3 düşükten sonra aşılama bakarmısınız

ido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
56
14
3
20
Merhaba kızlar,

Uzun zamandır sizi sessizce takip ediyorum, ben de artık kendi sürecimi paylaşmak istedim. Üç düşük yaşadım; biri 5. ayda servikal yetmezlik nedeniyle, diğer ikisi de erken dönemdeydi. Bu süreçlerden sonra yeniden tedaviye başladım.
Daha önceki denemelerimde yumurta geliştirici iğneler (Femara, Gonal-F gibi) ve çatlatma iğnesiyle gebelik elde etmiştim. Şimdi yine benzer bir tedaviyle bu defa aşılama yapıldı. Aşılama günümden bugüne tam 7 gün geçti.
İlk birkaç gün sağ tarafımda hafif ağrılar hissediyordum, sanki yumurtalıklarım çalışıyor gibiydi. Ama şu anda hiçbir ağrım, sancım yok. Sadece ara sıra, çok hafif bir batma gibi oluyor o kadar.
Bakalım bu sessizlik iyiye mi işaret, bilemiyorum… Dualarınızı bekliyorum İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.

inşallah güzel haberler alırsınız, benim hamileliklerimde hiç belirtim olmadı ben anlamadım

inşallah güzel haberler alırsınız, benim hamileliklerimde hiç belirtim olmadı ben anlamadım
İnşAllah çok teşekkür ederim güzel dualarınız içinSizde mi aşılama yaptırmıştınız.

daha önce yaptırdım iki kez hem aşılama hemde tüp bebek, ama benim hamileliklerim kendiliğinden oldu
Anladım Benimde her tedavide gebelik oldu ama düşükle sonuçlandı daha önceki tedavilerim belirttiğim gibi yumurta talibi ile oldu ilk aşılamam bekliyorum bakalım umarım rabbim hepimiz hakkında en hayırlısı ve kolayını nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…