Erkek İnfertilitesi 3 grade varikosel yardımcı olurmusunuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Salverys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
619
722
53
Arkadaşlar merhaba esimin fsh 27
Sperm hücresi hiç çıkması doktor yine test istedi bana ne onerirsiniz çok uzgunuzzz

Arkadaşlar merhaba esimin fsh 27
Sperm hücresi hiç çıkması doktor yine test istedi bana ne onerirsiniz çok uzgunuzzz
Allah acil şifalar versin arkadaşım benim eşimde de hızı düşük ve sayısı azdı hiç beklemediğimiz bi anda varikosel olduğunu öğrendik az önce ameliyattan çıktı doktorumuz çok şükür iyi geçtiğini söyledi artık 3 6 ay arası bekleme dönemine girip sperm takibi yapılacak 1 senelik evliyiz ve bebeğimiz olmuyordu sebeplerden biri buymuş bende de aynı Zaman'da yumurtalarımın gelişememesi sıkıntısı vardı bakalım hayırlı Allahtan.. Eşin bir daha test yapsın doktor istediyse bildiğim kadarıyla hiç sperm çıkmaması durumunda sperm kanallarından alıyorlarmış spermi.. İnsallah bi daha ki testte hayırlı güzel haber alırsınız. Fsh benim eşimin kaç bilmiyoruz düşüklük sebebi varikoselmiş

Benim eşimde iki ürologa gitti önce devlet hastanesinde gitti elle muayene sonrası doppler yani ayrıntılı ultrason istemiş çektirdi sperm ve ultrason sonucuna göre varikosel var dediler biz emin olmak için sonuçları özele getirdik ve burdaki doktor da aynısını söyleyince eşim saat 3 de ameliyat oldu simdi durumu iyi.. Sadece sol taraftan oldu 45 dk sürdü operasyon bakalım hayırlısı..

6 ay oldu hala bekliyoruz. Çift taraflı 3 grade.. Kendi dru olur dedi yeni sonucları begendi normal dedi ama benim kadındogumcu hareketi az buluyor

B
6 ay oldu hala bekliyoruz. Çift taraflı 3 grade.. Kendi dru olur dedi yeni sonucları begendi normal dedi ama benim kadındogumcu hareketi az buluyor
benim eşimde bugün 3 de ameliyat oldu tek taraf sol grade 4 diyor ama 4 le ilgili bişey bulamadık nedense aynı Zaman'da reflü varmış geriye kaçma ameliyattan çıktı doktor herşey yolunda diyor sabah taburcu olacak sanırım bizde bekleme moduna geçicez.. Doktor sayı ve hız artırıcı ilaç verecek anladığım kadarıyla bizde keçi boynuzu kürüne devam edeceğiz aynı Zaman'da bal ve keçi boynuzu pekmezi yediriyorum meyve falan insallah etkisini görürüz..

arkadaşlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu, ben de bir süre tedavi gördüm. doktorumuz altı ay sonra olabilir demişti bizim dokuz ayı buldu. umutsuzluğa kapılmak yok. bazen altı ayı geçebiliyor.

Allah yardımcımız olsun inşallah sizlere de dua edeceğim bizim prof birşey söylemedi tekrar sperm testi istedi ve y kromozomuna bakilacakmis ben doppler de son 3 grade yazdığını gördüm
Inşallah sperm hucresi çıksa dediğiniz gibi hergün keçi boynuzu pekmez havuç kivi suyu içineaz zeytinyağı damlatiyorum aklınızda

Amin inşallah arkadaşım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah esinde sende bir an önce sağlığınıza konuşursunuz

arkadaşlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu, ben de bir süre tedavi gördüm. doktorumuz altı ay sonra olabilir demişti bizim dokuz ayı buldu. umutsuzluğa kapılmak yok. bazen altı ayı geçebiliyor.
Insallah canim hersy istediğimiz gibi gecer

Cnm eşiniz varikosel siz ne tedavi gördünüz ? Ben de pco varmış tek taraflı sağdan.. Soldaki de tek bi aylık takibe aldı 12 mm oldu kendiliğinden ama gelişmedi acaba sadece geçen aya özgü birşey miydi bilmiyorum klomene başlayacaktık eşimin değerler düşük çıkınca normale gelene kadar bekleyelim dedi doktorum.. Belki de sadece geçen ay yumurtlamam da sıkıntı oldu eşimin değerler düşük özellikle hız ondan mı acaba hamile kalamadım pek de anlamadım birşey..

canım bende de pko vardı klomen kullandım ben. ilkinde sürekli kanamam oldu ikincide sonuç alamadık üçüncüde kısmet oldu şükür. eşim varikosel tedavisi gördü ben pko yani.

Bizde de durumlar aynı ancak eşimin değerler normal seviyeye gelince klomene başlıcam yani o da yaklaşık 4 5 ayı bulur herhalde hayırlısı artık

canım geçmiş olsun allah fazla bekletmeden evladını kucağına almayı nasip etsin...

Kızlar şimdi test sonyuclarimizi aldık ama salı günü prof giturucez sperm hucresi 2. Defa cikmadi çok korkuyorum inşallah bir tedavisi vardir

Kızlar şimdi test sonyuclarimizi aldık ama salı günü prof giturucez sperm hucresi 2. Defa cikmadi çok korkuyorum inşallah bir tedavisi vardir
inşallah bi tedavisi vardır cnm benim Allahım size ve eşinize acil şifalar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…