- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi eflatun_eflatunn
Boşanmak şuan çözüm değil sizin için. Hayat çok pahalı ve zor maalesef..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileniz nerde? Bir süre kv misafiriniz olsun, iyi kötü bi denge kurar aranızda. Çocuklarla o ilgilensin ya da siz, adam işten gelince dinlensin rahat rahat tv izlesin. Belkide tek derdi budur. Adamın yaptığı kesinlikle yanlış ama inan diplomasız çalışılan işlerde on kişiyi memnun etmeye çalışmaktansa bir tek kişiyi idare etmek daha kolay. Bu arada maaşa başvurun ve biriktirin, çocuğun geleceği için birikim olsun.Evet 10 senedir hiç çalışmadım.hiç gerek olacağını da düşünmedim... Yapamaz mıyım? Bazen diyorum hadi bi cesaret her gün kavga etmektense bas git. Bi yolu bulunur diyorum. Bazen otur işte kurulu düzen bozulur mu diyorum. Ama bu gün üzerime yürüdü. Vuracaktı annesi girdi araya. Bir dahaki sefere vuracak belki de. Ah şurda anneciğim olsaydı.. Giderdim yanına![]()
Ailem yok canım. Ablam var ama öyle samimi abla kardeş gibi değiliz. Ayda yılda bir telden görüşüyoruz. Yolda görsek tanımayız birbirimizi.Aileniz nerde? Bir süre kv misafiriniz olsun, iyi kötü bi denge kurar aranızda. Çocuklarla o ilgilensin ya da siz, adam işten gelince dinlensin rahat rahat tv izlesin. Belkide tek derdi budur. Adamın yaptığı kesinlikle yanlış ama inan diplomasız çalışılan işlerde on kişiyi memnun etmeye çalışmaktansa bir tek kişiyi idare etmek daha kolay. Bu arada maaşa başvurun ve biriktirin, çocuğun geleceği için birikim olsun.
Sinir bozucu gercekten.Az önce tost yapmış sahur için hadi gel sahurunu yap dedi. Ben çocuk odasındayım ağlıyorum iftardan beri. Ben de ben yemek istemiyorum dedim. Kalk ye hadi aç aç tutulmaz hem emziriyorsun dedi. Ben de yemicem zaten sayende sutum kesildi dedim. İyi o zaman dedi gitti kendisi yedi.adam hala boğazını düşünüyor.
![]()
Adam için hayat devam ediyor. Yarın işe gidecek ve 17 saat oruç tutacak. He iyi yapıyor demiyorum. Keşke bir pişmanlık belirtisi bulsanız aradığınız gibi. Ama yoksa da kendinizi hırpalamayın.Az önce tost yapmış sahur için hadi gel sahurunu yap dedi. Ben çocuk odasındayım ağlıyorum iftardan beri. Ben de ben yemek istemiyorum dedim. Kalk ye hadi aç aç tutulmaz hem emziriyorsun dedi. Ben de yemicem zaten sayende sutum kesildi dedim. İyi o zaman dedi gitti kendisi yedi.adam hala boğazını düşünüyor.
![]()
Hemen kacmak yerine en azndan siz bir orta yol bulamaz misiniz? Yani tek tarafli mi oluyor bu isler? Ben esimle yasadigim sorunlarda orta yolu ben buluyorum bulamazsam o buluyor.Birbirinizi tamamlamayi denesinizz??![]()
10 yıllık evliyiz. Artık orta yol bulan kalmadı. Benim kafamda son aylarda hep bir yolunu bulup boşanıcam nasılsa diye bi bitirmişlik vardı. İnceldiği yerden kopsun diyordum ama cevaplardan sonra hiç yolunun olmadığını gördüm. BDV de açılan her konuda herkesi boşatıyorlardı. Benimkini kurtarasınız geldi.![]()
Adam için hayat devam ediyor. Yarın işe gidecek ve 17 saat oruç tutacak. He iyi yapıyor demiyorum. Keşke bir pişmanlık belirtisi bulsanız aradığınız gibi. Ama yoksa da kendinizi hırpalamayın.
Bence arkadaş gibi yaşamayı demeyin. Aranızda mutlaka yeni bir denge bulacaksınız.
Kin tutmamaya çalışarak başlayın, siz de hiç bir şey olmamış gibi davranın ve sinirlerinizi zorladığında bulunduğunuz odadan çıkın. Yada duymamazlıktan gelin..
Kayınvalide iyidir de çok görüşmeyiz. Bayramdan bayrama. İşte bu gün iftara çağırdılar kavga ettik yanlarında. Onlar gelir arada. Öyle anne baba sözü dinlemez hiç.Bence zaman tanıyın biraz daha asabileşmesinin nedenleri ne onlara bir yoğunlaşın varsa aile büyüğü veya dost onla bir konuşun eşinizle konuşsun
Yani ortamı yumuşatmayı deneyin
Küçük bayağı küçük bazen herşey altüst oluyor ama sonra dengeyi buluyor
Kvniz iyiyse bir onla konuşun oğluna nasihat eder belki
Az önce tost yapmış sahur için hadi gel sahurunu yap dedi. Ben çocuk odasındayım ağlıyorum iftardan beri. Ben de ben yemek istemiyorum dedim. Kalk ye hadi aç aç tutulmaz hem emziriyorsun dedi. Ben de yemicem zaten sayende sutum kesildi dedim. İyi o zaman dedi gitti kendisi yedi.adam hala boğazını düşünüyor.
![]()
Az önce tost yapmış sahur için hadi gel sahurunu yap dedi. Ben çocuk odasındayım ağlıyorum iftardan beri. Ben de ben yemek istemiyorum dedim. Kalk ye hadi aç aç tutulmaz hem emziriyorsun dedi. Ben de yemicem zaten sayende sutum kesildi dedim. İyi o zaman dedi gitti kendisi yedi.adam hala boğazını düşünüyor.
![]()
Hay Allam ama bu ciddi bir karar ve ortada cok ciddi bir sorun yok aldatma siddet vs vs..
O yuzden halledilemicek bir sey de yok.Olumlu dusunun olumlu olsun.
Arkadaşım öncelikle durumuna gerçekten cok üzüldüm. Insallah hakkınızda hayırlısı olur. Ben sosyal hizmet uzmaniyim. Engelli cocugun icin maas alabilirsin. Ama bunun sarti ailedeki kisi basina dusen gelirin asgari ucretin net tutarinin 2/3 unden az olmasi. Suan şartı saglayamiyorsan da bosanirsan muhakkak alirsin. Engel durumunun da ağır olmasi gerek. Bakım raporu verirler ve sana maas baglarlar. Ayrica aile ve sosyal politikalar bakanliginin sosyal ekonomik destek yardimi var. Calisamiyorum bosandim cocuguma bakiyorum dersen engelli olmayan diger cocuklarindan biri veya her ikisine de devlet destek verir. Bu da cocuk başına 750 lira. Bir de engelli maasin olur. Mahkeme esine de nafaka baglar muhakkak
Ben senin yerinde olsam boşanmazdım. En azından evde iş bölümü var ve sana destek oluyor. Aileden yana da şanslı değilsin. Boşandığın takdirde engelli maaşı artı nafakalarla belki çalışmana gerek kalmaz. Ama 3 çocukla yalnızlık seni bitirir. ...