• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 - 30 ARALIK EMBRİYO TRANSFER OLACAKLAR HAYDİ TOPLAŞALIM🤩💕❤️

Hahaha olacaksın inşaallah az daha sabır geç olsun güç olmasın
Aynen ya haklısınız 🤭 ama benim stres etmemin sebebi eşim şehir dışına cikacak bir kac gun sonra adet olamazsam bende sehir disina cikacam tek kalmıyorum evde doktor ocak ayina sarkıtırsa sıkıntı olurmu bilmiyoruz daha sormadik yada tekrardan para alirlarmi 1 ay ertelesek

Aynen ya haklısınız 🤭 ama benim stres etmemin sebebi eşim şehir dışına cikacak bir kac gun sonra adet olamazsam bende sehir disina cikacam tek kalmıyorum evde doktor ocak ayina sarkıtırsa sıkıntı olurmu bilmiyoruz daha sormadik yada tekrardan para alirlarmi 1 ay ertelesek
Sizinde mı eşiniz asker 😀 onu bilmiyorum sorumlu hemşireniz varsa ona danışın bir

Sizinde mı eşiniz asker 😀 onu bilmiyorum sorumlu hemşireniz varsa ona danışın bir
Merhaba bende bugün regl oldum yarın doktora gideceğim transfer süreci başlayacak. Yanlış hesaplamıyorsam 28 Aralık civarında transfer olacağım. Sizin transferiniz yapıldı mı kaçıncı gün embriyosuydu 🤗

Merhaba bende bugün regl oldum yarın doktora gideceğim transfer süreci başlayacak. Yanlış hesaplamıyorsam 28 Aralık civarında transfer olacağım. Sizin transferiniz yapıldı mı kaçıncı gün embriyosuydu 🤗
Ohh hayırlısı kolayı olsun benimde o civarda transferim olacak..daha adetim bitmedi sizinde mi çift Embriyo

Asker degil sizin heralde asker cok zor ya😅 esim tekniker sehirlere gidiyor mekanik ile ilgili isler olunca hic kolay degil benim için 😂 hep tek kalıyorum bakalim olmazsa sorariz doktora dediğiniz gibi🥰
Evet benim asker 😀sizin işinizde zor eşim görevden bende memlekete geldim eşimin dönmesini bekliyorum

Herkese merhaba. Ben de 16sında kontrole gideceğim, estrofem başladım 10 gün oldu kullanıyorum. Sanırım 19-22 arasında transfer olacak. Hepimize güzel haberler inşallah.
Aklıma takıldı estrofemi bir ben mi günde 1 tane kullanıyorum?

Herkese merhaba. Ben de 16sında kontrole gideceğim, estrofem başladım 10 gün oldu kullanıyorum. Sanırım 19-22 arasında transfer olacak. Hepimize güzel haberler inşallah.
Merhaba öncelikle rabbim emeginizi boşa çıkarmasın ben iki yıl önce yaptım son transferimi kimyasal oldu ama estrofemi günde üç kez içiyordum. Sizin tedavinizi bilemediğim için çok bişi diyemiyorum 🫠

Merhaba öncelikle rabbim emeginizi boşa çıkarmasın ben iki yıl önce yaptım son transferimi kimyasal oldu ama estrofemi günde üç kez içiyordum. Sizin tedavinizi bilemediğim için çok bişi diyemiyorum 🫠
Çok teşekkür ederim, hepimizin emekleri karşılık bulsun inşallah.
Evet herkes 3er 5er içerken, 1 tane içmem bana da sürpriz oldu🤭

Rahim kalınlığına bakılıp veriliyo doktorunuz ne dediyse artık..sizindemi çift embriyo olacak

Back
X