yeniden birlikte olma dusuncesi mi var sizce ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nacvws
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size azıcık değer verse gelip acınıza tuz basar gibi eski sevgilisinden yakınmaz. Kız bir güzel canına okumuş o da acısını çıkarabileceği bir oyuncak arıyor. En uygun aday da sizsiniz heralde ezebileceği. İnşallah uzak durmayı başarabilirsiniz. Yoksa çok acı çekersiniz.

Çok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.
Şu cümleleri duyup şu başlıkla konu açabilmek...pes gerçekten.

Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo.
Adamlar yükseliş dönemini yaşıyor. Eskiden bunu söylemeyi bırak ima etmekten çekinirlerdi. Bu kız beni yerin dibine sokar en iyisi hiç aramayayım, aynı yerde yanlışlıkla bulunmayayım derlerdi. Şimdi gel beni fiziksel psikolojik düzelt, egomu tamir et bir işe yara sonra da defolup gidersin diyorlar. Kız da buluşmayı iple çekiyor, başkasını seven başkası için acı çeken adam gel dedi diye koşarak gidiyor. Bir mucize olacak ve asıl sevdiğim senmişsin mi diyecek?

Onur : insanın kendine duyduğu saygı, şeref, haysiyettir.

Azcık edinilmesi gerekir. Yeni nesil genç kızlarımız ne yiyip içiyorsa kendilerinde pek gözlemlemediğim bir erdem haline geldi ve kendileri için çok üzücü.

Hani domuz eti yiyince kıskançlık güdüleri körelir insanın diye hurafe varya onun gibi birşey bulmam an meselesi 🤦🏼

Siz kendinize bunu nasıl reva görebiliyorsunuz aklım almıyor bazen gerçekten. Daha kendinize değer vermiyorken kim size niye değer versin ? Başkasının stepnesi olmak neden?

Bakınız : = Stepne : Bir aracın lastiklerinden birinin patlaması veya delinmesi sonucunda geçici (!) - (Lastikçiye gidene kadar)-olarak kullanılan yedek bir lastiktir.

Çok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.
egosunu tatmin edicek sozde! erkek kafasi degil mi

Şimdi bu adam sizinle sevişse bir daha da yüzünüze bakmasa haklı mı haklı. Herkes hak ettiği gibi yaşar…

Adamlar yükseliş dönemini yaşıyor. Eskiden bunu söylemeyi bırak ima etmekten çekinirlerdi. Bu kız beni yerin dibine sokar en iyisi hiç aramayayım, aynı yerde yanlışlıkla bulunmayayım derlerdi. Şimdi gel beni fiziksel psikolojik düzelt, egomu tamir et bir işe yara sonra da defolup gidersin diyorlar. Kız da buluşmayı iple çekiyor, başkasını seven başkası için acı çeken adam gel dedi diye koşarak gidiyor. Bir mucize olacak ve asıl sevdiğim senmişsin mi diyecek?
Eskiden kadınların ekonomik gücü yoktu bile. Kadınlar güçlendikçe erkeklerin peşinde koşmaya başladılar çok enteresan.

O kızı unutmak istediği için bence görüşmek istiyor. Bence görüşmeyin. Duygusal boşlukta olduğu için vakit geçirmek istiyor bir şey hissetmediğini de söylemiş zaten.

Kendinize değer verin ve bu kişiyle muhattap dahi olmayın.

Back
X