Evet kızlar 3 cm açıklığım var ama ne ağrım ne sızım ne suyum hiç bir belirti yok.... Bu arada 37+5iz bugün.
Ama her kontrole gittiğim de nst ye giriyorum bugün kasılmalarım 50 60 lardaydı.Hissediyormusun dedi yok dedim.
Doktorum her an herşey olabilir.Suyuna dikkat et dedi.Azar azar da gelebilir bırden foşş diye de gelebilir dedi... Uff bu belirsizlik çok kötü cidden...
Sizce ben ne zaman doğururum..:26::26::26:
ay boyle aciklik olup daha bir kac hafta surebiliyor mu??? :44:
ya kızlar ne diyosunuz benimde sancım yok ama 2 cm açıklık var doktorum banada dedi heran herşey olabilir diye ama kaç hafta önce açıklığı olup 2 hafta bekleyenler var ya ben çok daralıyorum ağrılarım çok çok çoğaldı gelsin artık oğlum yaaaaaaaaaa
kizlar Allah sabir versin yaa, hic bilmiyordum..daha neler duyacagim gun gectikceben saniyorumki acilmaya basladiktan sonra kisa bir sure surer yani en uzunu 2 gun filan :44:
Allah sabir versin kizlar, bir avazda kurtarsin insaAllah, sag saglim kuzularimiza kavusalim
gununuz tam dolmamis daha az daha sabir...benimde az belim agrisa az karnima agri girse dogum sancisi saniyorum korkuyorum :18:
birde erkek bebisler daha tembel oluyorlarmis, yani daha gec doguyorlarmis. gectigimiz hafta benimle ayni gunde dogurmasi gereken bir tanidigim vardi, dogurmus. kiz bebek dunyaya getirmis, premature ama gayet saglikliymis. duyunca tabii icime bisey dustu, korktum.
aaaa senın kaç cm açıklık
açıklığa hiç aldırmayın tek başına doğum yaptırmıyor malesef:illede sancıyla beraber olacak:benimde ilk gebeliğimde vardı açıklığım ama hiç yalancı sancım bile olmuyordu iki hafta gezdim öle sonrada suni sancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?