağrılarım çok çok çoğaldı gelsin artık oğlum yaaaaaaaaaa

kizlar Allah sabir versin yaa, hic bilmiyordum..daha neler duyacagim gun gectikce ben saniyorumki acilmaya basladiktan sonra kisa bir sure surer yani en uzunu 2 gun filan :44:

Allah sabir versin kizlar, bir avazda kurtarsin insaAllah, sag saglim kuzularimiza kavusalim

gununuz tam dolmamis daha az daha sabir...benimde az belim agrisa az karnima agri girse dogum sancisi saniyorum korkuyorum :18:

birde erkek bebisler daha tembel oluyorlarmis, yani daha gec doguyorlarmis. gectigimiz hafta benimle ayni gunde dogurmasi gereken bir tanidigim vardi, dogurmus. kiz bebek dunyaya getirmis, premature ama gayet saglikliymis. duyunca tabii icime bisey dustu, korktum.

Son düzenleme:

yaaa sorma bak bakalım çarşamba yıne kontrole gıdeceğim bakalım açılmam ılerlemıs mı baktım hakıkatten ılerlemıs artık sunı ısterım cunku bebepğimde bayagı kılo almaya başladı.Doktorumda eğer 4 kg ve uzerı doğarsa sezeryan dediği için sunı ısterım...:18:

evet cnm sabır bekleyeceğiz bıraz daha keşke kendı sancılarım gelseydı ama işte yok

açıklığa hiç aldırmayın tek başına doğum yaptırmıyor malesef:illede sancıyla beraber olacak:benimde ilk gebeliğimde vardı açıklığım ama hiç yalancı sancım bile olmuyordu iki hafta gezdim öle sonrada suni sancı

sanırım bende sunıyı yıyeceğim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…