• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Embriyosu tutanlar gelebilir miii 🥹

Mucizem gelecek

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
156
26
18
29
Merhaba arkadaşlar benim ilk transferim ve sürekli forumda okuyorum yazıları 29 Ekim 18:30 da transferimi oldum bugün evde oturuken az önce su içip test yaptım negatif çıktı tabi ki kaçıncı günde öğrendiniz siz gebeliğinizi yazarsanız çok sevinirim 🥹

Merhaba arkadaşlar benim ilk transferim ve sürekli forumda okuyorum yazıları 29 Ekim 18:30 da transferimi oldum bugün evde oturuken az önce su içip test yaptım negatif çıktı tabi ki kaçıncı günde öğrendiniz siz gebeliğinizi yazarsanız çok sevinirim 🥹
Yanlış değilsem transferinizin 7. Günündesiniz şu an için ne idrarda ne gebelik testinde çıkar kendinizi boşu boşuna strese koymayın kaçıncı gün embriyosuydu?

Yanlış değilsem transferinizin 7. Günündesiniz şu an için ne idrarda ne gebelik testinde çıkar kendinizi boşu boşuna strese koymayın kaçıncı gün embriyosuydu?
Evet az önce ince uzun leke gördüm iç çamaşırımda , 3. Gün embiriyosıydu 6. Gün olarak sayılıyor ama akşam 6,5 da transfer olduğu için 6. Gün sayılmıyor yazılmış

3. Gün embriyosu çıkmaz daha boşuna yapıp strese girme canım

Selam kaç yumurta toplanmıştı sizden kaçı döllendi kaç tanesi transfer edildi acaba hayırlısı olsun inşallah Allah’ın bebeğinizi size nasip etsin 🤲🥰

Canım erken yapmışsın ve sabahki idrarla daha net bir cevap alırsın

3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördüm

3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördüm6
3.gün Embriyosu için 8. gününde test yapmaya başladım sekizinci günde Silik çizgiyi gördüm
6.,7. Günde test yapmış
Selam kaç yumurta toplanmıştı sizden kaçı döllendi kaç tanesi transfer edildi acaba hayırlısı olsun inşallah Allah’ın bebeğinizi size nasip etsin 🤲🥰
benim 2 yumurtam büyüdü 1 İ döllendi 3. Gün embriyosu oldu ilk transferim yaşım 29 bu arada inşallah hepimiz tez zamanda hamile kalıp sağlıkla dünyaya getiririz 🥹🤲

Birde dünden beri inanılmaz acı bir tat var ağızımda sanki ilaç yutup da bekletmişim gibi su içince bile oldu belirti olabilir mi , ilaç olarak folik asit D vitamini tiroid ilacı kullanıyorum , progestan fitil progestan iğne oluyorum onlar mı yapmıştır diyede aklıma geldi

Back
X