Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşAllah , hamilelerin duasi kabul olurmus banada dua edermisin bol bol :) allah sağ sağlim kucağina almayi nasip etsin cnm , sende düşüklerin nedeni bellimiydi ?
ben arka arkaya 2 düşük yaşadım. herhalde hiçbir zaman olmayacak diye üzülüyordum. 1 ay korunduktan sonraki ay yine nasip oldu, kısmet şimdiyeymiş. içinizi ferah tutun. benim doktorum test yapılmamış olmasına rağmen nolur nolmaz diyerek coraspin ve progestan kullandırttı, isterseniz siz de bir sonrakinde doktorunuza danışın bu konu ile ilgili. her şerde bir hayır var derler, en azından gebe kalabildiğinizi biliyosunuz :) Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah :)
ben arka arkaya 2 düşük yaşadım. herhalde hiçbir zaman olmayacak diye üzülüyordum. 1 ay korunduktan sonraki ay yine nasip oldu, kısmet şimdiyeymiş. içinizi ferah tutun. benim doktorum test yapılmamış olmasına rağmen nolur nolmaz diyerek coraspin ve progestan kullandırttı, isterseniz siz de bir sonrakinde doktorunuza danışın bu konu ile ilgili. her şerde bir hayır var derler, en azından gebe kalabildiğinizi biliyosunuz :) Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah :)
İnşAllah , hamilelerin duasi kabul olurmus banada dua edermisin bol bol :) allah sağ sağlim kucağina almayi nasip etsin cnm , sende düşüklerin nedeni bellimiydi ?
Hayır canım birinci On haftalıktı ilk gebelikte oluyor dedi doktor.ikincise 8 haftalıktı kalp atışı yoktu.gelişimi yavaş demişti dr. Nasip değilmiş dedik. Çok ağladım artık olmaz dedim. Umudumda kalmamıştı. Ama o hiç beklemediğim bi anda geldi. Çok sıkıntılı bi dönemimdi. İyiki geldi şimdi herşeyi ona göre planlıyorum doğumca neler olcak bakalım. İnşallh isteyen herkese nadip etsin rabbim. Sağlıkla sende kucağına alırsın inşllh