3 düşük sonrası hamile kalan var mi

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
48
40
İlk gebeliğim dış gebelikte ondan 4 ay sonra hamile kaldım 6 haftada gelişmediği için alındı. Ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim ve 7 haftada düşük oldu aradan 9 ay geçti ve hamile kalamiyorum.doktorun tek dediği olabilir.benzer şeyler yaşayan var mı.

İlk gebeliğim dış gebelikte ondan 4 ay sonra hamile kaldım 6 haftada gelişmediği için alındı. Ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim ve 7 haftada düşük oldu aradan 9 ay geçti ve hamile kalamiyorum.doktorun tek dediği olabilir.benzer şeyler yaşayan var mı.
2 kez kalp atmamazligindan kurtaj oldum, ilk kurtajimi oldum doktor 3 ay bekle dedi bekledim sonra yine hamile kaldim oda kurtajla sonlandi, sonra o kisiden ayrildim ve 1 yil sonra suanki esimle evlendim ve hemen olmadi cocugum 5 ay sonra oldu

Var. İlk oğlum 6 aşılama 3 düşükten sonra doğdu. Kanda pıhtılaşma baktırın
Pıhtılaşma ya bakalım mi diye sorunca biraz pahalli bir test istiyorsanız yapalım gibi saçma bir cevap verdi doktor. Sözde mersinin en iyilerinden. En son gebelik ten sonra bir daha gitmedim doktora. Hem korkuyorum hem de güvenmiyorum sanirim

Hamile kaldınız mı

Back
X