erkek bebeklerde düşün daha çok oluyor bu kaynanalar deli ediyor beni benimde oğlan var 2 tane 3.ye hamileyim cinssiyeti bilmiyoruz henüz kaynana tutturmuş buda erkek ne desem bu da erkek diyor rüya görmüşte sinirden çatlatır bunlar zati hormonlar havada depar atıyor..3. Oğlum 9 aylık. 4.nün kız olacağını bilsem şimdi yaparım. Zaman geçtikçe cesareti kırılır mı bilmiyorum. Eşimin 3 kız kardeşi var. Teyze amca çocukları hep erkek ama. 3. Gebeliğimde düşük yaptım. Kayınvalidem sen kızı düşürdün olmaz senin kızın diyor. Eşine dna tüp bebeği ben söyledim Rabbim vermeyecekse düşük olur dedim ama kabul etmiyor..
Çin takvimi rus takvimi olayı var ya onlara bakmismiydinValla bilemem. 2. Ve 3.nün cinsiyetini bildi. Korktum ben bu kadından. İyi bir totem bulmalıyım bence
Bana 16. haftada söyledi erkek diye hatta emin olmak icin baska doktorada gittim yüzdeyüz dendi. Kuzum hele benim ettigim Dualar yalvarmalar okadar cok istedimki, heralde diyorum benim kadar kimse istememistir. Nefis iste iki Cennet meyvesindende tatmak istiyor. Hele kiz cocuklari görünce bicir bicir konusmalarina bitiyorum. Allahim diyorum ya icimdeki bu kiz evlat tutkusunu benden alsin yada dördüncüye banada nasip etsin..Bende hamileyim 2 oğlum var yalvarıyorum resmen Rabbim bir kız ver diye yanıp tutuşuyorum zati 17.haftadayım doktorum söylemiyor cinsiyeti galiba biliyor bu da erkek hadi bu neyse ya kaynanam 2 de bir buda erkek çık çık yapıp peşine buda erkek deyince oturup ağlıyorum zati hormaonlar terelleliii
İnan artık ağlıyorum yok buda erkek dendikçe göz yaşlarım akıyor ama elimde değil bu ara çok duygusal ve gerginim zati tutamıyorum kendimi ne kadar oluruna bıraktım desemde bırakamıyorum sabah doktorum aradı sordum tekrar biliyorsunuz erkek söylemiyorsunuz dedim yok çok ufak görmedim dedi inan doktora bile söyledim çok duygusal oldum artık göz yaşlarıma hakim olamıyorum diyeBana 16. haftada söyledi erkek diye hatta emin olmak icin baska doktorada gittim yüzdeyüz dendi. Kuzum hele benim ettigim Dualar yalvarmalar okadar cok istedimki, heralde diyorum benim kadar kimse istememistir. Nefis iste iki Cennet meyvesindende tatmak istiyor. Hele kiz cocuklari görünce bicir bicir konusmalarina bitiyorum. Allahim diyorum ya icimdeki bu kiz evlat tutkusunu benden alsin yada dördüncüye banada nasip etsin..
Canim seninde gönlüne göre versin insallah.. Kaynanana hic takilma sanki senin bizim elimizdemi cinsiyet secimi..
Bende öyleydim canim Buda Erkek diyene resmen düsman oluyordum, ama inan bana insan herseye alisiyor kabulleniyor. Simdiden dördüncü evladimin Hayirli saglikli Kiz olmasi icin Dua ediyorum. Kuzum seninki daha belli degilmis Allahtan umut kesilmez insallah Rabbim nasip etsin sana canim insallah karnindaki hayirli saglikli Kiz olur..İnan artık ağlıyorum yok buda erkek dendikçe göz yaşlarım akıyor ama elimde değil bu ara çok duygusal ve gerginim zati tutamıyorum kendimi ne kadar oluruna bıraktım desemde bırakamıyorum sabah doktorum aradı sordum tekrar biliyorsunuz erkek söylemiyorsunuz dedim yok çok ufak görmedim dedi inan doktora bile söyledim çok duygusal oldum artık göz yaşlarıma hakim olamıyorum diye
Amin inşallahh artık gözleerim doluyor hemen biri eekek dese bende düşman oluyorum.. ne zaman bitecek bu duygusallıkBende öyleydim canim Buda Erkek diyene resmen düsman oluyordum, ama inan bana insan herseye alisiyor kabulleniyor. Simdiden dördüncü evladimin Hayirli saglikli Kiz olmasi icin Dua ediyorum. Kuzum seninki daha belli degilmis Allahtan umut kesilmez insallah Rabbim nasip etsin sana canim insallah karnindaki hayirli saglikli Kiz olur..
Evet canim haklisin Nasip Kismet olmayinca 10 tanede dogursan olmuyor tabiki. Rabbim nasip etmiyecekse insallah icimdeki istegi hevesi alsin benden.benim bi arkadaşım vardı 7 kardeşlerdi. ilk 6sı kız 7. çocuk erkek olmuştuyani bu tamamen şans kısmet. %50 şansın var kız veya erkek olması için. sana hep erkek denk gelmiş.. ama ne bileyim 4. de erkek olursa zor olmaz mı evin içinde eşinizle birlikte 5 erkek ben olsam 4.yü denemezdim sanırım. ama maddi durumunuz el veriyorsa ve 4.nün de erkek olması sizi çok üzmeyecekse olabilir. siz bilirsiniz
Kuzum buarada Almanyaya yasiyosun sanirim :)Amin inşallahh artık gözleerim doluyor hemen biri eekek dese bende düşman oluyorum.. ne zaman bitecek bu duygusallık
Yok almanyada değilimKuzum buarada Almanyaya yasiyosun sanirim :)
yumurtlamaya yakın allahın ıznıyle kız olur.reglden hemen sonra 3 gun ıcınde kalırsan erkek olur allahın ıznıyleSuan 3. Erkek evlada Hamileyim. Kizim olsun cok istedim cok Dualar ettim.. Allahin hakki ücdür dedim ücüncüyü deneYim dedim ama olmadi Rabbim nasip etmedi.. Fakat icimde hala öyle bi istek öyle bir heves öyle bir Kiz evlat Aski varki anlatamam.. Sirf bu yüzden acaba diyorum dördüncüYüde denesemmi??
Ya gene olmazsa gene Erkek olursa diyorum
Bi yandanda Rabbim nasip etmeyecegi hicbiseyin duasini ettirmez diyorum..
Tabi basta saglikli ve hayirli Evlat dilegim temennim..
Benim gibi ayni duygulari yasayanlar varmi??
Fikirlerinizi merak ediyorum..
Amin canim insallah.. Dualarina benide kat insallah banada Rabbim nasip etsin..Bende 2. Ogluma hamileyim. Şimdiden 3. Kız olsun die dua ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
Cinsiyeti ögrenince yaz kuzum :)Bildiğim kadarıyla çok hareketli spermler erkek bebek, daha az hareketli spermler kız bebek, erkek sperm çok hareketli olduğundan çabuk ölüyo, kız ise az hareketli olduğundan uzun süre yaşıyo kısaca yumurtlama gününden bir iki gün önceki ilişkiden kız oluyo, yumurtlama günü veya bi gün önceki ilişkiden erkek oluyo. Mesela benim regl düzenliydi 11-12. günlerde oldu ilişki yumurtlamanın 14. günü olduğunu varsayarsak kızdır, geç döllenme ise erkektir. Biz de sabırla bekliyoruz cinsiyetini.
Ben biraz kiloluyum görünmüyo 20. haftada ayrıntılı ultrasonu beklicez mecburen unutmazsam yazarım. Bu arada benim kocam da kız istiyo deli gibi ama ben nedense erkek istiyorumCinsiyeti ögrenince yaz kuzum :)
Merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?