3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini

Bana mesaj olarak geldi bu neden buraya değil bana özel mesajla yazılıyor herkes okusun, daha nasıl mesajlar gelmiş.. cesaretiniz yoksa herkesin okumasına yazmayın mesela. Neler söylendi burda kimseye haddimi aşan bir cevap vermedim

Bacim sen ne anlatiyorsun ya? Ben ara ara bu konuya bakiyordum yazik cok mu yuklendiler konu sahibine diye dusunuyordum ama ben konuyu ve yazilanlari hic anlamamisim simdi anladim.

Bu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
Evliliginizi kurtarmak yerine alacagin parayi nafakayi mi düşünüyor sunuz?

Yeni protokol geldi mi. Konu sahibi eşinin donuna kadar aldı mı ? Çok mesaj var takip edemedim.

Konu sahibi çok merak ediyorum o kadar yazdık cizdik gelisme var mı

Back
X