Sivilceli Ciltler 3 defa roacutan kullandım bu da hüsran oldu tasiye?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Zoretanin demisti arkadaş rouactuane gibi mi oda yan etkileri falan
Rouactuane zoretanin bunlar hep aynı ilaçlar içerikleri yanlış hatırlamıyorsam izotretoenin içeriyorlar bir de devletin karşıladığı ücretsiz olanıda var ama adını bilmiyorum. Ama bu ilacı reçetesiz alman imkansız doktorun kan değerlerine bakacak uygun olursa eğer o zaman verebilir sana bu ilacı

Kızlar benim.soyle oluyo :(

Eklentiler

• 20160224_221141.webp
    20160224_221141.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 151
Biraz içim rahatladı ya uzun süre böyle kalıyo bide fırsat bulup tekrar gidebilirsem bakalım tsrt falan yaparsa

Doktor perhiz yazıyor mu size bilmiyorum ama yıllar önce ben başka sebepten perhiz yapmıştım ama ağır sivilce problemimde vardı ve tamamen kurtuldum. Öncelikle limon,nar ekşisi,domates uzun süre yemeyeceksiniz ve bunun yanında mutlaka nahinse-i denen bir hint karışımı var bulmak zor biraz ama ondan kullanacaksınız bende o şekilde geçti hem egzamalarım gitti hem sivilcelerim ama ben bunları sivilce için yapmamıştım o an sivilceye egzemaya deri rahatsızlıklarınada iyi geldiğini keşfettim bir arkadaşımada önerdim çok faydasını gördü oda.

Doktor perhiz yazıyor mu size bilmiyorum ama yıllar önce ben başka sebepten perhiz yapmıştım ama ağır sivilce problemimde vardı ve tamamen kurtuldum. Öncelikle limon,nar ekşisi,domates uzun süre yemeyeceksiniz ve bunun yanında mutlaka nahinse-i denen bir hint karışımı var bulmak zor biraz ama ondan kullanacaksınız bende o şekilde geçti hem egzamalarım gitti hem sivilcelerim ama ben bunları sivilce için yapmamıştım o an sivilceye egzemaya deri rahatsızlıklarınada iyi geldiğini keşfettim bir arkadaşımada önerdim çok faydasını gördü oda.
neden limon bar ekşisi iyi gelmez mi

14 yaşında ergenlik sivilcelerim başladı. Önemsemedim herkeste vardı. Lisenin sonuna kadar da bu böyle gitti. Çeşitli harici krem ıvır zıvırlarıyla uğraştım. Ta ki yaşım 18 olup da arkadaşlarımın ciltleri birer birer düzelirken, benim sivilcede nirvanaya ulaştığım o zamana kadar. Takdir edeceğiniz üzere yüzüme af edersiniz bir tek dışkı sürmediğim kaldı. Bu derdi çekmeyenler "kendiliğinden geçer, yüzüne her şey sürdüğün için çıkıyor bık bık bık" diye tatava yaptıkça cinlerim tepeme çıktı. O sırada kuzenim bu ilacı kullanıyordu ayrıca en yakın iki arkadaşımdan biri de başlamıştı ve memnundu. Hoca durur mu, hemen ben de başladım. Aman çok güzel olacak da memnun kalacaksın da bilmem ne. Herhalde başarısızlık oranı yüzde beş falandır ben de ona denk geldim. Neyse. 6 ay boyunca kullandım o sırada üniversiteye başladım. cildim ikinci aydan sonra güzelleşti her şey yolundaydı. Doktora izler lekeler için de bir şey verin dedim. Neymiş tedavi bitmeden olmazmış. Böyle böyle yaktılar beni. tedavi bitti. Az buz lekeler kaldı neyse dedik geçer. Ama geçmek şöyle dursun. Sadece 3-4 ay içinde yine hortlamaya başladılar. Hem de ne sivilce. Tövbe estağfurullah kullanmasaydım da aynıydı. 3-4 aylık mutluluk yaşadığımla kaldım. Yan etki olarak kuruluktan ve hafif eklem ağrısından başka bir şey yaşamadım ilk seferinde. Kullandığım Zoretanin idi bu arada. Sözde farklıymışlar. Hepsi aynı etkide. Tenim porselen bu arada. Hüsranı takdir edersiniz. Sarı uzun saçlarım mavi gözlerim var. Ama hiçbir zaman güzel hissedemedim sivilce illeti yüzünden. Yaza doğru yeniden hortlayan sivilcelerim hayatımı kabusa döndürdü. Bildiğin morarıyordu aman Allahım. Adeta bir çıban. Neyse depresif depresif eski yöntemlerle bayağı bir takıldım. Velhasıl kelam üni. 3' e kadar dayanabildim. O kış yeniden başladım tedaviye 2013 Ocak ayında. Bu sefer suçu devlet hastanesine atarak, özele gidip bir güzel para bayıldım. Yarı psikolog olan, Kadıköy'ün en iyi cilt doktoru dedikleri dedem yaşlarda bir amcaya gittim. Bana ilk çağdan başlayarak sivilce sebebini anlattı. En son Adem ile Havva'nın özel yaşamına gelmişti konu ki seans bitti. Böyle bir zat-ı muhteremdi "kökünü kuruturuz" diyen. Gel zaman git zaman, bu sefer Roaccuttane kullandım ilk seferkiyle aynı süre ama neredeyse iki katı miktarda ve yannda Laroxyl denen anti depresan ile. Psikolojikmiş. Yiyip içtiklerimiz farklı kanalda yağ oluşumuna sebep olduğu için kilo falan yaparmış ama sivilceyi yapan hormonlarmış. Yani istediğini ye iç dedi. Eyvallah. Bu sefer yaşadığım tek yan etki 1.5 ay regl gecikmesi oldu o da tek sefer. İntihar falan etmedim yani. Bu doktora da dil döktüm bakın şu lekeler geçene kadar yıllar geçer cildim hazır yenileniyorken lekeleri de halledelim diye. Bana uydurma bir karışım vardi sırf susayım diye. Yani neredeyse "hapını bile yutma aman ne gerek var " diyecek sinir bozucu bir rahatlığa sahipti kendisi. Uzatmayayım. İkinci tedavim de bitti. Ve bilin bakalım ne oldu? Sadece 3-4 ay sonra daha lekelerim geçemeden yine sivilceler hortladı. İlacı bir gün bile aksatmadım. Uyarıları dinledim. Güneş kremi sürdüm. Yüzümü sabunla yıkamadım. Ama çıkacak sivilce deri altında durmuyor. Bu aşamada bahsettiğim yakın arkadaşımın sırtında çok sivilce vardı onun da tekrarları ama tedaviyi yarım bırakmıştı. Biri daha yakın olmak üzere iki arkadaşım daha bu ilacın farklı zımbırtılarını kullandı Akne tirenk miymiş neymiş. Birisi sınıf arkadaşımdı. Kızın yüzü sanki sivilcenin ne olduğunu ilk defa duymuş gibi oldu ve aradan 3 sene geçti hala öyle.. Diğeri ikinci yakın arkadaşım. Aşırı sivilce oluşmuştu 8 ay kullandıktan sonra beyaz yüzü aynı şekilde sivilceden bihaber durumda ne bir leke ne bir iz.. Şimdi ikinci tedavimden bu yana bitiş olarak bakarsak 1,5 sene geçti. Gelelim sonuca. İrinli mor sivilce yok. Üst üste çıkan aylarca geçmeyen sivilceler yok. Ama hafif çukurlar, lekeler, özellikle regl zamanı ordu şeklinde çıkan irili ufaklı sivilceler var.. Bu arada Bioderma ürünleri olmasa bu kadarla da kurtaramazdım. Hayatım boyunca az da olsa benim gibi sorunlu yerleşik akneli bir cilde iyi gelen tek ürün Bioderma oldu. Lakin yine de sivilce oluşumunun önüne geçemedi. Sivilce dursa, bir ay içinde tüm lekeler bitecek biliyorum ama her regl döneminde 10 sivilce, takdir edersiniz ki bunu mümkünsüz kılıyor. Az ama öz, hafif ama kalıcı sivilceler, lekeler, eski lekeler, çukurlar falan hepsini düşününce, lazere karar verdim. Ama yüzüme bakıp aşırı kötü de olmamasına rağmen "senin cildin bu kadar tedaviye yanıt vermediyse yine tekrarlar başka bir şeyler de deneyeceğiz" diyerek 2.500 fiyat çekince koşarak kaçtım ve ağlamalı sabahlar, nefret edilen aynalar falan gitmeden geri geldi. Durum bu. Yardımcı olamadım. Sadece destek olabildiysem ne ala. Şimdi de sirkeli buz kalıbını deneyeceğim. Ya tutarsa!
Senin kucuk versiyonunum sanırım. bende 1 kere kullandım 5aysonra cıkmaya basladılar yuzumde leke eksik olmuyor. Doktora gittim kadın yuzume baktı konu sen olunca tıkanıp kalıyorum cildin hicbir tedaviye cevap vermiyor cok ilginc bilmem ne dedi. 18 yasındayım arkadaslarımın teni pürüzsüz bense sivilce canavarı gibi dolasıyorum etrafta.. bıktım artık bende düzgün bi cilde sahip olmak istiyorum. Doktorum beni baska birine yönlendirdi altın iğne tedavisi bizim gibilere ise yarıyormus ama kendisinin aletlerı olmadıgı ıcın yapamazmıs falan fistan bende carsamba günü gidiyorum bakalım ne diyecek. Bu arada kesin yapmıssındır ama yinede sorayım hormonal falan olabilir mi bi test yaptır. Ben bahtsız bedevi oldugum icin maalesef hormonal degilmis yani neden cıkıyor belli bile degil. Arkadaslarımla yemeğe bile gidemiyorum fast food yedikleri için anca oturup türk kahvesi iciyorum salata yiyorum. Senin yazdıklarını okudukca kendimi gördüm. Benim cok duzgun burnum dudagım var ama bu sivilce illeti yuzunden yuz gozukmuyorki yuz hatlarım gozuksun gercekten artık bıktım zavallı annemle babam bile bıktı ne kadar olursa öderiz diyorlar ama asıl korktugum bu o kadar para verip sonuc ya aynı ya da daha kotu olursa diye cok korkuyorum :( Sana gelişmeleri yazıcam insallah kurtuluruz

Microsilver gümüş iyionlu sivilce setini tavsiye ederim

Konuyla alakasız olucak sanırım ama roacutan a benzer bildiğiniz ilaç varmı cildiyeye gittim jel verdi jelden sonra yuzum çok kötü oldu şimdi hap kullanmak istiyorum ama arkadaslarım roacutan ı herkese vermiyolar iste belli baslı tahliller yapılıyo filan dedi daha hafifi ama gecirme vaadi veren hap varsa bildiğiniz bende onu yazdırıyım cilt doktoruna içten kurutmadan jel krem filan hiç işe yaramıyor :KK43::KK43:

Konuyla alakasız olucak sanırım ama roacutan a benzer bildiğiniz ilaç varmı cildiyeye gittim jel verdi jelden sonra yuzum çok kötü oldu şimdi hap kullanmak istiyorum ama arkadaslarım roacutan ı herkese vermiyolar iste belli baslı tahliller yapılıyo filan dedi daha hafifi ama gecirme vaadi veren hap varsa bildiğiniz bende onu yazdırıyım cilt doktoruna içten kurutmadan jel krem filan hiç işe yaramıyor :KK43::KK43:
Verdiği jelin adı nedir acaba isotrexin jel ise rouactuane ile aynı maddeyi içeriyor geçiriyor yani bende kullandım

Senin kucuk versiyonunum sanırım. bende 1 kere kullandım 5aysonra cıkmaya basladılar yuzumde leke eksik olmuyor. Doktora gittim kadın yuzume baktı konu sen olunca tıkanıp kalıyorum cildin hicbir tedaviye cevap vermiyor cok ilginc bilmem ne dedi. 18 yasındayım arkadaslarımın teni pürüzsüz bense sivilce canavarı gibi dolasıyorum etrafta.. bıktım artık bende düzgün bi cilde sahip olmak istiyorum. Doktorum beni baska birine yönlendirdi altın iğne tedavisi bizim gibilere ise yarıyormus ama kendisinin aletlerı olmadıgı ıcın yapamazmıs falan fistan bende carsamba günü gidiyorum bakalım ne diyecek. Bu arada kesin yapmıssındır ama yinede sorayım hormonal falan olabilir mi bi test yaptır. Ben bahtsız bedevi oldugum icin maalesef hormonal degilmis yani neden cıkıyor belli bile degil. Arkadaslarımla yemeğe bile gidemiyorum fast food yedikleri için anca oturup türk kahvesi iciyorum salata yiyorum. Senin yazdıklarını okudukca kendimi gördüm. Benim cok duzgun burnum dudagım var ama bu sivilce illeti yuzunden yuz gozukmuyorki yuz hatlarım gozuksun gercekten artık bıktım zavallı annemle babam bile bıktı ne kadar olursa öderiz diyorlar ama asıl korktugum bu o kadar para verip sonuc ya aynı ya da daha kotu olursa diye cok korkuyorum :KK43: Sana gelişmeleri yazıcam insallah kurtuluruz

Verdiği jelin adı nedir acaba isotrexin jel ise rouactuane ile aynı maddeyi içeriyor geçiriyor yani bende kullandım
bana ulaşırmısınız özelden

100352.webp 100351.webp 100351.webp 100352.webp
Arkadaşlar uzun süreli olarak 3 kez roacutan kullandım ilkin 6 ay ikincide 9 ay 40 mg üçüncü ve en son önce 20 ile başladık sonra 40 mg toplam 8 ay .2 ay oldu ilacın biteli ve tekrar sivilceler le başvaşayım deri altı ama öyle minik sivilce değil iltihaplı :-(bu si
Merhaba,
Sivilce ve izleri için yağlı ciltlere özel seri olarak üretilmiş ve tedavisi sadece akne ve akne izleri için oluşturulmuş DERMANORM ile kesin çözüm ve sonrasında pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz. Doktor tavsiyesiyle roacutan kullandım. Avrupa 'da kesinlikle yasaklanmış ve reçetesinde dahi zararları kesin bir şekilde belirtilmiştir. DERMANORM serisi ile cilt altındaki yağ dengeleyici özelliği sayesinde cildim en etkili çöüzüme kavuştu. Fiyatı oldukça uygun. Alman menşelidir.

Back
X