- 25 Haziran 2016
- 7.497
- 13.331
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Yemeklerimi hallettim zaten.buyuk oglu oyun oynar da kucugu ne oyun oynamayi ne de durmayi sevmiyo malesef.bu beni cok korkutuyo acaba yapabilir miyim diye.buyugu olsa hic sikinti degilBen olsam şimdi yapardım yemeklerini evimi toplar yatardım ki yarın sadece ısıtma derdi olur hep yanlarında olursam kavga çıkmaz ufak oyunlarla da oyalarım oyun kurarım sıkılıp kavga etmelerine fırsat vermem emanet çocuk dikkat ederim boş bırakmam bi odanın kapısını kapatırım o odayıda düzenlerim tehlikeli eşyalarımı kaldırırım rahat oynasınlar peşlerinden koşmıyım diye
Benim icinde zor ama esimi kirmak istemedim.yoksa yarin cok zor bi gun beni bekliyorBen bu kadar küçük iki çocuğun sorumluluğunu alamazdım herhalde. Bir de sizin küçük çocuğunuz var.
Cok tesekkurler.inancimi arttirdiniz insallah bi sorun olamz dediginiz gibi olurSiz bence zor durumda kalmis birine yardim ediyorsunuz ve 2 cocuk yolda perisan olmicaklar sayenizde .. 1 gunlugune sıkıcaksiniz dişinizi sadece 1 gunluk Unutmayin ve emin olun dusundugunuz kadar zor gecmicek insallah.. Ayrica o gorumculerede takildim dogrusu "bi dusunelim nedemek yaa kendi oz yegenleri" neyse Allah sizden razi olsun simdiden.
Esimin ailesi oyle malesef kendileri hemen dedikleri olsun ister.biz isteyince mirin kirin ederler gerci cok sukur hic istemedim.İnsanlar ne tuhaf oldu.Ortada hastalık var, mecburiyet var bi düşünelim ne demek yaa.
Halledersiniz sonuçta bir gün.Sevin ya da sevmeyin böyle durumlar da insanlar birbirine yardımcı olmalı.
Sonuçta eltisiniz.
Insallah dediginiz gibi olur.oglu uslu biri sorun kucuk kizinda cok hircin cocuklarla oynamayi sevmez zarar verir genelde.o yuzden cekiniyorum.umarim guzel gecer bu sayede oynamayi da ogrenir belkiÇocuklar hep birlikte çok eğlenirler emin olun, tv yi açın hep birlikte kahvaltı yapın, yemek yeyin. Patates kızartın serin yere sofrayı oturup tv izleye izleye yesinler. Yere oturun top oynayın, o iki kardeş zaten güzel oyun kurup oynuyorlardır sizi yormazlar bile, biraz oyuncak oynasınlar . Kalem kağıt verin boyasınlar çizsinler. Öğlen hadi bakim uyku saati deyin uyutun.kitap okuma saati yapın oturtun hikaye okuyun anlatın . Çizgi film açın Yemeğinizi akşamdan hazılayın . Kolay iş korkmayın.görümceme inat bakarım , ne demek düşünelim yahu
Yanlarından ayrılmayın , büyük çocuk yormaz sizi, açın tv iZlesin araba verin oynasın oyuncak getirsinler size mutlaka yoksa vakit geçmez. Küçüğü de idare edilir 1 gün nasılsa .Insallah dediginiz gibi olur.oglu uslu biri sorun kucuk kizinda cok hircin cocuklarla oynamayi sevmez zarar verir genelde.o yuzden cekiniyorum.umarim guzel gecer bu sayede oynamayi da ogrenir belki
Yok ayrilmam zaten.benim kizim kendi yasitlariyla oynamayi sevmez.yoksa benim icin cocuk bakmak sorun degil.kizim rahay durur mu diye dusunuyorumNormal de çocuklar annelerinin yanında daha çok kudurur. Üç çocuk bi araya gelince bence daha iyi oynarlar. Kendi kizimdan biliyorum yalnızken hep bana sarıyor ama bi çocuk gelsin unutuyor annesini. Şimdiden kolay gelsin yanlarından ayrılmayın yinede. Evcilik komsuculuk lego puzzle bir sürü alternatif
Hepinizin katılacagı etkinler yapın bol bol hem gözünüzün önünde olurlar hem de siz daha az yorulmuş olursunuz. Yönetim sizde olduğu için hos olmayan bir durumla da karşılaşma riskiniz daha az olur. Boşu boşuna stres yapmayin eminim üstesinden gelirsiniz.Iyi aksamlar guzel uyeler.
Sizden bi konuda fikir almak istedim.benim 20 aylik kizim var.eltimle ayni sitede oturuyoruz.eltimin safra kesesinde bi rahatsizlik varmis ve yarin kaynimla beraber hastaneye gidecekler.gidecekleri hastane bulundugumuz yerden yaklasik 2 saat uzaklikta.eltimin biri 5 digeri 2.5 yasinda cocuklari var.bekar iki gorumcem var onlardan rica etmisler ama onlar bi dusunelim demis.esim rica etti biz komsuyuz en azindan teklif edelim sen bakar misin diye.normalde eltim beni hic sevmez diger konularimda da hep ondan bahsetmisimdir.neyse dedim hem esim icin hemde zorda kalmasinlar diye kabul ettim.yalniz soyle bi durum var.eltimin kucuk kizi acayip yaramaz oyle boype degil bi saniye durmaz ve benim kizimla hic mi hic anlasamazlar.sizce yarin nasi bi yol denemeliyim.bi yandan korkuyorum nerdeyse 9 saate yakin ben bakicam.sabah 7 den birakacaklar en erken 4 gibi gelirler.nasi bi taktik uygulamaliyim ki cocuklar mutlu olsun.deneyimli anneler yardimci olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?