Aynen duygularma tercüme olmuş kesinlikle 2 diyorum :) 1 zaten daha olgun işi 3 çok çok güzel fakat sifonyer diğeri daha güzel 3. Dolap aynası olsa bi de 2. Gibi sifonyer olsa güzel olurmus ama kesinlikle 2 daha mantıklı yoksa bir de ekstra boy aynası alman lazım
Evet en azından kötü yönlerini görmüş oldum 2 daha güzel ve kullanıs açısından mantıklı geliyo bi tek masanın üstündeki aynayı beyenmedim onun yerıne düz yuvarlak kenarları beyaz ayna düşünüyorum.birde yatak örtüm siyah dantel içi açık pembe saten çiçekli pike takımıda alıcam nasıl olur sizce ?
Zaten bu tarz sıcak samimi mobilyalar klasik soğuk yatak nevresim takımını kaldırmaz sırıtır. . . Daha samimi sıcak renkleri sever siyah yogun değil sadece kenarlarında varsa pembeyle çok yakışır ama siyah yogun ise odayı soğuk gösterir krem sence beyaz yoğunluk olursa daha sıcak olur sen zaten bu takımları seçtiysen zevkin aşağı yukarı belli güzel bi uyum yakalarsin
Zaten bu tarz sıcak samimi mobilyalar klasik soğuk yatak nevresim takımını kaldırmaz sırıtır. . . Daha samimi sıcak renkleri sever siyah yogun değil sadece kenarlarında varsa pembeyle çok yakışır ama siyah yogun ise odayı soğuk gösterir krem sence beyaz yoğunluk olursa daha sıcak olur sen zaten bu takımları seçtiysen zevkin aşağı yukarı belli güzel bi uyum yakalarsin
Fotosunu bulsam eklerım üstü baya sıyah dantelli tülden dur yarın fotosunu çekip koyarım ya zaten hep örtmem günlük çıcek desenlı pembelı nevresım takımı pike sererım
Aslında karyolası pahalı acaba yatakta içindemi ki karyolanında ayakları varmı hiç bilmiyorum bunları magazasına sormak lazım sen fıkır edınırsen banada haber verırsen cok mutlu olurum...
Aslında karyolası pahalı acaba yatakta içindemi ki karyolanında ayakları varmı hiç bilmiyorum bunları magazasına sormak lazım sen fıkır edınırsen banada haber verırsen cok mutlu olurum...