3 cocuga bakmak.yardimmmm

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.497
13.331
248
Iyi aksamlar guzel uyeler.
Sizden bi konuda fikir almak istedim.benim 20 aylik kizim var.eltimle ayni sitede oturuyoruz.eltimin safra kesesinde bi rahatsizlik varmis ve yarin kaynimla beraber hastaneye gidecekler.gidecekleri hastane bulundugumuz yerden yaklasik 2 saat uzaklikta.eltimin biri 5 digeri 2.5 yasinda cocuklari var.bekar iki gorumcem var onlardan rica etmisler ama onlar bi dusunelim demis.esim rica etti biz komsuyuz en azindan teklif edelim sen bakar misin diye.normalde eltim beni hic sevmez diger konularimda da hep ondan bahsetmisimdir.neyse dedim hem esim icin hemde zorda kalmasinlar diye kabul ettim.yalniz soyle bi durum var.eltimin kucuk kizi acayip yaramaz oyle boype degil bi saniye durmaz ve benim kizimla hic mi hic anlasamazlar.sizce yarin nasi bi yol denemeliyim.bi yandan korkuyorum nerdeyse 9 saate yakin ben bakicam.sabah 7 den birakacaklar en erken 4 gibi gelirler.nasi bi taktik uygulamaliyim ki cocuklar mutlu olsun.deneyimli anneler yardimci olursa sevinirim

Ben olsam şimdi yapardım yemeklerini evimi toplar yatardım ki yarın sadece ısıtma derdi olur hep yanlarında olursam kavga çıkmaz ufak oyunlarla da oyalarım oyun kurarım sıkılıp kavga etmelerine fırsat vermem emanet çocuk dikkat ederim boş bırakmam bi odanın kapısını kapatırım o odayıda düzenlerim tehlikeli eşyalarımı kaldırırım rahat oynasınlar peşlerinden koşmıyım diye

Yemeklerimi hallettim zaten.buyuk oglu oyun oynar da kucugu ne oyun oynamayi ne de durmayi sevmiyo malesef.bu beni cok korkutuyo acaba yapabilir miyim diye.buyugu olsa hic sikinti degil

Korkacak bir şey yok. 5 çocuklu aileler var. Zaten düşünmüşsünüz, planınızı yapmışsınız. Temel ihtiyaçlar dışında oyundu, oyuncaktı bol bol oyalarsınız. Biter gider. Annesine söyleyin, çocuğun en çok sevdiği, oyalandığı oyuncaklarını da göndersin mesela.
Sağlık bu. İnsan kardeşine bu gibi durumlarda güvenmez de ne zaman güvenir...

Önce güzel bir çizgi film aç mısır patlat bir iki saate yakın öyle oyalanırlar,sonra lego olur başka bir oyuncak olur onlarla hep birlikte oynayın.Sonra beraber yemek yiyin,ardından yine bir çizgi film kuruyemişvs.atıştırmalıklarla bir saate yakın da ötle oyalanırsınız.En son da hepsine birer kağıt boya kalemi boyama kitabı vs verin faaliyet yaptırın garanti3-4 saat rahatça oyalarsınız.Sadece o gün çocuk bakmanız lazım kontrol sizde olsun

Siz bence zor durumda kalmis birine yardim ediyorsunuz ve 2 cocuk yolda perisan olmicaklar sayenizde .. 1 gunlugune sıkıcaksiniz dişinizi sadece 1 gunluk Unutmayin ve emin olun dusundugunuz kadar zor gecmicek insallah.. Ayrica o gorumculerede takildim dogrusu "bi dusunelim nedemek yaa kendi oz yegenleri" neyse Allah sizden razi olsun simdiden.

Cok tesekkurler.inancimi arttirdiniz insallah bi sorun olamz dediginiz gibi olur

İnsanlar ne tuhaf oldu.Ortada hastalık var, mecburiyet var bi düşünelim ne demek yaa.

Halledersiniz sonuçta bir gün.Sevin ya da sevmeyin böyle durumlar da insanlar birbirine yardımcı olmalı.

Sonuçta eltisiniz.

İnsanlar ne tuhaf oldu.Ortada hastalık var, mecburiyet var bi düşünelim ne demek yaa.

Halledersiniz sonuçta bir gün.Sevin ya da sevmeyin böyle durumlar da insanlar birbirine yardımcı olmalı.

Sonuçta eltisiniz.
Esimin ailesi oyle malesef kendileri hemen dedikleri olsun ister.biz isteyince mirin kirin ederler gerci cok sukur hic istemedim.

Çocuklar hep birlikte çok eğlenirler emin olun, tv yi açın hep birlikte kahvaltı yapın, yemek yeyin. Patates kızartın serin yere sofrayı oturup tv izleye izleye yesinler. Yere oturun top oynayın, o iki kardeş zaten güzel oyun kurup oynuyorlardır sizi yormazlar bile, biraz oyuncak oynasınlar . Kalem kağıt verin boyasınlar çizsinler. Öğlen hadi bakim uyku saati deyin uyutun.kitap okuma saati yapın oturtun hikaye okuyun anlatın . Çizgi film açın Yemeğinizi akşamdan hazılayın . Kolay iş korkmayın.görümceme inat bakarım , ne demek düşünelim yahu

bence iyi yapmışsınız
çocuk bunlar bir şekilde halledersiniz merak etmeyin
ve size mutlu olacagınız birşey söyleyeyim
teyzem hastaneye kaldırılıp vefaat ettiğinde 2 oğluna ben bakmıştım
Rabbim başka sebeple düşürmesin bu durumlara
aklıma geldi şimdi siz yazınca
hemen geçer merak etmeyin

Insallah dediginiz gibi olur.oglu uslu biri sorun kucuk kizinda cok hircin cocuklarla oynamayi sevmez zarar verir genelde.o yuzden cekiniyorum.umarim guzel gecer bu sayede oynamayi da ogrenir belki

Insallah dediginiz gibi olur.oglu uslu biri sorun kucuk kizinda cok hircin cocuklarla oynamayi sevmez zarar verir genelde.o yuzden cekiniyorum.umarim guzel gecer bu sayede oynamayi da ogrenir belki
Yanlarından ayrılmayın , büyük çocuk yormaz sizi, açın tv iZlesin araba verin oynasın oyuncak getirsinler size mutlaka yoksa vakit geçmez. Küçüğü de idare edilir 1 gün nasılsa .

Normal de çocuklar annelerinin yanında daha çok kudurur. Üç çocuk bi araya gelince bence daha iyi oynarlar. Kendi kizimdan biliyorum yalnızken hep bana sarıyor ama bi çocuk gelsin unutuyor annesini. Şimdiden kolay gelsin yanlarından ayrılmayın yinede. Evcilik komsuculuk lego puzzle bir sürü alternatif

Yok ayrilmam zaten.benim kizim kendi yasitlariyla oynamayi sevmez.yoksa benim icin cocuk bakmak sorun degil.kizim rahay durur mu diye dusunuyorum

Hepinizin katılacagı etkinler yapın bol bol hem gözünüzün önünde olurlar hem de siz daha az yorulmuş olursunuz. Yönetim sizde olduğu için hos olmayan bir durumla da karşılaşma riskiniz daha az olur. Boşu boşuna stres yapmayin eminim üstesinden gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…