3. Çocuk istemeli miyim??

Teşekkür ederim cevap için..❤

Ama ben size sabahtan beri soruyorum bunu size doktor mu söyledi (Siz tasiyici olduğunuz için sorun olmuş olabilir) diye yoksa siz mi öyle düşündünüz dedim.doktor söyledi dediniz. Genetik doktoru dediniz. Şimdi biz yöneldik diyorsunuz ikisi ap ayrı iki şey. Bizi ilki şaşırttı. Yanı sağlıklı bebeğe translokasyon yüzünden yaşadı denmesi. Anlatabildim mi. Osman amniosentez ya da tüp bebek neden var. Boşa yani. O.yuzden ısrarla.sorduk.

Evet 5 ve 6 yer değiştirmiş solunum boşaltım yazmış siniz ya çok açıklayıcı oldu biz tam olarak bunu yaşadık..nefes alabiliyordu ama veremiyordu içinde birikiyordu falan
bu arada tekrar okudum da siz de inversiyon var sanırım 5-6 yer değiştirmiş demişsiniz

Canım öyle söylenmemiş sebep bulunamadığı için ona yormuşlar sadece

Bunlar dengesiz geçmesi durumunda yaşanacak şeyler değil mi?

Evet 5 ve 6 yer değiştirmiş solunum boşaltım yazmış siniz ya çok açıklayıcı oldu biz tam olarak bunu yaşadık..nefes alabiliyordu ama veremiyordu içinde birikiyordu falan
Doktorunuz değiştirin bence ya da daha çok okuyun bu konuyla ilgili çokca makale var. Sizinki translokasyon çeşitlerinden inversiyon.

Hayır
belki de ben sizin sorunuzu yanlış anladım...burdan bazen yanlış da anlaşılıyor yazılanlar kusura bakmayin..ama bende şu an şok oldum eminim ki benim yaşadıklarım translokasyondanmis size de teşekkür ederim sayenizde öğrenmiş oldum..

Doktorunuz değiştirin bence ya da daha çok okuyun bu konuyla ilgili çokca makale var. Sizinki translokasyon çeşitlerinden inversiyon.
Çok okudum o zamanlar çok araştırdım ama hiç sizin gibi açıklayıcı şu sorunu yaşayabilirsiniz diye okumamıştım cok iyi oldu bunu öğrendiğim..demek yeni yazılar falan var bana link falan atabilir misiniz

Ben soruma.cevap alsam ben de mutlu olucam. Size doktor mu söyledi taşıyıcı olmayan bebek 'deki solunum sıkıntısının sizdeki translokasyondan dolayı olduğunu? Yoksa siz mi böyle bisey düşündünüz? Mesajlarınızda doktor dedi genetik doktoru demissiniz ama sonra biz öyle düşündük.demissiniz cidden anlamadım.

Önemli değil..vefat eden bebeğinden sonra kızım oldu onda da aynı sorunları yaşadık ama aynı hastane olduğu için geçmişimizi bildiklerinden daha tecrübeli davranarak kızım yaşadı..ekipirizini istedik vefat eden bebeğimin ona yapılan son müdahaleyi kızın da ilk önce uyguladılar.. ama kızımın amniyosentez temiz çıkmıştı öyle olduğu halde yaşadık bu sorunları

Yazdım ama gormediniz galiba..biz vefat eden bebeğimden sonra genetikçiye gittik doktor şu sorunları yaşayabilirsiniz dedi..Sonra kızıma hamile kaldım ve doğumunda vefat eden bebeğimdeki ayni sıkıntıları yaşadık..ama hiç kimse bize translokasyon dan sebeptir demedi..biz doktor herşeyi yaşayabilirsiniz dediği için ona bağladık...ve şimdi translokasyon isimli arkadaş yazdı ya solunum boşaltım sıkıntıları yaşanıyormuş diye bende 2 bebeğimde de aynısını yaşadım

Her hangi bir test yapılmadı ama yazılan sıkıntıları yaşadığımıza göre translokasyonla bağlantılı..tekrar yazayım her hangi bir test yapılmadı nedendir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…