Bendede yok ben 25 ınde vuruldum 10 gun iğne etkisi geçtimi diye merak tan yaptım çok silik tı bugun yaptım 12 gun daha belırgın çıktı ama hala emın degılımAçıkçası içimde hic umut yok bu defa. O yüzden yapmak istemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede yok ben 25 ınde vuruldum 10 gun iğne etkisi geçtimi diye merak tan yaptım çok silik tı bugun yaptım 12 gun daha belırgın çıktı ama hala emın degılımAçıkçası içimde hic umut yok bu defa. O yüzden yapmak istemiyorum.
İnşallah sizinledir bebisiniz test yapınca haber verinBendede yok ben 25 ınde vuruldum 10 gun iğne etkisi geçtimi diye merak tan yaptım çok silik tı bugun yaptım 12 gun daha belırgın çıktı ama hala emın degılım
Bat gunu yapmayı dusunuyorumİnşallah sizinledir bebisiniz test yapınca haber verin![]()
Ne kadar kaldı pekiBat gunu yapmayı dusunuyorum
Perşembe günüNe kadar kaldı peki
Merhaba naptiniz merak ettimPerşembe günü
Hamıileyım canım dün akşam öğrendimMerhaba naptiniz merak ettimben regl oldum bugün maalesef.
Yaa cok sevindim. Sağlıkla gelsin bebisinizHamıileyım canım dün akşam öğrendim![]()
Teşekkür ederim canım inşallahYaa cok sevindim. Sağlıkla gelsin bebisinizbiraz surecinizi anlatır misiniz mahsuru yoksa hikayeleri dinlemek bir nebze de olsa umut oluyor
![]()
Gözün aydın canım maşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahTeşekkür ederim canım inşallahben evlendıkten sonra adet düzensizlikleriyle pcos oldugumu öğrendım yeme bozukları troid ünsilin derken tedavı bıle uygulamadılar bana inat ettım 17 kilo verdım hızlı kılo verdıgım içinde tam duzenlı olmaya başladım derken düzenım gine bozuldu 3 ay adet gormedım 1 bucuk sene o süreç te denedik ama olmadı gittim tahlıllerım ıyı cıktı hsg istedi hazıranda cekıldım sap tüpüm tıkalı rahımde yapısıklık var ama açtık dedıler sonra letu tedavısene başladık son ayımdı olmazsa aşılama dedı doktorum 2 senemızde çok şükür aldık guzel haberı zor yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel hala ınanamıyoruz gerçekten okadar çok negatif aldıkkı çok şükür bugünleri gorduk ama stres gerçekten çok onemlı ben bu ay hiç umursamadım ümidimde yoktu açıkçası
Tüm kalbimle söylüyorum Rabbim isteyen herkese bekletmeden zorlamadan yaşatsın bu duyguyu inşallah
![]()
Tekrar tebrik ediyorum canım ne de güzel sonuçlanmış inşallah sağlıkla da kucağınıza alırsınızTeşekkür ederim canım inşallahben evlendıkten sonra adet düzensizlikleriyle pcos oldugumu öğrendım yeme bozukları troid ünsilin derken tedavı bıle uygulamadılar bana inat ettım 17 kilo verdım hızlı kılo verdıgım içinde tam duzenlı olmaya başladım derken düzenım gine bozuldu 3 ay adet gormedım 1 bucuk sene o süreç te denedik ama olmadı gittim tahlıllerım ıyı cıktı hsg istedi hazıranda cekıldım sap tüpüm tıkalı rahımde yapısıklık var ama açtık dedıler sonra letu tedavısene başladık son ayımdı olmazsa aşılama dedı doktorum 2 senemızde çok şükür aldık guzel haberı zor yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel hala ınanamıyoruz gerçekten okadar çok negatif aldıkkı çok şükür bugünleri gorduk ama stres gerçekten çok onemlı ben bu ay hiç umursamadım ümidimde yoktu açıkçası
Tüm kalbimle söylüyorum Rabbim isteyen herkese bekletmeden zorlamadan yaşatsın bu duyguyu inşallah
![]()
Gözün aydın canım maşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah![]()
![]()
![]()
Çok iyi anlıyorum canım bende 2 senedir bu formda insanların hıkayelerını okuyarak umut ettım inşallah en kısa zaman da sizede nasıp olsunTekrar tebrik ediyorum canım ne de güzel sonuçlanmış inşallah sağlıkla da kucağınıza alırsınızteşekkür ederim anlattığın için, dediğim gibi umut oluyor gerçekten bizlere
![]()
Amin canım benim amin inşallahTeşekkür ederim canım en kısa zamanda darısı başına![]()
Çok erken değil mi canım ya test için... Hangi marka bu testKızlar bende klomen + gonopeptyl vuruldum bugun 8. Gun test boyle
Loboquıck cnmÇok erken değil mi canım ya test için... Hangi marka bu test
Güvenilir bir test ama çok erken canım ya kanda bile 10 günde çıkıyor sonra idrar.. sen testini 11.gun yenile inşallah vardırLoboquıck cnm
Haklısın kuzumGüvenilir bir test ama çok erken canım ya kanda bile 10 günde çıkıyor sonra idrar.. sen testini 11.gun yenile inşallah vardır![]()