- Konu Sahibi minikkuzum
-
ilki ikiz şu an 3.5 yaşındalar.diğeri 3 aylık oğullarım var.o kadar yorgunum ki kızlar.yapayalnızım ne bir komşum ne arkadaşım var.hava ne kadar güzel bugün ama 3 ünü birden alıp dışarı çıkmama imkan yok.yani benim eşim olmadan dışarı imkan yok aslında.biri kakam geldi diyor diğeri acıktım en küçüğü beni kucağında gezdir diye ağlıyor.üçünün de bana ihtiyacı var ama ben bir taneyim.ve ev işleri bir yandan akşama yemek bekler bebecikler,kocacım..boynum,kollarım her yerim ağrıyor sanki...çok yorgunum..onları çok seviyorum onlarsız bir hayat düşünemiyorum iyi ki doğdular...Allah tan güç kuvvet istiyorum bana güç versin benim gibilere de..öylesine yazdım i,şte paylaşmak istedim.bi nevi içimi döktüm..merak edip okuyan herkese sevgiler.
allah yardımcın olsun süper anne:)) allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemezmiş cnm.....büyünce hepsi bi boy olacak ne güzell...
ay canım yaa beni de alın aranızaa
benimde 2,5 yaşınd abir oğlum var
şuan ikizlere hamileyim onlarda doğunca ne olacak halim düşünüyorum bazen
bazende hiç düşünmek istemiyorum
şimdi bazen diyorlar bana bebek arabası al diye niye alayımki
ben hiçbi zaman tek başıma 3 çocukla dışarı çıkamam ki vs vs
herşeyin iyi tarafını bulmaya o açıdan bakmaya çalışıyorum ama işin iç yüzüde oldukça zor tahmin ediyorum
allaha yalvarıyorum resmen allahım üç çocuğada bakabilecek güç ver kimseye muhtaç etme diye
çok zor olacak belki bunalıcam belki depresyona girecem ama olsun sağlık olsun canları saolsun
napalım bunca sıkıntıyı çekiyoruz çekeceğiz ama onların bir kokusu herşeye değiyor
rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
ay keşke aynı illerde yerlerde olsak biraraya gelirdik ne güzel olurdu yaa
[B]En bunaldığınız anlarda, evlat hasretiyle yanıp tutuşan binlerce kadını düşünün ve şükredin bence... İşiniz zor ama, bu zorluğa katlanmak için yıllarını harcayanların işi çookk daha zor inanın...[/B]
doğru söylüyorsunuz tabiki de ama onları her zaman düşünüyorum.çünkü benim çevremde de var. uykudan uyanınca getir bi terini koklıyım diyen,oyuncak bebek alıp seven,olmayan bebeğine örgüler ören,her ay bekleyip ağlayan ve hatta başkasının bebeğini görmek bile istemeyen yakınlarım var.eminim çok zordur.hep dualarımda tanıdık tanımadık ne kadar insan varsa bebek isteyen versin Güzel Allh ım..Allah ıma binlerce şükür olsun yavrularımıza sağılk versin.ama insanız işte bazen yetemiyoruz her işe.hem ev işi hem çocukların sorumluluğu her şeye tek başına yetmeye çalışmak ve evde yalnız olmak,kapını çalmayan komşular..işte asıl yalnızlık beni boğuyor yoksa ben bebişlerimle çok mutluyum
şimdi oğullarım parktan gelsin sımsıkı sarılıp öpecem..bin şükür yanımdalar.teşekkür ederim.Allah çocuklarımızı korusun.benim de aklıma o günler geliyor aslında offf Allah iyilerle karşılaştırsınnnallah kolaylık versin canım işin zor tabiki ama bir gün büyüyecekler ve bu çektiklerini unutacaksın benimde 2 oğlum var ve şimdi büyüdüler ama şimdide başka sorunlar var genç oldular geziyorlar geç gelince merak ediyorum başlarına bir şey gelecek diye inan bazen diyorum keşke küçük kalsalardı diye. şu anda hepsi gözünün önünde ama büyüynce yuvadan uçuyorlar laf söz geçiremiyoruz bu günlerin tadını çıkar bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?