3 düşük yaşayanlar

R1na

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
47
10
8
Merhaba kızlar ben 2 düşük yaşadım ve özel hastanede tüm testleri yaptırdım doktora göre normal çıktı (mhftr 677 hozigot dışında)
şuan 3 gebeliğim yoğun kırmızı kanamalarım başladı büyük ihtimalle tekrar düşük olacak diye düşünüyorum
başınıza geldimi genelde hangi sıkıntılarda tekrarlayan düşükler oluyor yardımcı oluranız sevinirim😔

Gerçekten yorgunum hangi doktora gittiysem bir çözüm bulamıyorum yapacak birşey yok diyolar bazen hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum elimden internette aratmaktan başak birşey gelmiyo sıkıntısız hamile kalıp doğurabilen varmı gerçekten çok yıprandım

Homozigot pıhtılaşma anlamına geliyor diye biliyorum. Doktor değiştirebilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Merhaba kızlar ben 2 düşük yaşadım ve özel hastanede tüm testleri yaptırdım doktora göre normal çıktı (mhftr 677 hozigot dışında)
şuan 3 gebeliğim yoğun kırmızı kanamalarım başladı büyük ihtimalle tekrar düşük olacak diye düşünüyorum
başınıza geldimi genelde hangi sıkıntılarda tekrarlayan düşükler oluyor yardımcı oluranız sevinirim😔

Gerçekten yorgunum hangi doktora gittiysem bir çözüm bulamıyorum yapacak birşey yok diyolar bazen hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum elimden internette aratmaktan başak birşey gelmiyo sıkıntısız hamile kalıp doğurabilen varmı gerçekten çok yıprandım
Merhaba, geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin belkide önemli bir kanama değildir. Ben de iki kez düşük yaşadım ve genetik test sonucum da kan pıhtılaşması sorunum cıktı. Doktorum bir sonraki ihamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekirtiğini söyledi. Siz kan sulandırıcı kullandınız mı?

Merhaba. Bende 3 düşük yaşadım 😔 Bende de 2 gende mutasyon çıktı. Kan sulandırıcı iğne kullanıcam gebe kalınca. Öncesinde de ilaç kullanmaya başlayalım dedi doktorum. Bu ay yumurta takibi yapıcaz doktorla. İnşallah sağlıklı gebelik olur 🤲🏻
Tam sebebini söylemiyorlar maalesef :(

Merhaba, geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin belkide önemli bir kanama değildir. Ben de iki kez düşük yaşadım ve genetik test sonucum da kan pıhtılaşması sorunum cıktı. Doktorum bir sonraki ihamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekirtiğini söyledi. Siz kan sulandırıcı kullandınız mı?
Evet gerekli vitaminler aldım doktorum progesteron ve iğne verdi ona rağmen kanamam gittikce arttı
İnşallah 3 de hiçbir sıkıntı yaşamazsın çok zor psikolojik olarak 😞

Homozigot pıhtılaşma anlamına geliyor diye biliyorum. Doktor değiştirebilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim evet bana pıhtılaşma için günlük 5 mg folik asit yeter dedi doktorum gönül rahatlığıyla hamile kalabilrsin demişti kanama olunca iğneye gecti

Bende iki düşük yaşadım hiç sebebi yok

Merhaba. Bende 3 düşük yaşadım 😔 Bende de 2 gende mutasyon çıktı. Kan sulandırıcı iğne kullanıcam gebe kalınca. Öncesinde de ilaç kullanmaya başlayalım dedi doktorum. Bu ay yumurta takibi yapıcaz doktorla. İnşallah sağlıklı gebelik olur 🤲🏻
Tam sebebini söylemiyorlar maalesef :KK43:

Çok gecmiş olsun canım umarım 4 üncüsü sıkıntısız geçer ve kucagına alırsın🤲🏻
Çeken bilir 3 tane kayıp çok zormuş yarın doktor randevum var ama hiç ümitli değilim
Artık tüp bebek bile denemeyi düşündüm belki onla tutunur diye

Bende iki düşük yaşadım hiç sebebi yok

İki düşüğü normal olarak kabul ediyolar doktorum bana tıpta 3 düşüğe kadar normal sayılır demişti test bile yaptırmak istemedi 3.yü düşür ondan sonra testleri yapacam dedi ben karşı cıktım
Psikolojik olarak hiç düşünmüyolar eşim ve ben çok yıprandık

Rahim filmi çekin ondada sorun çıkmasın kader bende 4 düşük yaptım çare bulamadım yıkılmış durumdayım ama 10 doktor değiştirdim desem yeridir şimdi inanıyorum tedaviye başladım yeniden

Evet gerekli vitaminler aldım doktorum progesteron ve iğne verdi ona rağmen kanamam gittikce arttı
İnşallah siz de yaşamazsınız. Benim düşüklerim kanama ile olmuyor normal rutin kontrolde kalbinin durduğunu görüyoruz ve kürtaj oluyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Ben inanmıyorum günün birinde bebeklerimizi Kucaklarımıza alacağız. Siz de Allah'a, kendinize, bedeninize güvenin 🌸🙏

Çok gecmiş olsun canım umarım 4 üncüsü sıkıntısız geçer ve kucagına alırsın🤲🏻
Çeken bilir 3 tane kayıp çok zormuş yarın doktor randevum var ama hiç ümitli değilim
Artık tüp bebek bile denemeyi düşündüm belki onla tutunur diye
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🤲🏻
Eğer düşükle sonuçlanırsa gende pıhtılaşma testlerinden muhakkak yaptır.
Bende düşünüyorum tüp bebek. Eğer olmazsa, tutunamazsa en son tüp bebek fikri var aklımda. Bana bi doktor demişti ki pıhtılaşma çıkarsa iğne kullanarak hamileliğini devam ettir eğer yine düşük olursa tüp bebeğe git ama genetikli tüp bebek yaptır dedi. Onda sağlıklı embriyoyu yerleştiriyorlar dedi.
Aklında bulunsun seninde, inşallah böyle bi duruma gerek kalmadan sağlıklı gebelikler elde ederiz 🤲🏻

K

aç yaşındasının? Bende iki düşük yaiadım seni çok iyi anlıyorum. Benim artık isteğim yok gibi beya artık başka bi histeuim ama zor gerçekten zor

Gerçekten yorgunum hangi doktora gittiysem bir çözüm bulamıyorum yapacak birşey yok diyolar bazen hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum elimden internette aratmaktan başak birşey gelmiyo sıkıntısız hamile kalıp doğurabilen varmı
Merhaba benimde 3 gebelik kaybım var sizinkisi gibi süreç kanamalı geçiyor farklı doktorlara gittim bir problem yok diyorlar ama anlamadım neden böyle oluyor siz neden kaynaklandığını öğrenebildinizmi ?

Merhaba benimde 3 gebelik kaybım var sizinkisi gibi süreç kanamalı geçiyor farklı doktorlara gittim bir problem yok diyorlar ama anlamadım neden böyle oluyor siz neden kaynaklandığını öğrenebildinizmi ?
Merhaba ecopirin ya da coraspirin kullanıyorsanız bunlar da kanamaya sebep olabiliyor. Doktorlar genelde bir süre bu ilacı bıraktırıp sonra yeniden başlatabiliyor.

Back
X