3. çocuk??

Tipsylalapoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
608
408
53
kızlar bugün yaptım daha kan veremedim akşam inşallah. dün ki testime göre koyulaşmış durumda. dün daha belirginsizdi.sizce durum ne? beklemediğim bişey. 3 yaşında ve 6 aylık iki kızım var. ne hissedeceğimi bilmiyorum..

Eklentiler

• 20190723_151813.webp
    20190723_151813.webp
    8 KB · Görüntüleme: 118
kızlar hamileyim ama ne yapacağıma karar vrremedim. bi yanım devam et diyo bi yanım yorulursun.. kıyamıyorum da. eşim bana bıraktı. lütfen bi akıl verin??

kızlar hamileyim ama ne yapacağıma karar vrremedim. bi yanım devam et diyo bi yanım yorulursun.. kıyamıyorum da. eşim bana bıraktı. lütfen bi akıl verin??
Canım öncelikle hayırlı olsun, ne güzel bir haber. Eğer maddi manevi imkânlarınız varsa doğurmalısın. Her şeyde bir hayır vardır.
Bakın biz yıllardır 1 tane bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz, ama yine yok olmuyor.
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.

kızlar bugün yaptım daha kan veremedim akşam inşallah. dün ki testime göre koyulaşmış durumda. dün daha belirginsizdi.sizce durum ne? beklemediğim bişey. 3 yaşında ve 6 aylık iki kızım var. ne hissedeceğimi bilmiyorum..
Hayırlı olsun bebeğiniz baya belirgin görünüyor. Kızlarınız çok küçükmüş zorlanacağınız kesin. Ama Rabbim bir kolaylığınıda verir muhakkak...

Bence Allah'ın lutfu olarak kabul edin muhakkak zor olacaktır ama zor zamanlar da elbet geçecektir. Ve şu an mevcut olan hayatımızın bile daha zor olmayacağı ne malum :) Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız:)

Hayırlısı olsun hakkınızda tabi çok zor ama aldırmayın kızlarınız gibi o da evladiniz hem belki 10 yıl sonra isticeksiniz olmuyacak

Merhaba sizinle aynı durumu birebir yaşıyoruz bende aynı günde test yaptım benim test postif cıktı salı günü kan verdim bugün belli olacak %90 hamileyim bende.benimde iki cocugum var büyük kızım 31 aylık oglum 6 aylık biliyorum cok cok zor olacak karmaşık bi vaziyetteyim bende😞 sizin gibi cocuklarım cok küçük ama kesinlikler aldırmayı düşünmüyorum kaldıki iki cocugumda sezeryan la dünya ya geldi doktora danışıcam bi sakınca görücek mi bilmiyorum. 😞

Bence kesinlikle aldırmayın o size Allahın bir lütfu korunarak olmuş bide demekki Allah istemiş o çocuğun annesi olmanı bence reddetme belki senin çok büyük hayrın olacaktır o çocuk ve inan bunun vebalidd çok ağırdır. 10 yaşındaki kızını öldürmüş gibi olursun canım kıyma bence

uykussuz bi geceden uyanmış olaraak yazıyorum. eşim delirirsin diyo haklı da. ama günahından ve diğer çocuklarıma yetememekten korkuyorum. iki çocukla eve yetişemiyorum daha. üçüncüyü napıcm :( ama bi de şöyle bi durum var.hemen şimdi doğmuycak sonuçta. doğduğunda ilk kızım 3 yaşını geçicek ikinci kızım 1 buçuğa yaklaşacak ? bi de böyle düşünüyorum

ve bana yardım edecek kimse yok.eşimden başka.o da üçüncü doğunca işlerini yoğunlaştıracak. o da olmayacak yani.annem kırkımda bile yanımda durmayan biri.evlerimizin arasında iki mahalle var ama bi çıkıp da gelmez napıyosun diye.kv zaten yaşlı ve hasta..

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki inan bende bu durum ne yapacagımı saskın vaziyetteyim kaldıki bi sene gecmeden bir sezeryan sonrası tekrar dogum nasıl olcak bilmiyorum aglamaktan moral bozuklugundan işime cocuklarıma bakamıyorum ama söyle düşünün hadi şimdi hayatta olan evladınızın canına kıyın kıyabilirsiniz😢

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki inan bende bu durum ne yapacagımı saskın vaziyetteyim kaldıki bi sene gecmeden bir sezeryan sonrası tekrar dogum nasıl olcak bilmiyorum aglamaktan moral bozuklugundan işime cocuklarıma bakamıyorum ama söyle düşünün hadi şimdi hayatta olan evladınızın canına kıyın kıyabilirsiniz😢
Kıyabilirmisiniz

Back
X