3. Gün 8 hücreli embriyo

Krablt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
160
46
48
33
Kızlar bugün 3. Günüm ve 2 embriyo 8 hücreli donduruldu. Bu şekilde olup hamile kalan var mı? Bir de iyi kalite mi oluyor orta kalite mi

benim kızım 3.gün embriyosu idi iyi kaliteli dendi ama hücresini hiç sormadım

3 gün 6 normal 8 iyi sayılıyor canım .. hayırlı olsun

Kızlar bugün 3. Günüm ve 2 embriyo 8 hücreli donduruldu. Bu şekilde olup hamile kalan var mı? Bir de iyi kalite mi oluyor orta kalite mi
Benimde 3.gun 8 hücreli embriyom oluştu iki tane birinci kalite sayılıyor bı tanede 3.gün orta kalite oluştu o kaç hücreli bilmiyorum 8 hücreli olanın bitanesi transfer edildi ve miniğim tutundu benimle elhamdülillah kavusmamiza az kaldı darısı size ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah

Rabbim ol derse günün ve sayıların hiç bir önemi yok

Ayyy maşallah allahımmm darısı bana inşallah bana da dua eder misiniz

Sizin de mi donduruldu öyle transfer edildi yoksa taze transfer mi
Donduruldu canm iki ay rahim dinlendirme yapıldı fazla yumurta toplandığı için sonra transfer edildi ilk denememdi tutu elhamdülillah

Allahım sağlıkla devamını nasip etsin hangi hastaneye gittiniz

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu embriyo kaç günde kaç hücre olması gerekiyor bende bugun bahcecide yumurtalarım toplandı 1-3ve 5. Günde arayacaklar aradıklarında en azından dediklerini anlayabileyim

Benim de 3. Gün birisi 9 hücreli birisi 10 hücreli dondurdular. Çok iyi bölündüklerini söylediler ama bu ay transfer yok dinlendirme var. Bir sonraki ay ben birdaha toplatmayı düşünüyorum. Daha çok embiryo iyidir diye düşünüyorum ama bilmiyorum
3. Gün 10 hğcre nasıl ki ?

Canım bence hiç uğraşma iyidir bence

Canım bence hiç uğraşma iyidir bence
Doktorda iyi oldukleını söyledi. Ama ben de rezerv az fakat tedaviye yumurtalarım kısa sürede yanıt verdi. 3. Gün 9-10 hücre iyi bölünüyor demekmiş. Ama birdaha toplatsam mı diye düşünüyorum. Şimdi Perşembe rahim filmi var inş bir şey çıkmaz da yoluma devan edebilirim. Tekrar hormon almak korkutuyor ama sonu güzel olacaksa :)

İnşallah olur ama şuan kiler iyi gayet. Neden zorluyorsun ki eğer ki Allah korusun tutmazsa eğer zaten baştan alacaksın. Benim 8 e bölünmüş 3. Gün iyi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…