Doğuma Hazırlık 3. Çocuğu düşünenler...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Var mı 3. Çocuğa cesareti olan çalışan anne? Merak ettim.
merhaba ben iki kız çocuk annesiyim biri 7 diğeri yarın doğum günü 2 yaşında.üçüncüyü istiyormuyum bilmiyorum,çünkü her doğum.bebek anneyi yıpratıyor,bu bence kadının kendini hazır hissetmesiyle alakalı .bide bu arada yaşım 34,ev hanımıyım.sizin kaç çocuğunuz var

Merhaba benimde 2 kizim var ve kararsizim bir rahata eriyorum bosver diyorum birde 3 sene sonra yine rahatliycam diye karar veremiyorum ya ileride pisman olursam diye karar veremiyorum

9 yaşında bir oğlum 4 yaşında bir kızım var. Herkes ne güzel bi kız bi erkek saçmalama diyor. Ama ben kesinlikle kalabalık aile olmak istiyorum ve şu aralar 3. çocuğu düşünüyorum. Üstelik çalışıyorum ama çekilen sıkıntılar geçiyor bir türlü. Evde yardımcım var en çok da o ısrar ediyor ben bakarım diye . bakalım hayırlısı

Benim de 5 yaşında bir kızım var bir de erkek bekliyorum.Allah nasip ederse ve benim için hayırlı olacaksa isterim 3.yu ben de çalışan birisiyim.Allah güzel yetiştirmeyi nasip etsin

Maşallah bu ne cesaret hanımlar, yanlış anlamayın ama dogurmakla iş bitmiyor ki her çocuk ayrı ilgi bekliyor, maddi manevi sorumluluklar artıyor, çalışıyorsanız ve çalışmak zorunda iseniz o apayrı bir dert cunku bakacak insan problemi oluyor, vucutta her dogumda deforme oluyor, ister istemez karı koca arasına mesafe gırıyor, evlat güzel birşey Allah hepsine sağlık sıhhat dolu bir ömür versin ama bir hadi kardeşi olsun derseniz 2 kafi bence....
Önemli olan onlara iyi bir yaşam sunabilmek, çok çocuğun kimseye faydası yok bence...

merhaba ben iki kız çocuk annesiyim biri 7 diğeri yarın doğum günü 2 yaşında.üçüncüyü istiyormuyum bilmiyorum,çünkü her doğum.bebek anneyi yıpratıyor,bu bence kadının kendini hazır hissetmesiyle alakalı .bide bu arada yaşım 34,ev hanımıyım.sizin kaç çocuğunuz var
Ben çalışıyorum 2. Kızımı yeni doğurdum. Çok yıprandım bu hamilelikte. O yüzden zor geliyor.

bu minik 3. bebişim olacak Nasip kısmet olursa hamileliğim okadar zor geçiyorkı anlatamam baya yıprattı benı
2 kız 1 erkek olacak çocuklarım ama ben yınede 4. acaba dıye bakıyorum oğluşum tek kalacak şimdiden o korku sardı beni
benim bebişler 1erkek 1 kız oluyor bu kız acaba bundan sonrada erkek olurmu dıyorum oğlum tek kalmasın :)
nasıl cesaret ama değilmi deli cesareti:)):anneadayı::KK46::KK46:

Ben de istiyordum ancak nisan ayında bir kayıp yaşadım 23 aydır korunmuyorum çarşamba test yaptım pozitif sevindim ama çok korkuyorum herseyden 2 kızım var şimdi oglus için diyeceksiniz öyle değil 3 çocuğum olsun istedim hep ...ama rahat mi battı anca işler yoluna girmişti birde 34 yaşındayım son zamanlarım daha ilerisi için katlanamam dediydim.Birde büyük kizim 1e başlayacak doğumda onu düşünüyorum kara kara Allahım yardım eder inş. Zor gözüm korkuyor

benim de 6 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var 3. yü ben de çok istiyorum biz 4 kardeşiz ve anne baba yanımızda yokken birbirimizden destek alıyoruz kardeş bambaşka bir şey en iyi arkadaşın herşeyden önce inşallah ben de kısa zamanda müjde vereblirim burdan

bu minik 3. bebişim olacak Nasip kısmet olursa hamileliğim okadar zor geçiyorkı anlatamam baya yıprattı benı
2 kız 1 erkek olacak çocuklarım ama ben yınede 4. acaba dıye bakıyorum oğluşum tek kalacak şimdiden o korku sardı beni
benim bebişler 1erkek 1 kız oluyor bu kız acaba bundan sonrada erkek olurmu dıyorum oğlum tek kalmasın :)
nasıl cesaret ama değilmi deli cesareti:)):anneadayı::KK46::KK46:
Maşallah. İmkan varsa en iyisi iki kız iki erkek tabi. Yaşınız kaç, çalışıyormusunuz?

benim de 6 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var 3. yü ben de çok istiyorum biz 4 kardeşiz ve anne baba yanımızda yokken birbirimizden destek alıyoruz kardeş bambaşka bir şey en iyi arkadaşın herşeyden önce inşallah ben de kısa zamanda müjde vereblirim burdan
İnşallah, Allah gönlüne göre versin.bakabilecek olana çok çocuk iyidir.

Ben de istiyordum ancak nisan ayında bir kayıp yaşadım 23 aydır korunmuyorum çarşamba test yaptım pozitif sevindim ama çok korkuyorum herseyden 2 kızım var şimdi oglus için diyeceksiniz öyle değil 3 çocuğum olsun istedim hep ...ama rahat mi battı anca işler yoluna girmişti birde 34 yaşındayım son zamanlarım daha ilerisi için katlanamam dediydim.Birde büyük kizim 1e başlayacak doğumda onu düşünüyorum kara kara Allahım yardım eder inş. Zor gözüm korkuyor
Kızlar küçük galiba. Kaybın için üzüldüm. Allah gönlüne göre verir İnşallah. Çalışıyomusun??

Evet çalışıyorum annem kız kardeşimin bebegin bakıyor benimkiler e baktı bunda artık bakici tutarım diyorum annemlerde yakın kontrol ederler artık ne yapayım istiyordum üzülmek istemiyorum rabbim yardım eder kizlarimin biri 6 biri 4 yasinda

Back
X