- Konu Sahibi minikkuzum
-
merhabalar,
benim de ikizlerim var ve tek başıma bakıyorum sizi çok iyi anlıyorum ama büyüyecekler ve birbirlerininen iyi arkadaşları olacaklar diye tekrarlayıp duruyorum bir nebze dayanma gücü veriyor.bir de sizin bebeğinizin bıngıldagı erken kapanma durumu var dı sanırım doktorunuz ne dedi. bizde de aynı durum var ve d vitaminini 2 günde bir veriyorum..
inşallah sağlıkla büyürler, bende korkuyorum bıngıldak meselesinde.merhabalar.evet bebeğimin bıngıldağı erken kapanıyor.şimdi 3.5 aylık.eşim birkaç aya kadar kapanır ama korkma diyor.ben yine de korkuyorum belli etmesem de.deviti tamamen kestik biz.bi yandan aklım da devitte ama vermeye korkuyorum.kafa ölçüsü önemli dedi doktor gerisi önemli değil dedi.ikizleriniz varmış ne kadarlıklar benimkiler 3.5 yaşında çok şükür beraber oynuyorlar artık baya.ama bebiş de olunca biraz zor oluyor.fakat alışıyorum galiba bu tempoya durmaksızın iş yapıyorum çocuk bakıyorum:))Allah sağlık versin hepsine bize de güç
Simdi nasıl lar. Mac yıl gecmis isiniz kolaylastımı bariallah yardımcımız olsun canım.benimde 3 tane var.biri 8 biri 4 biri de 2 aylık.inan uykuyu çok seven ben bazen 4 saat uykuyla koşturuyorum.canları saolsun.annelik kutsal bi meslek diye boşa söylememişler.iyikide doğurmuşum kuzularımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?