3. Çocuk şaka gibi

Rossss68

Herkes kalbinin ekmeğini yer!!!
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
1.514
2.211
133
30
Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.

Maalesef prezervatif pek fayda olmuyo en etkili yöntem doğum kontrol hapı düzenli kullanacaksın. Sana bol sabır diliyorum canım endişe etme çocuk bunlar büyüyüp gidiyolar anlamıyorsun bile ilerde ıyiki diyeceksin hamileliğinin tadını çıkar çok güzel bir duygu

Yani o kadar küçük değil çocuklarınız
Benim kızım 1yaşında Ken hamile kaldığımı öğrendim kuzumu sütten kestim ne maddi ne manevi hazır değildim .
Şuan biri 2.5 yaşında ,diğeri 10 aylık maşallah rabbim herkese nasip etsin.
İnanın rabbim kolaylık veriyor.

Aynen benim öyle oldu .ikizlerim 3.5 yaşında olan hamile oldugumu öğrendim çok ağladım .şimdi 3 .bu 13 aylik oldu çok seviyorum çok güzel 3.cu cocuk âmâ çok zor benim açımdan tam rahatlamisken bebek büyütmek

Maalesef prezervatif pek fayda olmuyo en etkili yöntem doğum kontrol hapı düzenli kullanacaksın. Sana bol sabır diliyorum canım endişe etme çocuk bunlar büyüyüp gidiyolar anlamıyorsun bile ilerde ıyiki diyeceksin hamileliğinin tadını çıkar çok güzel bir duygu
Evet bende anlamiş oldum. Etkili yöntem olmadigini.

Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
herşeyde bi hayır vardır

onunda bu dünyada nasibi varmış belki sizin açınızdan çok zor gelebilir ama siz yaşlandığınızda gidicek bir sürü yeriniz ve birçok torununuz olur

Üç çocuklu olan da var beş çocuklu da. İş başa düşünce altından kalkabilirsiniz tabiki. Gözünüz korkmasın. Ama bir gelecek verebilecek ihtiyaçlarını karşılayabilecek misiniz daha önemlisi bu bence. İyi düşünüp karar verin acele etmeyin. Dönüşü yok zira pişmanlığını yaşarsınız sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bebek sahibi olmamiz için 5 sene geçti ve nice insanlar hiç çocuğu olmayan yıllarca hasretini çeken vardır bir hayır zor diye düşünebilirsiniz haklısınız belki kendi capinizda ama Allahın size vermiş olduğu bu mucizeyi aldırmayi nasıl düşünürsünüz bi kez daha düşünün derim herşeyden önce sizin caninizdan kaninizdan

Back
X