sekersibel Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2009 61 0 0 İzmir 12 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fical #41 Hepinizinde dileğinin gerçek olmasını dilerim. Aslında başarısı çok yüksek olan yerler var. Ama reklam olmasın vermeyeyim burdan şimdi.
Hepinizinde dileğinin gerçek olmasını dilerim. Aslında başarısı çok yüksek olan yerler var. Ama reklam olmasın vermeyeyim burdan şimdi.
xolix06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2008 863 10 96 Ankara 12 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fical #42 fanita .!.: kızlar ben 3cü tedavime başladım bile , dün yumurta toplama oldu ve perşeme günü transferim olucak , başka şeyler düşünmeye çalışıyorum gözümde büyütüpte heycana kapılmak istemiyorum . inşallah herkezin tedavisi hamileliklen sonuçlanır Genişletmek için tıkla... fanita seni merak ettim.transferin nası geçti?nasıl gidiyor?
fanita .!.: kızlar ben 3cü tedavime başladım bile , dün yumurta toplama oldu ve perşeme günü transferim olucak , başka şeyler düşünmeye çalışıyorum gözümde büyütüpte heycana kapılmak istemiyorum . inşallah herkezin tedavisi hamileliklen sonuçlanır Genişletmek için tıkla... fanita seni merak ettim.transferin nası geçti?nasıl gidiyor?