- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagislasin cocuklarini. Ben de yapacaksam beklemenin anlami yok diyorum erteleyene kadar buyuturum diye dusunuyorum. Esim biraz kararsiz senin de dedigin gibi gelecek kaygisi falan da var. Ama bi yandan da cok gonlumden geciyo bir tane daha olsa diye. Allah hayirlisini masip etsin insaallah. Seninkiler de buyumus masaallah. Senin yas kac pekiBen düşünüyorum hatta iki düşük geçirdim bu arada.
Yapacaksan beklemenin anlamı yok.
Oldu olmadı zaman kaybı yaşama ihtimalin var.
Çalıştığın için zor olabilir ama, yaş ilerledikce doğum bakım daha zor olur.
Yap gitsin çıksın aradan
Ülkenin durumu gelecek kaygısı beni endişelendirmiyor değil. İki çocuk yeter diyorum ama eşim ısrarcı. Bu dünya şartlarında üçüncü çocuk yetiştirme açışından sıkıntı.
Gençlik gittikce sapıtıyo doğru yolda çocuk yetiştirmek zorlaştı.
Ay nebilim çok takıyorum dünya meselelerini.
Neyse dediğim gibi yapacaksan bekleme.
En küçük altı yaşında benimki pişmanım buzamana bıraktım diye. Çok sorunlu oldu başımı anca kaldırdım oda var tabi.
Büyük 16 küçük 6 yaşında, bende oldum 36 üçüncü için bu yaşta çırpınıyoruzAllah bagislasin cocuklarini. Ben de yapacaksam beklemenin anlami yok diyorum erteleyene kadar buyuturum diye dusunuyorum. Esim biraz kararsiz senin de dedigin gibi gelecek kaygisi falan da var. Ama bi yandan da cok gonlumden geciyo bir tane daha olsa diye. Allah hayirlisini masip etsin insaallah. Seninkiler de buyumus masaallah. Senin yas kac peki
Allah hayirlisini versin insaallah. Ben de onumuzdeki aydan itibaren dusunuyorum ama once esimin iyice ikna olmasi lazim. O tereddut ettikce benim de cesaretimi kiriyo :)Büyük 16 küçük 6 yaşında, bende oldum 36 üçüncü için bu yaşta çırpınıyoruz
Allah sağlıklı hayırlısını versin amin:)
Canim benim Allah insaallah kisa zamanda sana da hayirli bir evlat nasip etsinKizlar ne güzel 3. Çoğugu konuşuyosunuz bende 3. Çocuğu düşünebilecekmiyim acaba 1 senedir evliyim ve çok istememe rağmen olmadı hâlâ. size çok imrendim maşallah Allah bagışlasin çocuklarinizi
Cocuk buyutmek gercekten cok zor ama buyuduklerinde beraber olacaklarjni dusunmek bile mutlu ediyo beni. Allah herkesin gonlune gore versin insaallahAllah hayirlisinu versin.
Cesaret ister 3. cocuk.
Ben ikinciyi bile dusunemiyorum.
Kizlar ben 31 yasindayim. 6 yasinda oglum 3.5 yasinda kizim var. Calisan bir anneyim bir cocuk daha yapmak istiyorum.ama esim ikimiz de calistigimiz icin biraz kararsiz kaliyo. Var mi benim gibi olup da 3. cocugu dusunen aranizda fikir almak istiyorum..
Sağol canım amin inşallahCanim benim Allah insaallah kisa zamanda sana da hayirli bir evlat nasip etsin
Kizlar ben 31 yasindayim. 6 yasinda oglum 3.5 yasinda kizim var. Calisan bir anneyim bir cocuk daha yapmak istiyorum.ama esim ikimiz de calistigimiz icin biraz kararsiz kaliyo. Var mi benim gibi olup da 3. cocugu dusunen aranizda fikir almak istiyorum..
Evet cok dogru demissin yetistirmek cok onemli. Allah ahlakli hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin insaallah.Rızkı veren Allah rızık endişesi ile çocuk yapmamak bana göre değil.
Bu sapıtık dünyaya bir çocuk getirip ahlaklı namuslu büyütmek mucize tek derdim o yani rızıkdan önce ahlak dürüst insan yetiştirebilirmiyiz önce onu düşünmek lazım.
9 kardeş üç odalı evde büyüdük ozaman şartlarında.
Şimdi iki çocuğımu aynı odaya sokamıyorum herkes benim odam olsun derdinde. Üçüncüyü yapimde inşallah görürler günlerini
Zor zamanlar imtihan olunacağız ama Allah evlatlatımızla imtihan etmesin amin.
Masaallah ne kadar guzel. Ben de senin gibi dusunuyorum aslinda esim de ben de ogretmeniz. Elimizden geldigince maddi konuda cocuklarimizi rahatt ettirmeye calisiriz ahlak olarak da elimizden gelenei yapacagiz mutlaka. Allah biliyo cok istiyorum.icime sevgisi dustu bile. Esim biraz kararsiz ama ikna olacagini dusunuyorum. Bakma konusu bizde sikintili ama Allah iyilerle karsilastirsin illaki guvenecegimiz biri cikar diye dusunuyorum. En zor ihtimal.de sartlari zorlar bir sure anneanne babaanneyle yardimlasiriz belki. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insaallah.34 yaşındayım. 5 buçuk yaşında bir oğlum, 2 yaşında bir kızım var. Üçüncüye hamileyim. Yaşım müsait olsa 4.yü de isterdim. Gerçi ben çalışmıyorum. Allah nasip ederse üçüncüyü büyüttükten sonra çalışmak istiyorum. İşin maddi yönünü pek düşünmüyorum. Rızkıyla gelir Allah'ın izniyle. Beni de düşündüren manevi yönü. Sonra diyorum biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Masaallah Allah bagislasin. Boyle gorup duyunca cok ozeniyorum. Kesinlikle ben de iyiki dogurmusum.diyecegimden eminim. Allah nasip ederse tabiBen çoktan doğurdum. 1.5 yaşında, iyi ki dogurmusum. 3 oğlum var ellerinden öper. Ben ücretsiz izin aldım. 5 yilimi doldurduğum için 1 yıl daha alacağım baslayis yapacağım gün. 3 yaşında olacak ise başladığımda. Doğru anaokuluna.
Masaallah ne kadar guzel. Ben de senin gibi dusunuyorum aslinda esim de ben de ogretmeniz. Elimizden geldigince maddi konuda cocuklarimizi rahatt ettirmeye calisiriz ahlak olarak da elimizden gelenei yapacagiz mutlaka. Allah biliyo cok istiyorum.icime sevgisi dustu bile. Esim biraz kararsiz ama ikna olacagini dusunuyorum. Bakma konusu bizde sikintili ama Allah iyilerle karsilastirsin illaki guvenecegimiz biri cikar diye dusunuyorum. En zor ihtimal.de sartlari zorlar bir sure anneanne babaanneyle yardimlasiriz belki. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insaallah.