Kaset testler çok daha yüksek beta değerlerini ölçer, erken gebelik testleri ise daha düşük beta testlerini. O yüzden kaset testte çıkmaması gayet normal. Önce kana sonra idrara geçiyor bide 3. Güm embriyosu olduğu için daha geriden geliyor 5. Gün embriyosuna göre. Hamile olabilirsiniz erken gebelik testinde çıktığına göre. Kan gününüz ne zaman? İsterseniz kan verin içiniz rahatlarmerhaba 3. gun briyosunda 10 gundeyim sali gunu erken gwbelik testi yaptim silik cizgi cikti aninda cok silik degil bayagi kizarik gorunuyor bugun normal strip test yaptim hic bisey cikmadi hangisine inanacagimi sasirdim basina bu sekilde bisey gelen varmi boyle olup hamile olan.
Cumartesi günü ama buyuk ihtimalle yarin kan vericemKaset testler çok daha yüksek beta değerlerini ölçer, erken gebelik testleri ise daha düşük beta testlerini. O yüzden kaset testte çıkmaması gayet normal. Önce kana sonra idrara geçiyor bide 3. Güm embriyosu olduğu için daha geriden geliyor 5. Gün embriyosuna göre. Hamile olabilirsiniz erken gebelik testinde çıktığına göre. Kan gününüz ne zaman? İsterseniz kan verin içiniz rahatlar
İnşallah olumlu sonuç alırsınızCumartesi günü ama buyuk ihtimalle yarin kan vericem
insallahİnşallah olumlu sonuç alırsınız
insallahBen transferin 6. Gününde erken gebelik yapmıştım. Pozitif çıkmıştı. Sizin gibi baya kızarıkti silik filan değil. Gebe kalmıştım. İnşallah sizinde kucağınız boş kalmaz.
Ben transferin 6. Gününde erken gebelik yapmıştım. Pozitif çıkmıştı. Sizin gibi baya kızarıkti silik filan değil. Gebe kalmıştım. İnşallah sizinde kucağınız boş kalmaz.
canim testi ekledim bi bakabilirmisin normali resimden daha belirginBen transferin 6. Gününde erken gebelik yapmıştım. Pozitif çıkmıştı. Sizin gibi baya kızarıkti silik filan değil. Gebe kalmıştım. İnşallah sizinde kucağınız boş kalmaz.
ins oyle olmaz ya bilmiyirum bende şaşkinim şuanInsallah pozitiftir fakat erken yapilan testler yaniltici olabiliyor.Ben cok defa tedavi oldugumdan bu tip örnekler cok yasadim.birinde degerim 30 lardan sifira düstü kimyasal dedikleri olay.birinde de Benim basima söyle birsey gelmisti 8.gunumde siradan bir gebelik testinde silik cikti,10.günden sonra tekrar yaptigimda maalesef negatife döndü cok büyük hayal kirinligi yasamistim.(5.gün embriyo) meger kullandigimiz ilaclarin etkisiyle cikabiliyormus. Lh hormonu pik haldeyken bhcg hormonu gibi silik cikiyor.doktor zaten özellikle 14.günden önce test yapma demisti ama sabretmek ne mümkün.birkac gün daha gecsin o zaman testte kesin cikar zaten bekleyin mutlaka.olumsuz konusmus gibi olduysam kusura bakmayin insallah tutunmusturbunlar sadece benim tecrübelerim
cumartesi gunuBen hiç yorum yapmam böyle şeylere olmaz sonra Allah korusun çok üzülürüm. Umudunu yitirme ne zaman test günün
Insallah ya bi an korktum acikcasi bugune kadar yaptigim asilamalar dahil butun testleri kontrol ettim hic biri boyle degil ayni testten de yapmisim. insallah hayal kirikligina ugrmamBurda pozitif görünüyor benim testim de böyleydi aynı şekilde kasette çıkmadı
Benimde yarın test günü, fakat 9.gün yarın doktor pazartesiye bekleme dedi. Erken gebelikte silik çıktı, kaset testte çoook silik çıktı hatta var mı yok mu anlamak için bakarken şaşı oldum o derece... Erken gebelikte hata olabilir diye elimde 3 tane vardı aynı gün farklı aralıklarla denedim. Hep silik çıktı ama bendeki sorun, çizgiler hemen oluşmadı, yani 5 dakika değil 7-8 dakika sonra ancak silik görüldü... Ondan hala emin olamıyorum...Insallah ya bi an korktum acikcasi bugune kadar yaptigim asilamalar dahil butun testleri kontrol ettim hic biri boyle degil ayni testten de yapmisim. insallah hayal kirikligina ugrmam
silik cikiyorsa vardir insallahBenimde yarın test günü, fakat 9.gün yarın doktor pazartesiye bekleme dedi. Erken gebelikte silik çıktı, kaset testte çoook silik çıktı hatta var mı yok mu anlamak için bakarken şaşı oldum o derece... Erken gebelikte hata olabilir diye elimde 3 tane vardı aynı gün farklı aralıklarla denedim. Hep silik çıktı ama bendeki sorun, çizgiler hemen oluşmadı, yani 5 dakika değil 7-8 dakika sonra ancak silik görüldü... Ondan hala emin olamıyorum...
Sizin nedir son durumunuz? Umarım olumludur...silik cikiyorsa vardir insallah
Sonucunuz ne çıktı hamile misiniz?merhaba 3. gun briyosunda 10 gundeyim sali gunu erken gwbelik testi yaptim silik cizgi cikti aninda cok silik degil bayagi kizarik gorunuyor bugun normal strip test yaptim hic bisey cikmadi hangisine inanacagimi sasirdim basina bu sekilde bisey gelen varmi boyle olup hamile olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?