3. Çocuğu yapacakmış!

Amin inş... düşünmüyor demekki insanoğlu bu başına ne geleceği neyle sınanacağı hiç belli olmaz.... Rabbim hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı olan evlat versin.... önemlisi o. Kim Kaç tane yaparsa yapsın isterse bir düzine sıralasın umrumda değil. Benim gözyaşlarımın hesabını da Rabbim sorsun

Aminnn canım rabbim kimseyi kimseden üstün yaratmadı. Insallah sorar da hesabını....

Canım benim Sağol dan için amin. Bende çok sinirlendim şeytan dediki saçını başını yol. AmA olmuyo ben öyle bişey yapsam yine haksız duruma ben düşerim. Eşim çok üzülür ya sabır dedim sustum. Allaha haVale ettim. O en iyisini bilir. Benim kalbim çok yaralandı çok
Anlıyorum canm olmuyo bazen çok yapmak istediklerimizi yapamıyoruz ama yinede hani sessiz kalma söyle en azından sende benim gibi sessiz kalanlardansın bende öyleyim canım malesefki Allahımız var canmm üzülme sen ona bırak gerisini düşünme hiç

Anlıyorum canm olmuyo bazen çok yapmak istediklerimizi yapamıyoruz ama yinede hani sessiz kalma söyle en azından sende benim gibi sessiz kalanlardansın bende öyleyim canım malesefki Allahımız var canmm üzülme sen ona bırak gerisini düşünme hiç
Öyle allaha bıraktım.... İnsan zulme uğrar ve hiç konuşmasazsa melekler zulmedene lanet okurlarmıl

Canim çocuk meselesi sadece olmayana değil çevre ye de bir imtihan. Sen başına gelene sabrederken çevre de sıkıntıniza destek yada köstek olarak imtihan yaşar. Canını sıkma allaha havale et ama ben olsam açık açık da ağzıma geleni söylerim o utanmazsa sen niye çekineceksin?

Back
X