3. Gün 6 hücreli embriyo ile hamile kalanlar

brngr88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
18
6
1
Arkadaşlar merhaba. Çok kötü bir yumurta opu ve döllenme sürecinden çıktım 8 yumurta toplandı 6 adet embriyo elde edildi ve malesef hiçbiri blastokiste gidemedi imha edildi. Tek bir adet 6 hücreli 3. Gün embriyosunu dondurmuştuk elimiz boş kalmamak için. Şimdi eşim onu da transfer etmeyelim diğer 8-10 hücreliler blastokist olmadıysa bu hiç tutmaz diyor. Umudumu kaybetmek üzereyim. Aranızdan hiç 3. Gün 6 hücre embriyo ile hamile kalan var mı? Transfer etmeye değer mi?

Merhaba, ben 3. gün 7 ve 9 hücreli çift embriyo transferi ile hamileyim. Ben de 5. güne gidemediği için biraz üzülmüştüm ama aslında bebeğin tutunması sadece gün sayısından ibaret değilmiş. Doktorunuz ne diyor, yorum yaptı mı.

Merhaba, hangi embriyonun tutacağı hiç belli olmaz. İnşallah size evlat olur Eğer imkanınız varsa tekrar opu yaptırıp şansınızı da arttırabilirsiniz.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doktorumla görüşemedim embriyolog arayıp bilgi verdi bugün sadece. Randevu alıp gideceğim

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doktorumla görüşemedim embriyolog arayıp bilgi verdi bugün sadece. Randevu alıp gideceğim
Çok teşekkür ederim. İnşallah siz de emeklerinizin karşılığını en kısa sürede alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…