3.cü tüpbebek tedavisine başlayanlar burda toplanalımmı.

fical

Allah var gam yok ...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
488
78
298
mrh arkadaşlar cuma günü istanbul bahçelievlerde bulunan medicana tüpbebek merkezinde 3.cü tüpbebeğe start verdik.doktorum doç dr süha sönmez kendisi çok pozitif ve mesleğinde iyi bir dr piyasaya göre fiyattada uygun bir hastane.herkese tavsiye ederim gitmeyi düşünürseniz yardımcı olmak isterim.bu arada 3.cü tüpbebeğe başlayan varmı burda toplanalımmı :kedi:

bu arada inş. son tedavimiz olur hayırlısı ile

bende 29.06.09 da p.tesi taptırdım transferimi dondurulmuş emr. ile yapıldı,benimde dr.süha bey idi şuan sonuç bekliyorum inan senide şuandan itibaren yakında takip etmek isterim.bende memnun kaldım ilk tüp bebek deyimim olacak nasipse inş.

benimde bugun 7 günüm tranferden sonra ilk tüp bebk deneyimim dr.süha bey tarafın dan yapıldı sonucunu mutlaka yaz bende merak ederim çünkü ben yazarım inş hakkımızda hayırlısı olur

hayırlısı olsun cnm şuan yumurta takibindeyim çarşamba kontrolüm var inş. hayırlı haberler alırız.sevgilerimle

benim de 3.deneyimim cumartesi itibariyle başladı.kadıköy şifa hastanesi engin enginsu.
kısmet olur inşallah...

bende eylülde 3.ye başlıcam nasipse.seninki hayırlı olsun.iyi sonuçlarla gelip bize umut olursun inşallah.

transferımız aynı gun olmus canım benımde 3.cu bahcecıde yaptırdım bende hayılısı olsun canım bakalım sonumuz ne olcak

hepimize bu 3.cü deneme hayırlı olur inş. zemuszemus

başka yokmu 3.cü deneme yapacak arkadaşlar.....hihoyyyt

ben de varım
3. denemeyi Ekim gibi düşünüyorum. dediğiniz gibi inşallah bu son denememiz olur da hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
sizlerin daha önceki denemelerinizde gebelik oluştumu?
ben de şu ana kadar hiç hamilelik yok

benimde 3. denemem ekimde 2. kimyasal gebelik oldu.2 dondurulmuşumla yola devam.inşallah herkezin tutarda buda son bulur

inş. hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

dualarda buluşalımzemuszemus

kızlar ben 3cü tedavime başladım bile , dün yumurta toplama oldu
ve perşeme günü transferim olucak , başka şeyler düşünmeye çalışıyorum
gözümde büyütüpte heycana kapılmak istemiyorum .
inşallah herkezin tedavisi hamileliklen sonuçlanır

inş. cnm burdan günleri beraber sayarız zemuszemus

:ecrin_bebek:

Bende kısmetse bu ay 3.tedavime başlıcam,aslında 2 adet dönemi öncesinde başlamış olacaktım ama 2 seferdir seçilmiş yumurta(erken gelişmiş)yüzünden ertelemek zorunda kaldım,şu an hap kullanıyorum inşallah bu sefer bir sorun çıkmadan tedavime başlarım bu arada herkesin tedavisi hayırlı olsun ınşallah herkesinki hamilelikle sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…