• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 embriyo transferi doğru karar mi

Benim 3 embriyo vardı. Transfer öncesi 2 transfer edeceğiz kabul ediyor musunuz diye sorup imza aldılar bizden. Kalite vs hiç bileğim yoktu transfer gittikten sonra embriyolog yanıma geldi ve kaliteleri hakkında Bilgi verdi. 3. Nun sağlıksız olduğunu ve takip etmeyeceklerininsoyledi.

Demem o ki şansı arttırmak icin onu da koyanlar oluyor ama merkezin kurallara uyuyor oluşu önemli. Size yapılan etik olmamakla birlikte sizin tek basınıza verebileceğiniz bir kara değildi. Bu isim arkasını arayın derim

Bunlarin transfer aninda konusulmasi da cok syrea yaratti bende. Bence zaten 3 koymayi kafaya koymuslar yoksa o kadar orda oturduk cagirip sormadilar. Bizde gorusme bekliyoruz. Kendime iceri girmeden once niye konusmadim diye kiziyorum.
Boşver sıkma canını artık. Sen bize haber ver esas sonucu merak ederiz 😚

Merhaba hanimlar. 3 tup bebek denemem bugun transferim oldu. 3 embriyo dollenmisti. Kac tane transfer edileceğini gelince konusuruz dediler. Embriyolog 3 embriyoda iyi dedi gitti. Sonra konusmadan beni iceri aldilar. Embriyolog ucude iyi yasak ama siz ne diyorsunuz dedi. 3 tanesi tutarsa zor olur ama ikiz isteriz dedim. Esimle de konussaydik dedim dondurma ile ilgili birsey soykemedi zaten masada sikisik heycanliyim. Hoca ile bir goruselim dedi gitti. Sonra hoca geldi 3 tane koycam diye isaret etti. Ciktiktan sonra esim niye 3 tane konuldu diye cok kizdi niye bana sormadilar diye. Transferin ilk saati cok kotu gecti. Dr la gorusmeye gitti esim, esin istedi demis tek embriyo dondurmazdik demis ya sonradan kivirdi suan kafam cok karisik ne olacak moralim cok bozuk. Esim sonraya kalan embriyo olsun daha sonra tutarsa ikinci cocuk icin tutmazsa da ayni yerde devam eder havuz yapardik diyor. Sanki dilim tutuldu birini dondurmuyormusunuz diye soramadim. O kadar orda sikisik olmayi beklerken embriyolog ile niye gorusmedik bilmiyorum. ilk saat boyle gecince cok moralim bozuldu sanki hersey mahvolmus gibi. Esim kizinca kendimi siktim idrarimi 15 dk tutamdim surguyede yapamadim . kasiklarimda agri oldu.cok moralim bozuk
Valla hatalı davranmışlar aile ile görüşmeden netleşmeden yapmaları ne mana anlamadım?

Ben de çok merak ettim. Doğum yaptığına göre tutmuş ama kaçı tuttu acaba gerçekten üçüz mü doğurdu:halay:

Back
X