Allah acil şifalar versin arkadaşım benim eşimde de hızı düşük ve sayısı azdı hiç beklemediğimiz bi anda varikosel olduğunu öğrendik az önce ameliyattan çıktı doktorumuz çok şükür iyi geçtiğini söyledi artık 3 6 ay arası bekleme dönemine girip sperm takibi yapılacak 1 senelik evliyiz ve bebeğimiz olmuyordu sebeplerden biri buymuş bende de aynı Zaman'da yumurtalarımın gelişememesi sıkıntısı vardı bakalım hayırlı Allahtan.. Eşin bir daha test yapsın doktor istediyse bildiğim kadarıyla hiç sperm çıkmaması durumunda sperm kanallarından alıyorlarmış spermi.. İnsallah bi daha ki testte hayırlı güzel haber alırsınız. Fsh benim eşimin kaç bilmiyoruz düşüklük sebebi varikoselmişArkadaşlar merhaba esimin fsh 27
Sperm hücresi hiç çıkması doktor yine test istedi bana ne onerirsiniz çok uzgunuzzz
benim eşimde bugün 3 de ameliyat oldu tek taraf sol grade 4 diyor ama 4 le ilgili bişey bulamadık nedense aynı Zaman'da reflü varmış geriye kaçma ameliyattan çıktı doktor herşey yolunda diyor sabah taburcu olacak sanırım bizde bekleme moduna geçicez.. Doktor sayı ve hız artırıcı ilaç verecek anladığım kadarıyla bizde keçi boynuzu kürüne devam edeceğiz aynı Zaman'da bal ve keçi boynuzu pekmezi yediriyorum meyve falan insallah etkisini görürüz..6 ay oldu hala bekliyoruz. Çift taraflı 3 grade.. Kendi dru olur dedi yeni sonucları begendi normal dedi ama benim kadındogumcu hareketi az buluyor
Allah acil şifalar versin arkadaşım benim eşimde de hızı düşük ve sayısı azdı hiç beklemediğimiz bi anda varikosel olduğunu öğrendik az önce ameliyattan çıktı doktorumuz çok şükür iyi geçtiğini söyledi artık 3 6 ay arası bekleme dönemine girip sperm takibi yapılacak 1 senelik evliyiz ve bebeğimiz olmuyordu sebeplerden biri buymuş bende de aynı Zaman'da yumurtalarımın gelişememesi sıkıntısı vardı bakalım hayırlı Allahtan.. Eşin bir daha test yapsın doktor istediyse bildiğim kadarıyla hiç sperm çıkmaması durumunda sperm kanallarından alıyorlarmış spermi.. İnsallah bi daha ki testte hayırlı güzel haber alırsınız. Fsh benim eşimin kaç bilmiyoruz düşüklük sebebi varikoselmiş
Insallah canim hersy istediğimiz gibi gecerarkadaşlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu, ben de bir süre tedavi gördüm. doktorumuz altı ay sonra olabilir demişti bizim dokuz ayı buldu. umutsuzluğa kapılmak yok. bazen altı ayı geçebiliyor.
İnşaallah canım, Rabbim en hayırlının en güzelini nasip etsin hepimize. Amin.Insallah canim hersy istediğimiz gibi gecer
Cnm eşiniz varikosel siz ne tedavi gördünüz ? Ben de pco varmış tek taraflı sağdan.. Soldaki de tek bi aylık takibe aldı 12 mm oldu kendiliğinden ama gelişmedi acaba sadece geçen aya özgü birşey miydi bilmiyorum klomene başlayacaktık eşimin değerler düşük çıkınca normale gelene kadar bekleyelim dedi doktorum.. Belki de sadece geçen ay yumurtlamam da sıkıntı oldu eşimin değerler düşük özellikle hız ondan mı acaba hamile kalamadım pek de anlamadım birşey..arkadaşlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu, ben de bir süre tedavi gördüm. doktorumuz altı ay sonra olabilir demişti bizim dokuz ayı buldu. umutsuzluğa kapılmak yok. bazen altı ayı geçebiliyor.
canım bende de pko vardı klomen kullandım ben. ilkinde sürekli kanamam oldu ikincide sonuç alamadık üçüncüde kısmet oldu şükür. eşim varikosel tedavisi gördü ben pko yani.Cnm eşiniz varikosel siz ne tedavi gördünüz ? Ben de pco varmış tek taraflı sağdan.. Soldaki de tek bi aylık takibe aldı 12 mm oldu kendiliğinden ama gelişmedi acaba sadece geçen aya özgü birşey miydi bilmiyorum klomene başlayacaktık eşimin değerler düşük çıkınca normale gelene kadar bekleyelim dedi doktorum.. Belki de sadece geçen ay yumurtlamam da sıkıntı oldu eşimin değerler düşük özellikle hız ondan mı acaba hamile kalamadım pek de anlamadım birşey..
hayırlısı inşaallah, Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri en güzel ve hayırlı şekilde nasip etsin. Amin.Bizde de durumlar aynı ancak eşimin değerler normal seviyeye gelince klomene başlıcam yani o da yaklaşık 4 5 ayı bulur herhalde hayırlısı artık
canım geçmiş olsun allah fazla bekletmeden evladını kucağına almayı nasip etsin...B
benim eşimde bugün 3 de ameliyat oldu tek taraf sol grade 4 diyor ama 4 le ilgili bişey bulamadık nedense aynı Zaman'da reflü varmış geriye kaçma ameliyattan çıktı doktor herşey yolunda diyor sabah taburcu olacak sanırım bizde bekleme moduna geçicez.. Doktor sayı ve hız artırıcı ilaç verecek anladığım kadarıyla bizde keçi boynuzu kürüne devam edeceğiz aynı Zaman'da bal ve keçi boynuzu pekmezi yediriyorum meyve falan insallah etkisini görürüz..
amin canım Allah razı olsun.. Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..canım geçmiş olsun allah fazla bekletmeden evladını kucağına almayı nasip etsin...
amin canımamin canım Allah razı olsun.. Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
inşallah bi tedavisi vardır cnm benim Allahım size ve eşinize acil şifalar nasip etsinKızlar şimdi test sonyuclarimizi aldık ama salı günü prof giturucez sperm hucresi 2. Defa cikmadi çok korkuyorum inşallah bir tedavisi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?