- 18 Eylül 2023
- 33
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi prenseslerdeaglar
-
Sürtündüyseniz ve testler negatifse hamilesinizdir.Ya kizlar dalga gecmeyin oncelikle. 8 ocakta supheli ilsikim oldu ama icime gelmedi. 42 37 ve 40 gunde regl oldum ondan sonra 3 kez. Düzeni gecikerek gelmeye başladı. Ve anlam veremedigim sislik var karnımda baska belirti falan yok olabilir mi? 3 kez de test yapmistim ilk ay negatifti hep
Doktor musunuz?olmaz. 3 kez regl olmussun yani
ne alaka bunu bilmek için doktor mu olmam lazım? test negatif ve 3 ay da regl olunmuş. siz evliyasınız ama galiba?Doktor musunuz?
Doktorlar bile bilmiyor, bebek plasentanın arkasına saklanıyor bazen. Doğana kadar göremiyorlar. Siz daha iyi mi bilecektiniz? Hislerimize güveneceğiz tabii ki de.ne alaka bunu bilmek için doktor mu olmam lazım? test negatif ve 3 ay da regl olunmuş. siz evliyasınız ama galiba?
tamam o zaman ben bilmiyormusumDoktorlar bile bilmiyor, bebek plasentanın arkasına saklanıyor bazen. Doğana kadar göremiyorlar. Siz daha iyi mi bilecektiniz? Hislerimize güveneceğiz tabii ki de.
Cıx cıx cıx... Herkes doktorculuk oynuyor.
Hahahahhaha bu yoruma çok güldümSürtündüyseniz ve testler negatifse hamilesinizdir.
Benim de karnım şişti 3 ayda. Ocak ayında sürtünmüştüm.
Siz plesanta nın ne olduğunu biliyor musunuz acaba ? Bebek arkasına saklanacakmış tövbe yaDoktorlar bile bilmiyor, bebek plasentanın arkasına saklanıyor bazen. Doğana kadar göremiyorlar. Siz daha iyi mi bilecektiniz? Hislerimize güveneceğiz tabii ki de.
Cıx cıx cıx... Herkes doktorculuk oynuyor.
Vallahi bendeHahahahhaha bu yoruma çok güldüm
Büyücüyüm ben. Oz büyücüsü.Siz plesanta nın ne olduğunu biliyor musunuz acaba ? Bebek arkasına saklanacakmış tövbe ya
Burda kimse doktor değilde , siz hislerinize güvendiğinize göre falcısınız?
Sizde bir tuhafsınız maşallahYa kizlar dalga gecmeyin oncelikle. 8 ocakta supheli ilsikim oldu ama icime gelmedi. 42 37 ve 40 gunde regl oldum ondan sonra 3 kez. Düzeni gecikerek gelmeye başladı. Ve anlam veremedigim sislik var karnımda baska belirti falan yok olabilir mi? 3 kez de test yapmistim ilk ay negatifti hep
burada konu açan birinin bu tarz konuları okumamak gibi bir şansı yok. insan okur yorumlara da bakar. yok diyoruz defalarca anlatıyoruz böyle bir şansınız yok bu kadar basit olsaydı millet tüp bebek diye kendini parçalamazdı yahu. hamile kalmak böyle kolay birşey değiiiiill. içine girmediği sürece hamile kalamazsın.Ya kizlar dalga gecmeyin oncelikle. 8 ocakta supheli ilsikim oldu ama icime gelmedi. 42 37 ve 40 gunde regl oldum ondan sonra 3 kez. Düzeni gecikerek gelmeye başladı. Ve anlam veremedigim sislik var karnımda baska belirti falan yok olabilir mi? 3 kez de test yapmistim ilk ay negatifti hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?