3 çocuk ama tek bir anne

selam güçlü anneler
nasılsınız bakalım
ben dah 3 çocuklu olmadım yani adayım o yüzden böyle rahat rahat gelip yazabiliyorum
bakalım doğumdan sonra yazabilecek fırsatım olacakmı
napalım ne kadar zor olsada dünyanın en güzel şeyiymiş annelik
oğluma sarılıp öpüyorum dünyaları unutuyorum

şimdi oğlum 2,5 yaşında kısmetse 3 ay sonra ikiz kızlarım olacak,
bir taraftan oğlumu düşünüyorum onunla eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim diye
bir taraftan ikiz kızlarıma nasıl bakacam diye
allaha dua ediyorum bana güç verki hepsine yetebileyim iyi bir anne olayım diye

rabbim hepimize güç kuvvet versin napalım zorlu bir süreç olacak ama atlatırız inşallah bu günler
hadi öptüm hepinizi

merhabalar,
benim de ikizlerim var ve tek başıma bakıyorum sizi çok iyi anlıyorum ama büyüyecekler ve birbirlerininen iyi arkadaşları olacaklar diye tekrarlayıp duruyorum bir nebze dayanma gücü veriyor.bir de sizin bebeğinizin bıngıldagı erken kapanma durumu var dı sanırım doktorunuz ne dedi. bizde de aynı durum var ve d vitaminini 2 günde bir veriyorum..

Son düzenleme:

merhabalar.evet bebeğimin bıngıldağı erken kapanıyor.şimdi 3.5 aylık.eşim birkaç aya kadar kapanır ama korkma diyor.ben yine de korkuyorum belli etmesem de.deviti tamamen kestik biz.bi yandan aklım da devitte ama vermeye korkuyorum.kafa ölçüsü önemli dedi doktor gerisi önemli değil dedi.ikizleriniz varmış ne kadarlıklar benimkiler 3.5 yaşında çok şükür beraber oynuyorlar artık baya.ama bebiş de olunca biraz zor oluyor.fakat alışıyorum galiba bu tempoya durmaksızın iş yapıyorum çocuk bakıyorum:))Allah sağlık versin hepsine bize de güç

inşallah sağlıkla büyürler, bende korkuyorum bıngıldak meselesinde.
benim ikizler henüz 2,5 aylık. yani daha çok yeniyim. maşallah siz büyütmüşsünüz.bebekle birlikte eminimçok zor oluyordur. ikizleri kreşe vermeniz bir nebze rahatlatır durumunuzu. hangi şehirdesiniz ?

kizlar beni de alin araniza o zaman. benim de 6 yasinda bir kizim 1 yasini biraz gecmis 1 oglum var.
hem kizim hem oglum olunca cok sevinmistim. bi daha da istemem dedim ama buyuk konusmusum 1 ay icinde
dogum yapicam. bi oglum daha olucak Allah nasip ederse. daha oglum meme emiyor bide. kesemedim bi turlu maalesef.
bebis dogunca da kiskanicak biliyorum. kizim okula gidiyor. ben birakip aliyorum, simdi iki bebekle birden gitmem gerekecek.
cok zorlanicam biliyorum. simdi bile cok yoruluyorum cunku. yurt disinda yasiyoruz. ne annemler ne kayinvalidemler yok yanimizda.
ben de epey yalnizlik cekiyorum, yardim edicek kimsem de yok maalesef. kizimla da eskisi gibi ilgilenemiyorum, ona ragmen sikayet
etmiyor kizim cok sukur... her gece basimi yastiga koyunca o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam

seni cok iyi anliyorum Superanne, ama hepsi gecicek, ben de boyle teselli ediyorum kendimi :) hayirli saglikli evlatlar olsunlar da, varsin biraz cekelim

Yalniz degilsin canım.. Benimde 3,5 yasında , 26 aylık ve 19 günlük bebiklerim var.. Annem yok, yardımcım var çok şükür yemek yapmıyorum ama özellikle ilk ikisiyle çok muntazam ilgilenmek istiyorum fakat minigin gaz sancıları beni öldürüyor.. Birde gezip tozamamak fenaaa icim şişti.. Allahtan havalar kötü :)
Ama gecicek inşallah küçükte büyüsün biraz o zaman daha iyi olucak
Bız çok sansliyiz bence, cocuklarımız da büyüdükleri zaman anlicaklar bunu

Ben de 3 çocuklu anne olacağım inş. Martta 3,5 yaşında bir oğlum , 16 aylık bir kızım ve ve hislerimce hissettiğim kız ! bebeğim olacak. V ben çalışan bir anneyim. 3. bebek beklenmiyordu kendisi istemiş geliyor. İlk başlarda çok üzülmüştüm ama 2,5 aylık hamileyim artık alıştım. İnşaallah hepimiz sağlıklı , hayırlı evlatlar yetştirebiliriz önemli olan bu aslında...

Bu konu çok yalniz kalmis. Bejimdr 5.5 ve 2yasinda ogullarim var 8haftalik hamileyim ve çalışan bir anneyim. 3.supriz yumurta oldu. Hayirkuau bakalım ama şimdiden uykularim kaciyor nasil yetisecegim diye.

Simdi nasıl lar. Mac yıl gecmis isiniz kolaylastımı bari

minikkuzum yıllar geçmiş :) siz konuyu açtığınızda 15yasında bi kız cocuguydum simdi 8aylık hamile bir anneyim bayagı büyümüştür oğluşlarınız :) nasılsınız şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…