Ilk cocukta mühim degil cinsiyet ikiside güzel olur. Hayirli saglikli olsunda canim Rabbim gönlüne göre versin.. Aslinda bende Erkek ciydim ilk cocugumu ille Erkek istedim. Rabbim bir degil üc tane layik görmüs bana. Simdide Kiz diye yaniyorumBen biraz kiloluyum görünmüyo 20. haftada ayrıntılı ultrasonu beklicez mecburen unutmazsam yazarım. Bu arada benim kocam da kız istiyo deli gibi ama ben nedense erkek istiyorumsağlıklı olsun da.
Sen cok fazla yurekten istemissin oglun olmasini herhalde, duan 3 kat etkili olmus masallahIlk cocukta mühim degil cinsiyet ikiside güzel olur. Hayirli saglikli olsunda canim Rabbim gönlüne göre versin.. Aslinda bende Erkek ciydim ilk cocugumu ille Erkek istedim. Rabbim bir degil üc tane layik görmüs bana. Simdide Kiz diye yaniyorum
Aynenn canim öyle olmus valla :)Sen cok fazla yurekten istemissin oglun olmasini herhalde, duan 3 kat etkili olmus masallah
Bana da dua et bari :) :)Aynenn canim öyle olmus valla :)
Rabbimin acik kapisina denk gelmis..
Ederim kuzum insallah, Rabbim herkesin gönlündekini versin insallah. Senin ilk cocukmu?Bana da dua et bari :) :)
REGLDEN HEMEN ERTESI GUNUMU YAPTIN?Selam arkadaslar benimde 1oglum var 2.hamileligim kürtajla sonuclandi malesef cimsiyetini ogrenemedim simdi erkek isteyen ve tutturan arkadaslar cok oldu onlar ovulasyon testiyle deniyip yumurta catladigi anda tek iliski oluyor oncesi cinsel perhiz iliskide hic bulunulmuyor bu sekilde hepsi tutturdu bende kiz icin ovulasyon testiyle catlama olmadan onceye kadar sık iliski adet bitiminde iliskiye baskadim catlama olmadan 32 saat once son iliski oldu 32 saat sonra yumurtam catladi bu sekilde kiz sansi artiyor bakalim 12 eylul bat bekleyip gorucez
Renglinin bittigi gün basladım yumurtlamadan 32 saat önce son iliski oldu aslınds daha erken iliski olda daha iyiydi ama bi anda koyulasmaya basladi test bizde son kez degerlendirdik yspermi 24 saat xsipermi 3,4 güne kadar yasayabiliyormus ama onceden 3gun oncesinde biraktigimda hic hamile kalamadim ozamana kadsr dayanmadilarREGLDEN HEMEN ERTESI GUNUMU YAPTIN?
ıns olur reglden sonra erkek derler yapmamak lazım ama sen yumurta catlamasına yakın yapmıssın rabbım kalbıne gore versın ınsRenglinin bittigi gün basladım yumurtlamadan 32 saat önce son iliski oldu aslınds daha erken iliski olda daha iyiydi ama bi anda koyulasmaya basladi test bizde son kez degerlendirdik yspermi 24 saat xsipermi 3,4 güne kadar yasayabiliyormus ama onceden 3gun oncesinde biraktigimda hic hamile kalamadim ozamana kadsr dayanmadilar
Bi kizimiz var cok sukur, kismetse once saglikli ve hayirli olsun tabi ki, bi oglusumuz da olursa fena olmaz tabi :)Ederim kuzum insallah, Rabbim herkesin gönlündekini versin insallah. Senin ilk cocukmu?
Hangi cinsiyet gönlünden gecen?
Amin canım hepimizin gònlüne gòre versin insallahıns olur reglden sonra erkek derler yapmamak lazım ama sen yumurta catlamasına yakın yapmıssın rabbım kalbıne gore versın ıns
Ayrintili ultrasona girdik kiz canim darisi basina :)Cinsiyeti ögrenince yaz kuzum :)
Merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?