- 22 Ocak 2024
- 156
- 26
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mucizem gelecek
-
Evet hata yaptım heyecandan oldu bide 3. Gün embriyosu için çok erken yazmışlaryalnız kaset testler, sabah ilk idrarla yapılırsa daha net sonuç alırsınız
Yanlış değilsem transferinizin 7. Günündesiniz şu an için ne idrarda ne gebelik testinde çıkar kendinizi boşu boşuna strese koymayın kaçıncı gün embriyosuydu?Merhaba arkadaşlar benim ilk transferim ve sürekli forumda okuyorum yazıları 29 Ekim 18:30 da transferimi oldum bugün evde oturuken az önce su içip test yaptım negatif çıktı tabi ki kaçıncı günde öğrendiniz siz gebeliğinizi yazarsanız çok sevinirim
Evet az önce ince uzun leke gördüm iç çamaşırımda , 3. Gün embiriyosıydu 6. Gün olarak sayılıyor ama akşam 6,5 da transfer olduğu için 6. Gün sayılmıyor yazılmışYanlış değilsem transferinizin 7. Günündesiniz şu an için ne idrarda ne gebelik testinde çıkar kendinizi boşu boşuna strese koymayın kaçıncı gün embriyosuydu?
Her halükarda çok erkenEvet az önce ince uzun leke gördüm iç çamaşırımda , 3. Gün embiriyosıydu 6. Gün olarak sayılıyor ama akşam 6,5 da transfer olduğu için 6. Gün sayılmıyor yazılmış
3. Gün embriyosu çıkmaz daha boşuna yapıp strese girme canımMerhaba arkadaşlar benim ilk transferim ve sürekli forumda okuyorum yazıları 29 Ekim 18:30 da transferimi oldum bugün evde oturuken az önce su içip test yaptım negatif çıktı tabi ki kaçıncı günde öğrendiniz siz gebeliğinizi yazarsanız çok sevinirim
Selam kaç yumurta toplanmıştı sizden kaçı döllendi kaç tanesi transfer edildi acaba hayırlısı olsun inşallah Allah’ın bebeğinizi size nasip etsinMerhaba arkadaşlar benim ilk transferim ve sürekli forumda okuyorum yazıları 29 Ekim 18:30 da transferimi oldum bugün evde oturuken az önce su içip test yaptım negatif çıktı tabi ki kaçıncı günde öğrendiniz siz gebeliğinizi yazarsanız çok sevinirim
Canım erken yapmışsın ve sabahki idrarla daha net bir cevap alırsınMerhaba arkadaşlar benim ilk transferim ve sürekli forumda okuyorum yazıları 29 Ekim 18:30 da transferimi oldum bugün evde oturuken az önce su içip test yaptım negatif çıktı tabi ki kaçıncı günde öğrendiniz siz gebeliğinizi yazarsanız çok sevinirim
3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördümMerhaba arkadaşlar benim ilk transferim ve sürekli forumda okuyorum yazıları 29 Ekim 18:30 da transferimi oldum bugün evde oturuken az önce su içip test yaptım negatif çıktı tabi ki kaçıncı günde öğrendiniz siz gebeliğinizi yazarsanız çok sevinirim
Evet normalde kan testi 9 Kasım ben dayanamadımCanım erken yapmışsın ve sabahki idrarla daha net bir cevap alırsın
3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördüm6
6.,7. Günde test yapmışmışsınız3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördüm
3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördüm6
6.,7. Günde test yapmış3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördüm
benim 2 yumurtam büyüdü 1 İ döllendi 3. Gün embriyosu oldu ilk transferim yaşım 29 bu arada inşallah hepimiz tez zamanda hamile kalıp sağlıkla dünyaya getiririzSelam kaç yumurta toplanmıştı sizden kaçı döllendi kaç tanesi transfer edildi acaba hayırlısı olsun inşallah Allah’ın bebeğinizi size nasip etsin
Sizin lekenme oldu mu peki3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördüm
6.7. Gün test yapmadım 8.gün sabah yaptım çok silik çıktı 8.gün akşamı lekelendim 9.gün sabahı çizgi daha netti canımSizin lekenme oldu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?