- Konu Sahibi duygusal hatun
Aynen ya haklısınızHahaha olacaksın inşaallah az daha sabır geç olsun güç olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya haklısınızHahaha olacaksın inşaallah az daha sabır geç olsun güç olmasın
Sizinde mı eşiniz askerAynen ya haklısınızama benim stres etmemin sebebi eşim şehir dışına cikacak bir kac gun sonra adet olamazsam bende sehir disina cikacam tek kalmıyorum evde doktor ocak ayina sarkıtırsa sıkıntı olurmu bilmiyoruz daha sormadik yada tekrardan para alirlarmi 1 ay ertelesek
Asker degil sizin heralde asker cok zor yaSizinde mı eşiniz askeronu bilmiyorum sorumlu hemşireniz varsa ona danışın bir
Merhaba bende bugün regl oldum yarın doktora gideceğim transfer süreci başlayacak. Yanlış hesaplamıyorsam 28 Aralık civarında transfer olacağım. Sizin transferiniz yapıldı mı kaçıncı gün embriyosuyduSizinde mı eşiniz askeronu bilmiyorum sorumlu hemşireniz varsa ona danışın bir
Ohh hayırlısı kolayı olsun benimde o civarda transferim olacak..daha adetim bitmedi sizinde mi çift EmbriyoMerhaba bende bugün regl oldum yarın doktora gideceğim transfer süreci başlayacak. Yanlış hesaplamıyorsam 28 Aralık civarında transfer olacağım. Sizin transferiniz yapıldı mı kaçıncı gün embriyosuydu![]()
Evet benim askerAsker degil sizin heralde asker cok zor yaesim tekniker sehirlere gidiyor mekanik ile ilgili isler olunca hic kolay degil benim için
hep tek kalıyorum bakalim olmazsa sorariz doktora dediğiniz gibi
![]()
Çift embriyo evet üçüncü gün ama benimkiler umarım tutunur sağlıkla ilerler hepimizin sizinki kaçıncı gün embriyosuyduOhh hayırlısı kolayı olsun benimde o civarda transferim olacak..daha adetim bitmedi sizinde mi çift Embriyo
Merhaba öncelikle rabbim emeginizi boşa çıkarmasın ben iki yıl önce yaptım son transferimi kimyasal oldu ama estrofemi günde üç kez içiyordum. Sizin tedavinizi bilemediğim için çok bişi diyemiyorumHerkese merhaba. Ben de 16sında kontrole gideceğim, estrofem başladım 10 gün oldu kullanıyorum. Sanırım 19-22 arasında transfer olacak. Hepimize güzel haberler inşallah.
Aklıma takıldı estrofemi bir ben mi günde 1 tane kullanıyorum?
Çok teşekkür ederim, hepimizin emekleri karşılık bulsun inşallah.Merhaba öncelikle rabbim emeginizi boşa çıkarmasın ben iki yıl önce yaptım son transferimi kimyasal oldu ama estrofemi günde üç kez içiyordum. Sizin tedavinizi bilemediğim için çok bişi diyemiyorum![]()
Rahim kalınlığına bakılıp veriliyo doktorunuz ne dediyse artık..sizindemi çift embriyo olacakHerkese merhaba. Ben de 16sında kontrole gideceğim, estrofem başladım 10 gün oldu kullanıyorum. Sanırım 19-22 arasında transfer olacak. Hepimize güzel haberler inşallah.
Aklıma takıldı estrofemi bir ben mi günde 1 tane kullanıyorum?
Olsun nasipte varsa kalitesi önemli değilÇift embriyo evet üçüncü gün ama benimkiler umarım tutunur sağlıkla ilerler hepimizin sizinki kaçıncı gün embriyosuydu
Hayır benim tek embriyo, ilk denemem olacak. Lucrinle oldu benim sürecim. İki aydır regl olmuyorum. Rahim kalınlığı ilk kontrolde ince demişlerdiRahim kalınlığına bakılıp veriliyo doktorunuz ne dediyse artık..sizindemi çift embriyo olacak
Hangi iğnelere başladınız âdetin kaçıncı günüMerhaba herkese, ben de dün tedaviye iğnelere başladım. Bir sıkıntı çıkmazsa 26-27 aralık gibi transfer olacak benim de
Regl in 2.günü.Hangi iğnelere başladınız âdetin kaçıncı günü
Hadi hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinRegl in 2.günü.
Gonalf 300, menopur 150 başlattı doktorum. Yaşım 36, doktorum yüksek doz başladı.
Amin inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için![]()