3. Evlenen ex kocam

Hala evlenmemeleri için bir umut var mı onu anlamaya çalışıyorsunuz. Bu yazdığınızdan bu anlaşılıyor, onu unutamamışsınız , evlenecek olmasını , aldatılmış olmayı kaldıramamışsınız. Bunu açıkca da sanki kabul etmiyor, başka türlü üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.
bütün bunlardan size ne , iyilik yapmak size mi düştü, iki yetişkin insan kararını vermiş, size fikir soran oldu mu, araya girmeniz zaten çok itici olacaktır.
siz kendi hayatınıza bakın.
kimsenin kimseyi korumaya gücü yetmez zaten.

Hala evlenmemeleri için bir umut var mı onu anlamaya çalışıyorsunuz. Bu yazdığınızdan bu anlaşılıyor, onu unutamamışsınız , evlenecek olmasını , aldatılmış olmayı kaldıramamışsınız. Bunu açıkca da sanki kabul etmiyor, başka türlü üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.
bütün bunlardan size ne , iyilik yapmak size mi düştü, iki yetişkin insan kararını vermiş, size fikir soran oldu mu, araya girmeniz zaten çok itici olacaktır.
siz kendi hayatınıza bakın.
kimsenin kimseyi korumaya gücü yetmez zaten.

Evet bana geri dönsün

Formu bi açtım eşim, eşimi sevmiyorum, kaynanamdan bıktım, Evlendiğime pişmanım konuları sıralanmıştı.
Bir önceki konumda aldatıldığım kadınla evlendiğini yazmıştım.
Kızın ilk evliliği benimkinin 3. evliliği olacak.
Benim de ilk evliliğimdi. .

Ex eşim eminim ki mağduru oynuyor aldatıldı ya da terk edildi..
Bana da ilk evlendiği kız için alışamadı bu şehre terk etti beni annesinin yanına gitti demişlerdi.

Şimdiki kız olsa olsa 24 25 yaşında. içimden bi ses konuş kaçıp kurtarsın kendini diyor.
eminim beni kıza kötülediler aldattı vs dediler. Mesajda benimki ağzına tükürüyor o da affet aşkım düzeleceğim diyor, ne kadar aldatılmış olsam da garibim babası ölmüş, Özel Sektörde Çalışan bi ailesi olmasını isteyen sevgi dilenen kpss ye hazırlanmak için sevgilisinden destek isteyen bi kız vardı.

Şimdiki kız dayak yiyince, ya da aldatılınca benim gibi anahtarı alıp çekip gidecek sıfırdan hayat kuracak maddi güvencesi yok, seve seve o evde duracak. Belkide onun da haberini izleyeceğiz.

Ailesi 3. Kez evlenecek adama kızını vermiş bana b.k yemek düşer şuan ama o kadar öldürülen sosyal medyadan yardım isteyen kadınları gördükçe..

Sanırım elalemin derdi şuan beni gerdi.

Ekleme ex kocamı hala takip etmiyorum Zamanında okuduğum mesajlardan öğrendim hepsini.

Ekleme: evet biri beni uyarsaydı ben de ayrılırdım. Bin kere ayrıldım hatta düğünü iptal ettim ama olmadı
Siz uyarsanız bile kız farklı algilayip ex eşinize daha da bağlanabilir ve size nispet yapmak için bir süre mutlu mesut yaşar giderler, ama sadece kısa bir süre😊

Back
X