3. cocugu dusunen var mi ?

_bambu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
946
30
68
Merhabalar kizlar. Benim 6 yasinda oglum 3.5 yasinda bir kizim var. Ben 31 yasindayim. Hep 3 cocugum olsun istemisimdir. Sizce 3. cocuk icin erken mi? Var mi benim gibi gozunu karartip kardes dusunenler ??

Neden olmasın canım tam zamanı bence senin için olmasının kızın ve oğlun büyümüş maşallah

Neden olmasın canım tam zamanı bence senin için olmasının kızın ve oğlun büyümüş maşallah
Insaallah Allah masip eder canim. Esim bu konuda biraz kararsiz olacaksa da biraz daha zaman gecsin diyor ama ben arayi cok.da fazla acmak.istemiyorum. ikimizde calisiyoruz bakmak tabiki zor olacak.da Allah bir caresini verir insaallah. Senin ilk benehin mi Allah saglikla kucagina almayi nasip.eder insaallah

Merhabalar kizlar. Benim 6 yasinda oglum 3.5 yasinda bir kizim var. Ben 31 yasindayim. Hep 3 cocugum olsun istemisimdir. Sizce 3. cocuk icin erken mi? Var mi benim gibi gozunu karartip kardes dusunenler ??
Can'ım sanırım oğlun bu yıl 1. Sınıfa başlayacak. Eğer öyle ise 1, sınıfı bitirmesini bekleyip 3. Çocuğa hamile kalabilirsin. Çünkü ilk yıl çok ilgi istiyor çocuklar

Can'ım sanırım oğlun bu yıl 1. Sınıfa başlayacak. Eğer öyle ise 1, sınıfı bitirmesini bekleyip 3. Çocuğa hamile kalabilirsin. Çünkü ilk yıl çok ilgi istiyor çocuklar
Evet canim 1 e baslayacak. Ben de ogretmenim gecen yil 1. Sinif okuttum bu yil da oglumla beraber tekrar okutmus kadar olacagim :) sanirim benim planlar ertelenecek cunku esim de bu ara sicak bakmiyor :( sen de saglikla bebegini kucagina al insaallah. Kacinci hamileligin ilk mi

5 ve 8 yaşlarında iki oğlum var.
su an bir çocuk fikri okadar uzak ki.hayal bile edemiyorum.:bicak:
sanırım ikisinin de erkek olmasının ve tek başına büyütmemim çok etkisi var.:110:
büyüyüp delikanlı olduklarını yolda yanlarında rahat rahat yürümeyi hayal ediyorum şu an:KK51:
Allah gönlünüze göre versin.
siz kendinizi hazır hissediyorsanız maddi manevi yetebileceginizi düşünüyorsanız,
hayırlı sağlıklı bir evladiniz daha olur inşallah:)

Evet canim 1 e baslayacak. Ben de ogretmenim gecen yil 1. Sinif okuttum bu yil da oglumla beraber tekrar okutmus kadar olacagim :) sanirim benim planlar ertelenecek cunku esim de bu ara sicak bakmiyor :KK43: sen de saglikla bebegini kucagina al insaallah. Kacinci hamileligin ilk mi
Canım benim ikinci oğlum yolda.. Allah izin verirse tabi. Ben de 3 çocuk isteyenlerden olduğum için yazdıkların dikkatimi çekti.

5 ve 8 yaşlarında iki oğlum var.
su an bir çocuk fikri okadar uzak ki.hayal bile edemiyorum.:bicak:
sanırım ikisinin de erkek olmasının ve tek başına büyütmemim çok etkisi var.:110:
büyüyüp delikanlı olduklarını yolda yanlarında rahat rahat yürümeyi hayal ediyorum şu an:KK51:
Allah gönlünüze göre versin.
siz kendinizi hazır hissediyorsanız maddi manevi yetebileceginizi düşünüyorsanız,
hayırlı sağlıklı bir evladiniz daha olur inşallah:)
Amin Allah hepimizin cocuklarina saglik sihhat versin.. insaallah hayalini kurdugunuz gunlere kavusursunuz cocuklarinizla.beraber

Canım benim ikinci oğlum yolda.. Allah izin verirse tabi. Ben de 3 çocuk isteyenlerden olduğum için yazdıkların dikkatimi çekti.
Insaallah saglikla kucagina alirsin. Benim.gonlumden evlenmeden once bile.3 cocuk.gecerdi Allah nasip eder insaallah diyeyim. Esimin de gercekten istemesi lazim sadece ben istiyorum.diye yapamam. Biraz daha zamana ihtiyac var heralde :) hakkimizda hayirlisi.olsun insaallah

Valla ilki haketsem bi. Bu bulantılar halsizlik bitkinlik beni mafetti. 3. Ayımızı atlatsak diye dua ediyorum. 10 tane bebe doğuranlar napıyo acaba. Aç susuzum.. Ağlıycam o derece zor geçiyor..
Allah isteyenlere nasip etsin.

Valla ilki haketsem bi. Bu bulantılar halsizlik bitkinlik beni mafetti. 3. Ayımızı atlatsak diye dua ediyorum. 10 tane bebe doğuranlar napıyo acaba. Aç susuzum.. Ağlıycam o derece zor geçiyor..
Allah isteyenlere nasip etsin.
Canim benim insaallah kisa zamanda biter sikayetlerin de hamileliginin tadini cikarirsin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Back
X