Yani ben sinamaya falan çocuklarla gidiyoruz şu anda hastalık çok olduğu için topluma fazla girmiyoruz buyuk kızımı kırele gondermiyorum baharda gonderecem sürekli hastalık kapıyor ama buyudukçede kolaylaşıyor eşim ev işini yapmaz çocuklara bakar uyutur bana yetiyor zaten bunu yapması
Çocuk kesinlikle anne babanın vereceği bir karar. Çünkü her aileye göre değişir. Her ailenin dinamikleri çok farklı. Ben çalışan bir anneyim. Eğer calismiyor olsaydım 4 de yapmak isterdim 5 de. Çünkü çocukları ve büyük aileleri çok seviyorum. Ama şuan şartları zorlayarak 3.yu düşünüyorum.
Muhtemelen hiçbir zaman olmadı. O yüzden eksikliğini aramıyor. Bunları sorgulama. Bir tane 2.5 çocuğum var eşime bırakıp arkadaşlarımla çıkıyorum arada. Geçen hafta ilk kez tiyatroya gittim. Ve hüngür hüngür ağladım 3 yıl tiyatroya neden gitmedim diye agagshahsj.
Üçüncü çocuğu düşünüyor olabilirsiniz bende çok çocuk sevenlerdenim abes gelmedi ama yaşınız itibariyle aceleniz de yok ikinci kreş yaşına gelene kadar bekleyin en azından derim.
Çocuk kesinlikle anne babanın vereceği bir karar. Çünkü her aileye göre değişir. Her ailenin dinamikleri çok farklı. Ben çalışan bir anneyim. Eğer calismiyor olsaydım 4 de yapmak isterdim 5 de. Çünkü çocukları ve büyük aileleri çok seviyorum. Ama şuan şartları zorlayarak 3.yu düşünüyorum.
Benim kendime özel yaptığım etkinlik yok yaparsam eşimle çocuklarla yaparız bizim arkadaşlarla derslerimiz var zaten etkinlik yapmaya vakit yok ev işi namaz çocuk eş yetiyor
Muhtemelen hiçbir zaman olmadı. O yüzden eksikliğini aramıyor. Bunları sorgulama. Bir tane 2.5 çocuğum var eşime bırakıp arkadaşlarımla çıkıyorum arada. Geçen hafta ilk kez tiyatroya gittim. Ve hüngür hüngür ağladım 3 yıl tiyatroya neden gitmedim diye agagshahs
Muhtemelen hiçbir zaman olmadı. O yüzden eksikliğini aramıyor. Bunları sorgulama. Bir tane 2.5 çocuğum var eşime bırakıp arkadaşlarımla çıkıyorum arada. Geçen hafta ilk kez tiyatroya gittim. Ve hüngür hüngür ağladım 3 yıl tiyatroya neden gitmedim diye agagshahsj.
Benim kendime ayırdığım zaman var neden olmasin illa sinam tiyatroya gidincemi kendine zaman ayırmış oluyorsun eşinle bir filim izlemek yana gözel kahve sohbeti yetiyor arada çocuklarla sinamaya gitmek yetiyor arkadaşlarla buluşup ders yapmak yeter zaten başka bişey yapmaya vakit yok namaz ev işi eş
Benim kendime ayırdığım zaman var neden olmasin illa sinam tiyatroya gidincemi kendine zaman ayırmış oluyorsun eşinle bir filim izlemek yana gözel kahve sohbeti yetiyor arada çocuklarla sinamaya gitmek yetiyor arkadaşlarla buluşup ders yapmak yeter zaten başka bişey yapmaya vakit yok namaz ev işi eş