Merhaba, ben 3. gün 7 ve 9 hücreli çift embriyo transferi ile hamileyim. Ben de 5. güne gidemediği için biraz üzülmüştüm ama aslında bebeğin tutunması sadece gün sayısından ibaret değilmiş. Doktorunuz ne diyor, yorum yaptı mı.Arkadaşlar merhaba. Çok kötü bir yumurta opu ve döllenme sürecinden çıktım 8 yumurta toplandı 6 adet embriyo elde edildi ve malesef hiçbiri blastokiste gidemedi imha edildi. Tek bir adet 6 hücreli 3. Gün embriyosunu dondurmuştuk elimiz boş kalmamak için. Şimdi eşim onu da transfer etmeyelim diğer 8-10 hücreliler blastokist olmadıysa bu hiç tutmaz diyor. Umudumu kaybetmek üzereyim. Aranızdan hiç 3. Gün 6 hücre embriyo ile hamile kalan var mı? Transfer etmeye değer mi?
Kiz onlar 8 hücrelimiydi birde allahm yerim3. Gun 8 hücreli ile ikizlerim oldu . Bizde çok üzülmüştük 5. Güne giden olmadı hıc die
EvetKiz onlar 8 hücrelimiydi birde allahm yerim
Ahahahah kim der 8 hücreliEvetbakma öyle tosbik olduklarına
Merhaba, hangi embriyonun tutacağı hiç belli olmaz. İnşallah size evlat olurArkadaşlar merhaba. Çok kötü bir yumurta opu ve döllenme sürecinden çıktım 8 yumurta toplandı 6 adet embriyo elde edildi ve malesef hiçbiri blastokiste gidemedi imha edildi. Tek bir adet 6 hücreli 3. Gün embriyosunu dondurmuştuk elimiz boş kalmamak için. Şimdi eşim onu da transfer etmeyelim diğer 8-10 hücreliler blastokist olmadıysa bu hiç tutmaz diyor. Umudumu kaybetmek üzereyim. Aranızdan hiç 3. Gün 6 hücre embriyo ile hamile kalan var mı? Transfer etmeye değer mi?
İnşallah pozitif sonuç alırsınızAy inşallah inşallah yarin büyük gün görecgm bende hücre neyim bilmiyrm transfer günü 3bb 2aa dendi işte şans bnmkide ya
Ay inşallah canm ya yarin öğrenecegm bakalm sonuc ne olacak dr da öyle dedi embriyolar iyiİnşallah pozitif sonuç alırsınızembriyo kaliteleriniz kötü değil
Insallah senınki tuttu bu sefer içime öyle doğuyorAy inşallah inşallah yarin büyük gün görecgm bende hücre neyim bilmiyrm transfer günü 3bb 2aa dendi işte şans bnmkide ya
İnşallah teycesi ya tutunmus olsnlar allahm.insallahInsallah senınki tuttu bu sefer içime öyle doğuyor
İnşallah sonuç hayırlısıyla pozitif olurAy inşallah canm ya yarin öğrenecegm bakalm sonuc ne olacak dr da öyle dedi embriyolar iyi
Oy maşallah saglicakla büyütünİnşallah sonuç hayırlısıyla pozitif olurben de tüp bebek tedavisi ile anne oldum inşallah size de mutlulukla nasip olsun embriyolar iyi maşallah
AminnOy maşallah saglicakla büyütündarısı bana olmuş olsun inşallah ya
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba, ben 3. gün 7 ve 9 hücreli çift embriyo transferi ile hamileyim. Ben de 5. güne gidemediği için biraz üzülmüştüm ama aslında bebeğin tutunması sadece gün sayısından ibaret değilmiş. Doktorunuz ne diyor, yorum yaptı mı.
Onların tutunma ihtimali daha fazla diye düşünüyoruz işte. Daha önce 5 tane embriyo transfer edildi hepsi 3. Gün hiçbiri tutmadı. Bizde morfoloji sorunu var3. Gun 8 hücreli ile ikizlerim oldu . Bizde çok üzülmüştük 5. Güne giden olmadı hıc die
Çok teşekkür ederim. İnşallah siz de emeklerinizin karşılığını en kısa sürede alırsınızAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsindoktorumla görüşemedim embriyolog arayıp bilgi verdi bugün sadece. Randevu alıp gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?