Benimde 3.gun 8 hücreli embriyom oluştu iki tane birinci kalite sayılıyor bı tanede 3.gün orta kalite oluştu o kaç hücreli bilmiyorum 8 hücreli olanın bitanesi transfer edildi ve miniğim tutundu benimle elhamdülillah kavusmamiza az kaldı darısı size ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallahKızlar bugün 3. Günüm ve 2 embriyo 8 hücreli donduruldu. Bu şekilde olup hamile kalan var mı? Bir de iyi kalite mi oluyor orta kalite mi
Rabbim ol derse günün ve sayıların hiç bir önemi yokKızlar bugün 3. Günüm ve 2 embriyo 8 hücreli donduruldu. Bu şekilde olup hamile kalan var mı? Bir de iyi kalite mi oluyor orta kalite mi
Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bana da dua edinbenim kızım 3.gün embriyosu idi iyi kaliteli dendi ama hücresini hiç sormadım
Rabbim ol derse günün ve sayıların hiç bir önemi
Ayyy maşallahBenimde 3.gun 8 hücreli embriyom oluştu iki tane birinci kalite sayılıyor bı tanede 3.gün orta kalite oluştu o kaç hücreli bilmiyorum 8 hücreli olanın bitanesi transfer edildi ve miniğim tutundu benimle elhamdülillah kavusmamiza az kaldı darısı size ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah
İnşallah iyidir tutunur çok saolun dondurdu 1 ay somra transfer edecek3 gün 6 normal 8 iyi sayılıyor canım .. hayırlı olsun
Ay tabiki tüm isteyenlere sürekli ediyorum Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsinAyyy maşallahallahımmm darısı bana inşallah bana da dua eder misiniz
Sizin de mi donduruldu öyle transfer edildi yoksa taze transfer miAy tabiki tüm isteyenlere sürekli ediyorum Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin
Donduruldu canm iki ay rahim dinlendirme yapıldı fazla yumurta toplandığı için sonra transfer edildi ilk denememdi tutu elhamdülillahSizin de mi donduruldu öyle transfer edildi yoksa taze transfer mi
Canım bence hiç uğraşma iyidir benceBenim de 3. Gün birisi 9 hücreli birisi 10 hücreli dondurdular. Çok iyi bölündüklerini söylediler ama bu ay transfer yok dinlendirme var. Bir sonraki ay ben birdaha toplatmayı düşünüyorum. Daha çok embiryo iyidir diye düşünüyorum ama bilmiyorum
3. Gün 10 hğcre nasıl ki ?
Doktorda iyi oldukleını söyledi. Ama ben de rezerv az fakat tedaviye yumurtalarım kısa sürede yanıt verdi. 3. Gün 9-10 hücre iyi bölünüyor demekmiş. Ama birdaha toplatsam mı diye düşünüyorum. Şimdi Perşembe rahim filmi var inş bir şey çıkmaz da yoluma devan edebilirim. Tekrar hormon almak korkutuyor ama sonu güzel olacaksa :)Canım bence hiç uğraşma iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?