• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Çocuk

Hormonlar ile alakalı. Benim de aynı olmuyor. Benim arkadaş da kazara hamile kaldı. Bir de genetik de etkiliyor. Annemin de yıllarca bebeği olmamış. Sağlık olsun çok şükür bir oğlum var. Allah ona uzun ömürler versin .

Vay be 😃 bizim 7 aydır denemediğimiz pozisyon, yemediğimiz bitter çikolata, muz, pekmez, ceviz kalmadı. Yok anacım olmuyor, milletin üstüne boşalmayla oluyor pess
Daha 7 ay olmuş. Çok kısa bir süre :) ben doktora sadece kontrol için gitmiştim, enfeksiyonum varmış. Bana bir fitil bir de ilaç verdi . Ve o ay hamile kaldım. Meğer enfeksiyondan kalamıyormuşum.

Benim annem oyle bir sey olsa ben bakarim yardim ederim der . Aldirmak mi ? Bence basarirsiniz sadece biraz sabredeceksiniz . Yazik o bebek size tutunmus artık siz 3. Kez Anne olacaksiniz . Allah yardimciniz olsun

Rizkiyla geliyor tamamen saçmaliktir önce o cocugun rizkini düsünmek lazım öyle dogurmak lazim hiç bir çocuk icerden hisse senediyle çıkmıyor. Konu sahibinin kendi karari kessin dogurur kiyamaz ama geri cekilmeyle korunmicagini bilecek durumda olmaliydi. Asla korumaz.

Farzetki ikiz yada siz bilirsiniz.baskalarini değil kendinizi dinleyi n..
şöyle diyim bunu biz belirleyemeyiz tabiki geliceği varsa tüpleri bağlı bile olsa o çocuk dünyaya gelir milyonda 1 bile ihtimal olsa çünkü o bizim hesabımızla olan bişey değil.. he ne olurdu temkinli olabilirdi belliki doğurganlığı en üst seviyede eksrtra dikkatli olmalıydı.. zaten olay bu ya bizim öyle olsaydı olmazdı böyle korunsaydi tutmazdı dememiz, boş o bu şekilde ihmalkar olmalıymış ki bu çocuk olsun.

1 çocuğum var daha 2.5 aylık çocuk bakmak gerçekten zor. Çift yöntemle korunmayı düşünüyorum. Çünkü 2. Çocuk fikrine uzağım daha..ha korunup da hamile kalırsam da aldirmam

Daha 7 ay olmuş. Çok kısa bir süre :) ben doktora sadece kontrol için gitmiştim, enfeksiyonum varmış. Bana bir fitil bir de ilaç verdi . Ve o ay hamile kaldım. Meğer enfeksiyondan kalamıyormuşum.
Ne ilacı kullandın, bana da hafif enfeksiyon var dedi ama ilaç falan vermedi

Vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkürler.bebegimi aldırmayı hiç düşünmedim.sadece annemin görüşünü belirttim.esim de bende memuruz.kizim zor bir bebek ve anne sütüne çok düşkün.ben sadece 3 çocuk annelerinden cesaret almak istedim.bir arkadaşımız inanmamış ama gerçekten üstüne boşalma ile hamile kaldım.esim bile gebeliği duyunca inanmadı olamaz dedi çünkü.bunu yaziyorumki herkes dikkat etsin benim gibi essekten düşmüş donmesin
hamileyken emzirebilirsiniz

Üzerinize boşanılınca nasıl hamile kalıyorsunuz? Yumurtanız spermleri mıknatıs gibi içeri mi çekti ne yaptı? Dpiral, prezervatif, doğum kontrol hapı.. Bunlar icat edilen ve yarım asırdan fazladır kullanılan şeyler. Üzerinize boşalmayla hamilr kalmamışsınızdır muhtemelen zevk suyundaki sperm yüzünden hamile kalmışsınızdır. Malum geri çekilme en fazla %70 koruyor ve bu bir yöntem bile değil.

Yorum yazan herkese teşekkür ederim.rabbim verdiyse vardır bi bildiği.daha da alıştırdım kendimi cocuk fikrine.son kez yazicam geri çekilme olmadı. kızım küçük olduğu için eşimle çok dikkat ediyoruz ama bu konuda ikna edemiycem sizleri.tek üzüldüğüm nokta bazı arkadaşlarımızın keskin cümleleri.neden toplumca patlamaya hazır bi bomba gibiyiz... neyse rabbim isteyen herkese nasip etsin.nasil oldu diyen arkadaşlarımız inaninki bizde daha çözemedik..

Vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkürler.bebegimi aldırmayı hiç düşünmedim.sadece annemin görüşünü belirttim.esim de bende memuruz.kizim zor bir bebek ve anne sütüne çok düşkün.ben sadece 3 çocuk annelerinden cesaret almak istedim.bir arkadaşımız inanmamış ama gerçekten üstüne boşalma ile hamile kaldım.esim bile gebeliği duyunca inanmadı olamaz dedi çünkü.bunu yaziyorumki herkes dikkat etsin benim gibi essekten düşmüş donmesin

Ben ikinci ogluma hamileyken ilk oglumu emzirmeye devam ettim. Riskli hamilelik yoksa ve anneyi zorlamiyorsa, beslenmeye de dikkat edilirse sorun olmuyor. Doktorunuza danisin.

Allah dağına göre kar verir derler ya yaparsınız ikiden sonra üç de on da aynı derler ya
Bakarsınız evet biraz zor olir ama yapacak bir şey yok olmuş
Bakin ben ikinciyi istiyorum ama henüz olmuyor sizinki çok garip bir şekilde olmus nasip site

Anneniz ve kardeşiniz aldır diye tavsiye verdiklerine sizin üç çocuğa yetişemeyeceğinizi düşünüyor ve yardım etmeyi de istemiyorlar demektir. O yüzden doğurmayı tercih ederseniz de onlardan yardım bekleyrmezsiniz ve yardım etmediklerinde de alınmaya hakkınız olmaz. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Yalnız şunu da söylemeden duramayacağım; benim iki çocuğum olsa, çok çok zengin beş odalı evde çift yardımcıyla yaşamıyor olsam geçtim Çifter Çifter korunmayı tüplerimi bağlatır gene de hamile kalmazdım. Kendinize karşı çok sorumsuzca davranmışsınız
Büyük konuşmayın derim bende büyük konusuyordum ordan biliyorum 😞

Ne ilacı kullandın, bana da hafif enfeksiyon var dedi ama ilaç falan vermedi
Adını hatırlamıyorum maalesef. Ama enfeksiyon varken çocuk olma durumu çok zormuş. Spermleri öldürüyor demişti doktor. İstanbuldaysanız doktoruma yönlendireyim. Valla ona gittim bir o buldu sorunu.

Benim arkadaşım evlendi peşpeşe üç tane oldu.
1er yıl arayla.
Eşi hep prezervatif ile korunmuş.
Kız 3 yıl şok yaşadı baktı önünü alamıyor şimdi de spiral taktırdı.
Ama benim hissime göre gene olur 😂
Eşi çok yardımcı.
Eşiniz yardimciysa hallonuyor bir sekilde.
Adam valla kadınlara taş cikartir.

Son düzenleme:
Tandem emzirme araştır hamilelikte ve doğumdan sonra ikisini birlikte emzirebilir sin bir sakıncası yok bu şekilde büyüten çok kadın var asla emziremezsin diyenlere bakma arkadaşım hamileyken emzirdi sorun olmadı son zamanlarda emzirmeyi kendi istemedi agirlasyigi için ikisinide emzirebilirdi

3. Kez hamileyim çok tedirginim 7 aylik bir kızım 4 yaşında bi oğlum var.korunsaydiniz diyeceksiniz biliyorum hakta veriyorum.ama söylemesi ayıp üstüme boşalma ile hamile kaldım.3 çocuk annelerinin yazılarını bekliyorum biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Canım bende hamileyim benim oğlum 14 kızım 8 buçuk yaşında.bilerek kaldım.En çokta kızımın abla olmaaşkıyla.Ama nedense hamile olduğumu öğrendikten sonra bi korku sardı içimi niye blmiyorum ve kendimi kötü hissediyorum.niye böyle oldum bilemedim.Bide senin gibi ailemde pek sıcak bakmadılar bebek olayına.Onlardan mı etkilendim bilmiyorum 😞

Back
X