İş arıyorum diyor iş buluyorum ama gitmemiş aramamış bile calismayami niyeti yok sizce ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cgdem7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cgdem7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
1
0
1
26
Herkese merhaba abimin eşi iş arıyor 2 aydır lise mezunu bende ona 1 yaşındaki çocuğa bakıcılık işi buldum internetten bı ara konuş dedim hiç aramamış bile niye aramadın dediğimde ise bana ben 23 yaşındayım benim yaşımda birine kimse evini çocuğunu emanet etmez o yüzden aramaya gerek duymadım o tarz işlerde olgun deneyimli insan arıyorlar genelde sen olsan sen 20 li yaşlarda birine çocuğunu emanet edermisin bulabilirsen kasiyerlik falan daha iyi olur dedi

Herkes çocuğun sorumluluğunu almaz da özellikle tecrübesiz bu kadar genç bir kadına bende çocuğumu emanet etmem. Eleştirmek yerine anlayışla karsilasaniz daha doğru olmaz mı?

Kimse Kimsenın çocuğuna kolay kolay bakamaz hele ki tecrubesı olmayan biri.

Ayrıca kendısı bulsun siz nie müdahale ediyorsunuz hadi yardımcı olmak istiyorsunuz diyelim neden eleştiriyorsunuz ?

daha yaşı gencmıs neden kendını geliştirebileceği bir iş değilde evde yapacağı bi iş bakıyorsunuz ?

Herkese merhaba abimin eşi iş arıyor 2 aydır lise mezunu bende ona 1 yaşındaki çocuğa bakıcılık işi buldum internetten bı ara konuş dedim hiç aramamış bile niye aramadın dediğimde ise bana ben 23 yaşındayım benim yaşımda birine kimse evini çocuğunu emanet etmez o yüzden aramaya gerek duymadım o tarz işlerde olgun deneyimli insan arıyorlar genelde sen olsan sen 20 li yaşlarda birine çocuğunu emanet edermisin bulabilirsen kasiyerlik falan daha iyi olur dedi
Hanımefendi evli misiniz çocuğunuz varmı bilmiyorum ama olsa idi bu kadar rahat konuşamazdınız diye düşünüyorum… insan yeri geliyor kendi çocuğuna bile dayanamadığı zorlandığı baş edemediği zamanlar oluyor siz yengenize emanet edilmesi için bakıcılık işini gönderiyorsunuz… inanın hiç kolay birşey değil çalışmaya niyeti olmamakla asla alakası olduğunu düşünmüyorum. Kasiyerlikte kasada en fazla açık çıkar cebinden koyar gerekirse başkasını. Çocuğuna tecrübesi olmayan biri hemde Allah korusun düşse bişey yutsa ne yapacak? Öyle çalışmaya gönlü mü yok demekle olmuyor o işler. Yeni doğum yaptığında annem bir süre sonra mecburen evine gittiğinde haftalarca ağlamıştım ben küçücük bebekle ne yapacağım diye… kendi evladım olmasına rağmen.

Son düzenleme:
Kız kendini biliyor demekki çocuk bakmak sabır işi anlayışlı olun kafasına yatan bir işe girecektir çok müdahil olmayın.

Çocuk bakmak kolay mı sanıyorsun? Sen niye bu kadar karışıyorsun zaten bir de gelmiş dedikodusunu yapıyosun burda

Sanki onlarca iş bulmuşsunuz da gitmemiş gibi başlık atmışsınız. Çocuk bakımı kolay değil. Kendini tanıyor demek ki hiç istememiş

Sizene size bana iş bul dedimi. Hadi yapmışsınız bir işgüzarlık bulmuş söylemişsiniz. İşine gelirse arar gelmezse aramaz ..sizeneki

Back
X