Yatak Odası Dekorasyonu 3 farklı tarz oooo piti piti :)

country hastası olarak 3 diyorum..

bence 2..........
bu arada bende country hastasıyım ama 3.nun gardrobu,sıfonyer ve konsolunu hıc begenmedım..
sankı sadece yatak baslıgı country ve ayakucundakı dalgası

Son düzenleme:
Bence birincisi güzel diğerleri çok klasik geldi bana..kolay gelsin..kararsızlık kötü:)

Bencede 2 ...

2 ve 3 arasında bende kararsız kaldım şimdi 2 ağır basıyor ama

Bence ikinci takım. Dolap aynalı olduğu için boy aynası olarak kullanılır, o da aradan çıkmış olur Tam benim aradığım model, markası nedir acaba?

bence 2..........
bu arada bende country hastasıyım ama 3.nun gardrobu,sıfonyer ve konsolunu hıc begenmedım..
sankı sadece yatak baslıgı country ve ayakucundakı dalgası

Haklısın 3 daha kaba duruyo ayakları yok

Bence ikinci takım. Dolap aynalı olduğu için boy aynası olarak kullanılır, o da aradan çıkmış olur Tam benim aradığım model, markası nedir acaba?

Markası bellona beyaz ve tarz olarak istedigime en yakın mobılya ama kararsızlık işte :18:

Bence birincisi güzel diğerleri çok klasik geldi bana..kolay gelsin..kararsızlık kötü:)

modern ve şık duruyo bi bunu alcam dıyorum sonra dıger sıtelere bakınca vazgeçiyorum çok kararsızım ya :)

hepinize çok teşekkür ederim en azından kafamda belirli şeyler oluştu

Aynen duygularma tercüme olmuş kesinlikle 2 diyorum :) 1 zaten daha olgun işi 3 çok çok güzel fakat sifonyer diğeri daha güzel 3. Dolap aynası olsa bi de 2. Gibi sifonyer olsa güzel olurmus ama kesinlikle 2 daha mantıklı yoksa bir de ekstra boy aynası alman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…