Merhaba, geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin belkide önemli bir kanama değildir. Ben de iki kez düşük yaşadım ve genetik test sonucum da kan pıhtılaşması sorunum cıktı. Doktorum bir sonraki ihamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekirtiğini söyledi. Siz kan sulandırıcı kullandınız mı?Merhaba kızlar ben 2 düşük yaşadım ve özel hastanede tüm testleri yaptırdım doktora göre normal çıktı (mhftr 677 hozigot dışında)
şuan 3 gebeliğim yoğun kırmızı kanamalarım başladı büyük ihtimalle tekrar düşük olacak diye düşünüyorum
başınıza geldimi genelde hangi sıkıntılarda tekrarlayan düşükler oluyor yardımcı oluranız sevinirim
Gerçekten yorgunum hangi doktora gittiysem bir çözüm bulamıyorum yapacak birşey yok diyolar bazen hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum elimden internette aratmaktan başak birşey gelmiyo sıkıntısız hamile kalıp doğurabilen varmı gerçekten çok yıprandım
Merhaba. Bende 3 düşük yaşadımMerhaba kızlar ben 2 düşük yaşadım ve özel hastanede tüm testleri yaptırdım doktora göre normal çıktı (mhftr 677 hozigot dışında)
şuan 3 gebeliğim yoğun kırmızı kanamalarım başladı büyük ihtimalle tekrar düşük olacak diye düşünüyorum
başınıza geldimi genelde hangi sıkıntılarda tekrarlayan düşükler oluyor yardımcı oluranız sevinirim
Gerçekten yorgunum hangi doktora gittiysem bir çözüm bulamıyorum yapacak birşey yok diyolar bazen hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum elimden internette aratmaktan başak birşey gelmiyo sıkıntısız hamile kalıp doğurabilen varmı gerçekten çok yıprandım
Evet gerekli vitaminler aldım doktorum progesteron ve iğne verdi ona rağmen kanamam gittikce arttıMerhaba, geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin belkide önemli bir kanama değildir. Ben de iki kez düşük yaşadım ve genetik test sonucum da kan pıhtılaşması sorunum cıktı. Doktorum bir sonraki ihamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekirtiğini söyledi. Siz kan sulandırıcı kullandınız mı?
Teşekkür ederim evet bana pıhtılaşma için günlük 5 mg folik asit yeter dedi doktorum gönül rahatlığıyla hamile kalabilrsin demişti kanama olunca iğneye gectiHomozigot pıhtılaşma anlamına geliyor diye biliyorum. Doktor değiştirebilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
Merhaba. Bende 3 düşük yaşadımBende de 2 gende mutasyon çıktı. Kan sulandırıcı iğne kullanıcam gebe kalınca. Öncesinde de ilaç kullanmaya başlayalım dedi doktorum. Bu ay yumurta takibi yapıcaz doktorla. İnşallah sağlıklı gebelik olur
Tam sebebini söylemiyorlar maalesef
Bende iki düşük yaşadım hiç sebebi yok
İnşallah siz de yaşamazsınız. Benim düşüklerim kanama ile olmuyor normal rutin kontrolde kalbinin durduğunu görüyoruz ve kürtaj oluyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Ben inanmıyorum günün birinde bebeklerimizi Kucaklarımıza alacağız. Siz de Allah'a, kendinize, bedeninize güveninEvet gerekli vitaminler aldım doktorum progesteron ve iğne verdi ona rağmen kanamam gittikce arttı
İnşallah 3 de hiçbir sıkıntı yaşamazsın çok zor psikolojik olarak
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok gecmiş olsun canım umarım 4 üncüsü sıkıntısız geçer ve kucagına alırsın
Çeken bilir 3 tane kayıp çok zormuş yarın doktor randevum var ama hiç ümitli değilim
Artık tüp bebek bile denemeyi düşündüm belki onla tutunur diye
aç yaşındasının? Bende iki düşük yaiadım seni çok iyi anlıyorum. Benim artık isteğim yok gibi beya artık başka bi histeuim ama zor gerçekten zorMerhaba kızlar ben 2 düşük yaşadım ve özel hastanede tüm testleri yaptırdım doktora göre normal çıktı (mhftr 677 hozigot dışında)
Merhaba kızlar ben 2 düşük yaşadım ve özel hastanede tüm testleri yaptırdım doktora göre normal çıktı (mhftr 677 hozigot dışında)
Gerçekten yorgunum hangi doktora gittiysem bir çözüm bulamıyorum yapacak birşey yok diyolar bazen hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum elimden internette aratmaktan başak birşey gelmiyo sıkıntısız hamile kalıp doğurabilen varmı
Merhaba benimde 3 gebelik kaybım var sizinkisi gibi süreç kanamalı geçiyor farklı doktorlara gittim bir problem yok diyorlar ama anlamadım neden böyle oluyor siz neden kaynaklandığını öğrenebildinizmi ?Evet gerekli vitaminler aldım doktorum progesteron ve iğne verdi ona rağmen kanamam gittikce arttı
İnşallah 3 de hiçbir sıkıntı yaşamazsın çok zor psikolojik olarak
Merhaba ecopirin ya da coraspirin kullanıyorsanız bunlar da kanamaya sebep olabiliyor. Doktorlar genelde bir süre bu ilacı bıraktırıp sonra yeniden başlatabiliyor.Merhaba benimde 3 gebelik kaybım var sizinkisi gibi süreç kanamalı geçiyor farklı doktorlara gittim bir problem yok diyorlar ama anlamadım neden böyle oluyor siz neden kaynaklandığını öğrenebildinizmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?