• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Ekim transfer olacaklar 🎉

Allahım bu miniği sana bağışlasın sağlıkla tutunsun sağlıkla al kucağına 🙏 ben dün 9:30 gibi transfer oldum Kıbrıs’ta e az önce de izmire döndüm evdeyim ama sabah kahvaltıdan sonra bi halsizlik bi ağırlık oldu ödüm koptu hasta oluyorum diye ama şükür şimdi daha iyiyim. Allahım bize sağlıkla neşeyle kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inşallah 🙏

Allahım bu miniği sana bağışlasın sağlıkla tutunsun sağlıkla al kucağına 🙏 ben dün 9:30 gibi transfer oldum Kıbrıs’ta e az önce de izmire döndüm evdeyim ama sabah kahvaltıdan sonra bi halsizlik bi ağırlık oldu ödüm koptu hasta oluyorum diye ama şükür şimdi daha iyiyim. Allahım bize sağlıkla neşeyle kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inşallah 🙏
İnşallah canım inşallah. Hepimiz güzel haberler verelim, hepimiz pozitif olalım, 💕 Ben de İzmir deyim. Dikkat et 2, 3 gün istirahat et dinlenmeye çalış imkanın varsa. Bana doktorum yatma sürekli 2 gün sonra ayaklan. Ev işi yapma ama yürü ve yemeğini kendin yap dedi.

İnşallah canım inşallah. Hepimiz güzel haberler verelim, hepimiz pozitif olalım, 💕 Ben de İzmir deyim. Dikkat et 2, 3 gün istirahat et dinlenmeye çalış imkanın varsa. Bana doktorum yatma sürekli 2 gün sonra ayaklan. Ev işi yapma ama yürü ve yemeğini kendin yap dedi.
Bana da sakın tüm gün yatma dediler. Kan dolaşımı çok faydalıymış. Ben dün transferden sonra biraz gezindim bugünde zaten havalimanı falan hem yürüdüm hem ayakta çok kaldım. Şimdi uyucam biraz :) akşam kalkar bi yürüyüş yaparım misss :) ay çok heyecanlı 🎉 rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah pozitif sonuçlanırda koynumuzda büyütürüz bebelerimizi

Bu ilki bi tanesi 12 ye yakın ama zaten onu pek saymıyor gibiydiler erken çatlayabilir diye ve iki adet 5. Küsür vardı işte üç toplandı tek embriyo elde edildi.
Diğer döngümde ise iki adet 3.8 civarı
Bi tane 7. Civarı vardı. İkimci toplamadan beş adet topladılar iki embriyo elde edildi. Bu arada toplama gününe kadar artadabilit azaladabilir ama pek azalma olmuyor içini ferah tut.

Eklentiler

• IMG_4219.webp
    IMG_4219.webp
    15 KB · Görüntüleme: 9
Ben bugün transfer oldum 1.5 dolaylarında. Ama ayağa kalkmaya endişe ediyorım ya bir şey olursa diye. Doktorum da iki gün mümkün mertebe istihbarat halinde ol dedi bana. Daha önce kötü bir deneyimimde olmadı aslında

Ben bugün transfer oldum 1.5 dolaylarında. Ama ayağa kalkmaya endişe ediyorım ya bir şey olursa diye. Doktorum da iki gün mümkün mertebe istihbarat halinde ol dedi bana. Daha önce kötü bir deneyimimde olmadı aslında
Hayırlı uğurlu pozitif olsun inşallah :)) yani şöyle ki ani hareket etmekten kaçın. Bana sadece aniden yere eğilip bişi alma ya da yukarıdan bişi alma dediler. Özellikle iki gün daha az yorul ama sakın yatma tüm gün dediler. Bi şekilde ara ara hafif yürüyüş yap kan akışı çok önemli çünkü. Bol bol su içicem dua edicem günler geçecek pozitif sonucu alacağız Allah’ın izniyle inşallah 🙏 😇 bu arada tabi dikkat et ama korkunu ötelemeye çalış elinden geldiğince. Bişi olur mu yerine konuş onunla ya da ne iyi geliyorsa öyle yapmaya çalış :)

Hayırlı uğurlu olsun. 2 gün yavaş hareket etmelisin. Ondan sonra dikkatlice günlük hayata dönebilirsin dediler bana. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah🤲

Bu ilki bi tanesi 12 ye yakın ama zaten onu pek saymıyor gibiydiler erken çatlayabilir diye ve iki adet 5. Küsür vardı işte üç toplandı tek embriyo elde edildi.
Diğer döngümde ise iki adet 3.8 civarı
Bi tane 7. Civarı vardı. İkimci toplamadan beş adet topladılar iki embriyo elde edildi. Bu arada toplama gününe kadar artadabilit azaladabilir ama pek azalma olmuyor içini ferah tut.
Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim

Merhaba canım kadınlar 🙃 ben 3 ekimde 5. Gün embriyosu ile transfer olacağım. Aynı tarih ya da yakın tarihte olan anne adaylarıyla burada birlikte birbirimize iyi dilekler ve dualarla destek olur oyalanırız biraz :) ben çok heyecanlıyım, bazı bazı da depresif ve stresli oluyorum. Birlikte daha pozitif zaman geçirelim isterim 😘
Postu yeni gördüm bende dün transfer oldum 5.gün 2 adet embriyo .😊 İnşallah güzel haberler alırız hep beraber🌸🤍🙏🏻

Kızlar ne durumdasınız benim 3. Günüm dolacak bugün. Böyle regli ağrısı gibi bişi var çok değil ama var yani kendini belli ediyor. Sizde durumlar ne ?

Kızlar ne durumdasınız benim 3. Günüm dolacak bugün. Böyle regli ağrısı gibi bişi var çok değil ama var yani kendini belli ediyor. Sizde durumlar ne ?
Gece çok bel ağrısı çektim ben uykumdan uyandım uyuyamadım sonra inşallah iyi bişeydir😊

Hayatım da ilk defa 5.transferim ve ağrı sancı şişkinlik rahatsızlık yok. İnşallah vardır bunda da bir hayır. O tarz belirtim vardı ilk 2 transferim negatif, 3 ve 4 de yine böyle belirtiler vardı tuttu ve düşük oldu. Bu sefer de böyle nasipmiş. Hayırlısı 🙏

Hayatım da ilk defa 5.transferim ve ağrı sancı şişkinlik rahatsızlık yok. İnşallah vardır bunda da bir hayır. O tarz belirtim vardı ilk 2 transferim negatif, 3 ve 4 de yine böyle belirtiler vardı tuttu ve düşük oldu. Bu sefer de böyle nasipmiş. Hayırlısı 🙏
Sağlıkla tutunmayı gelmeyi nasip etsin allahım 🤍🥰

Back
X