• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 erken pozitif 1 kaset negatif

Leif1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
983
418
18
Kızlar merhaba aşılamamın 12. İğnemin 13. Günü. 10. Gün test yapmıştım negatifti yani çatlatma iğnesinin etkisi geçmişti. Küçük bir ilçede yaşadığım için az eczane var ve hepsine aynı marka testler geliyor. 2 nimo 1 tane days doctor test yaptım anında silik çıktılar bir tane de kaset albi test yaptım negatif. Moralim çok bozuk🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_9942.webp
    IMG_9942.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_9940.webp
    IMG_9940.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 156
Yok mu böyle gebeliğini öğrenen🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba aşılamamın 12. İğnemin 13. Günü. 10. Gün test yapmıştım negatifti yani çatlatma iğnesinin etkisi geçmişti. Küçük bir ilçede yaşadığım için az eczane var ve hepsine aynı marka testler geliyor. 2 nimo 1 tane days doctor test yaptım anında silik çıktılar bir tane de kaset albi test yaptım negatif. Moralim çok bozuk🤦🏻‍♀️
Cnm erken gebelik testlerin yalanci pozitiflik veriyor ne yazikki kaset testte o yuzden cikmamistir

Merhaba benimde aynı kaset test negatif yani negatif de değil çok çok silik bir çizgi vardı bu sabah bende pahalı olandan aldım peridoctor mu ne ondan bu sabah böyle çıktı iğnemin 15. Günü aşılamanın 12. Günü

Merhaba benimde aynı kaset test negatif yani negatif de değil çok çok silik bir çizgi vardı bu sabah bende pahalı olandan aldım peridoctor mu ne ondan bu sabah böyle çıktı iğnemin 15. Günü aşılamanın 12. Günü
Ben regl oldum malesef

Back
X