Yatak Odası Dekorasyonu 3 farklı tarz oooo piti piti :)

Mia-

Nirvana
Pro Üye
23 Eylül 2013
25.700
53.337
798
sizce hangisi güzel bana yardım edermisiniz :ssz:

1
Eki Görüntüle 974901

2
$2.webp

3
$3.webp

bence 2..........
bu arada bende country hastasıyım ama 3.nun gardrobu,sıfonyer ve konsolunu hıc begenmedım..
sankı sadece yatak baslıgı country ve ayakucundakı dalgası:1:

Son düzenleme:
Bence birincisi güzel diğerleri çok klasik geldi bana..kolay gelsin..kararsızlık kötü:)

2 ve 3 arasında bende kararsız kaldım şimdi :9: 2 ağır basıyor ama :16:

Bence ikinci takım. Dolap aynalı olduğu için boy aynası olarak kullanılır, o da aradan çıkmış olur :9: Tam benim aradığım model, markası nedir acaba?

bence 2..........
bu arada bende country hastasıyım ama 3.nun gardrobu,sıfonyer ve konsolunu hıc begenmedım..
sankı sadece yatak baslıgı country ve ayakucundakı dalgası:1:

Haklısın 3 daha kaba duruyo ayakları yok

Bence ikinci takım. Dolap aynalı olduğu için boy aynası olarak kullanılır, o da aradan çıkmış olur :9: Tam benim aradığım model, markası nedir acaba?

Markası bellona beyaz ve tarz olarak istedigime en yakın mobılya ama kararsızlık işte :18:

hepinize çok teşekkür ederim en azından kafamda belirli şeyler oluştu :16:

Aynen duygularma tercüme olmuş kesinlikle 2 diyorum :) 1 zaten daha olgun işi 3 çok çok güzel fakat sifonyer diğeri daha güzel 3. Dolap aynası olsa bi de 2. Gibi sifonyer olsa güzel olurmus ama kesinlikle 2 daha mantıklı yoksa bir de ekstra boy aynası alman lazım

Back
X