• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 defa buluşmaya cagirildiginda tamam deyip gelmeyen kiz neden boyle davranmis olabilir sizce ?

nacvws

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
185
-87
16
25
Çok yakın bi arkadaşım 4 aydır bi kızla sevgiluydi baya sevgililerdi yani. Çocuk. kizi bi oglanla konuşurken görmüş kız ilkokul arkadaşım demiş çocuk sinirlenmiş bağırmış sen böylelerine layıksın zaten demiş kız sadece arkadaşım demiş ve gülmüş sonea çocuğun peşinden asla gitmemiş. Çocuk bi kaç gün sonea pişman olmuş 3 farklı günde gel buluşalım demiş konuşalım demiş kız tamam demiş ama uyuyakaldım, kaza yaptimdemis farklı günlerde de gelmemiş ben de seni istiyorum ama uzak kalmamız daha doğru demiş. 2 aydır ne ariyo ne sürüyormuş cocugu. Sizce bi jiz neden böyle yapar sevgi olsaydı çabalamak miydi? ya da sevse 2 aydır nasıl görmeden durabilir?

Çok yakın bi arkadaşım 4 aydır bi kızla sevgiluydi baya sevgililerdi yani. Çocuk. kizi bi oglanla konuşurken görmüş kız ilkokul arkadaşım demiş çocuk sinirlenmiş bağırmış sen böylelerine layıksın zaten demiş kız sadece arkadaşım demiş ve gülmüş sonea çocuğun peşinden asla gitmemiş. Çocuk bi kaç gün sonea pişman olmuş 3 farklı günde gel buluşalım demiş konuşalım demiş kız tamam demiş ama uyuyakaldım, kaza yaptimdemis farklı günlerde de gelmemiş ben de seni istiyorum ama uzak kalmamız daha doğru demiş. 2 aydır ne ariyo ne sürüyormuş cocugu. Sizce bi jiz neden böyle yapar sevgi olsaydı çabalamak miydi? ya da sevse 2 aydır nasıl görmeden durabilir?
Size ne ? Eski sevgilinizin derdi için konu açmanız normal mi ?

Kız "ilkokul arkadaşıyla 🤪" sevgili. Senin eski sevgilin de kızın yedek kadrosunda.

Kız akıllıymış sinirlenip bağırıp çağırandan kendini kurtarmaya çalışıyor. Salça olmasın diyede yavaş yavaş hayatından çıkıyor. Zira öfke problemi olandan tak diye ayrılırsan başına bela olur.

Aferin kıza en doğruyu yapmış anlamadan dinlemeden hakaret eden oğlana oh iyi olmuş umarım görüşmez birde pesindenmi koşacak kendine saygısı olan insanlar bu durumları hakaret kabul eder bende öyleyim kıskanç insanlara tahammulum yok kendi gibilerini bulsunlar birbirlerinin açığını arayıp bir ömür kavga edip yorulup ilişkilerini yıpratsinlar

Sizin o yakın arkadaşınız tam bir öküz gibi davranmış da ondan, kız bir daha görüşmek istememiş.

Çok yakın bir arkadaş 😂😂😂

Kız akıllı çıkmış, adamın beş para etmez olduğunu kısa zamanda anlamış ve tereyağından kıl çeker gibi kendini kurtarmış.

Sen pek akıllı görünmüyorsun ama. Kızın sümüğünü atmadığı adama paspas olmuşsun.

“Çok yakın arkadaşınız” kıza aşık takıntılı olmuş ama kız da ilkokul arkadaşım dediği kişiyle sevgili büyük ihtimalle. Çok yakın arkadaşınızı tahmini ne zaman tamamen hayatından çıkarırsınız? Sizin psikolojiniz hiç normal görünmüyor.

Back
X