eflatun_eflatunn
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 11 Haziran 2017
- 57
- 31
- 3
- 37
- Konu Sahibi eflatun_eflatunn
Arkadaşlar son zamanlarda bu konuyu düşünüyorum hep. Son 4-5 aydır hiç geçinemiyoruz herşeyden kavga eder olduk. Bu gün yine kavga ettik uzerime yürüdü çocukların yanında. Annesinin yanında. Annesi araya girmese belki de vuracaktı. Sonra iftardan sonra hiç bişey yok gibi konuşmaya başladı.
3 çocuğum var biri 8 yaşında biri biraz daha küçük engelli biri 10 aylık.
Biz çok severek evlendik. Çok iyiydi ama sanki 3. Çocuktan çocuktan sonra herşey bozuldu. Seviye kalmadı ilişkimizde. Korkmadan çekinmeden bir birimizi kırar olduk. Hatta son nokta el kaldırdı. İlerde vuracak belki.
Ama korkuyorum. Asla anlaşmalı boşanmaz. Benim kaçıp düzen kurmam lazım ama ne ailem ne akrabam var. Engelli çocuğum düşündürüyor. Zamanında okumadım diplomam yok. Şimdi kendime yetemiyorum. Basıp gitmek istiyorum korkuyorum. Sizce nasıl bir yol izlesem. Biraz akıla biraz cesarete ihtiyacım var çok korkuyorum çocukların düzeni bozulacak. Yeni düzen kurup çocuklarıma bakabilir miyim bilmiyorum.
Öte yandan geçinemedikçe çocukların psikolojisi bozulacak.. Akıl verin nolur.
3 çocuğum var biri 8 yaşında biri biraz daha küçük engelli biri 10 aylık.
Biz çok severek evlendik. Çok iyiydi ama sanki 3. Çocuktan çocuktan sonra herşey bozuldu. Seviye kalmadı ilişkimizde. Korkmadan çekinmeden bir birimizi kırar olduk. Hatta son nokta el kaldırdı. İlerde vuracak belki.
Ama korkuyorum. Asla anlaşmalı boşanmaz. Benim kaçıp düzen kurmam lazım ama ne ailem ne akrabam var. Engelli çocuğum düşündürüyor. Zamanında okumadım diplomam yok. Şimdi kendime yetemiyorum. Basıp gitmek istiyorum korkuyorum. Sizce nasıl bir yol izlesem. Biraz akıla biraz cesarete ihtiyacım var çok korkuyorum çocukların düzeni bozulacak. Yeni düzen kurup çocuklarıma bakabilir miyim bilmiyorum.
Öte yandan geçinemedikçe çocukların psikolojisi bozulacak.. Akıl verin nolur.